- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Benimde o yüzden hoşuma gidiyoBen kimyonla ekmek yiyince kokoreç yiyo hissiyatına kapılıyorumayrıca biz düelloya çıkıyoruz lütfen bize ekmekli şeyler önerme
Bugün mü başlıcaz e ben kavurmalı pilavları gömdümben hazırım motiveyim (çünkü karnım tok) neyse sen ben begonya özge. Varmı arttıran
Biz seyirciler olarak bi foto tartinin bile olur bisi isteriz kuru kuru izlemesi olmuyoBugun adini koyariz grup kim kim vs.pazartesi baslarizisteyen erken baslasin
Pazartesi basliyoruzzAyy bende başlarım vermem gerek çok kilo var
Kalmadı gibi baya geçti bak öncesi sonrasıAyyy çok sevindim canimmbir daha oluşmaz kolay kolay insallah hafif kaldıysa bir sonraki banyosu gelince yada bugunku gibi yaparsın biter
Ne yiyiyon içiyon banada de nolur kilo lazım banadoğumda sonra kilo alan tek benim heralde85 ile doğum yaptım eve geldiğimde 76 olmuştum şimdi 79 oldum
Hahaa foto ceker atariz her pazartesileri kilolariBiz seyirciler olarak bi foto tartinin bile olur bisi isteriz kuru kuru izlemesi olmuyo
Ayyy masallah annesi kalmamış çok şükür kurban olurum ben onaKalmadı gibi baya geçti bak öncesi sonrasıolursada yine aynı yaparımEki Görüntüle 3443063
Yıka canım yıka faydası oluyor benimki akşamları anca aglıyor genelde sabah yaptırırdım banyo şimdi akşama dogru yaptırıyorum rahatlıyor çoksa vız vız etmiyorAyyy sıcaktan mı nedir bugün hiç uyumadı hep memede yapıştık resmen birbirimize
DemiBiz seyirciler olarak bi foto tartinin bile olur bisi isteriz kuru kuru izlemesi olmuyo
Ayyy ben de eridim iyice sinir oluyorum. 58 ile hamile kaldım doğumdan sonra bir baktım 57 olmuşum gözlerim çöktü resmenNe yiyiyon içiyon banada de nolur kilo lazım bana
Sabah uyandı yıkadım akşama doğru yine yıkadım yatmazsa yine bi suya sokayım ilk kez oldu böyle.Yıka canım yıka faydası oluyor benimki akşamları anca aglıyor genelde sabah yaptırırdım banyo şimdi akşama dogru yaptırıyorum rahatlıyor çoksa vız vız etmiyor
3 defada çok olmasın canım klima felan varsa hasta olmasın belki başka bir sıkıntısı vardır canımSabah uyandı yıkadım akşama doğru yine yıkadım yatmazsa yine bi suya sokayım ilk kez oldu böyle.
Bende eridim ya hiç belimde bile yağ kalmadı yine kurudum hiç sevmiyorum böyle olmayıAyyy ben de eridim iyice sinir oluyorum. 58 ile hamile kaldım doğumdan sonra bir baktım 57 olmuşum gözlerim çöktü resmen
Ben de kilo vermeye çalışırken hamile kaldımAy hadi inşallah
çocuğunu verdim ama zaten kiloluydum ve kilo vermeye çalışırken hamile kaldım oyüzden benim yolum daha uzunsen 2 kiloyu rahat verirsin aslında çok bişey kalmamış
Bizim de aynı öğlen güzel uyudu. Akşam full memede durmak istiyor. Kakasını yaptı banyosunu yaptırdık. Süt kalmadı artık emip 5 dk uyuyor sonra uyanıyor emmek istiyorAyyy sıcaktan mı nedir bugün hiç uyumadı hep memede yapıştık resmen birbirimize
Aynı ya. Şimdi yine suya soktum suda iyi küveti doldurdum baya durdu içinde. Ama uyku aynı 10 dk uyuyor hop bir daha meme sündürdü resmenBizim de aynı öğlen güzel uyudu. Akşam full memede durmak istiyor. Kakasını yaptı banyosunu yaptırdık. Süt kalmadı artık emip 5 dk uyuyor sonra uyanıyor emmek istiyor
Biz 7500 ödicezRica ederim canım. 3500 e oldu kampanya var demişti şimdide 3800 veya 4000 sanırım arayıp bilgi alabilirsin
Doymuyor mu acaba canımAynı ya. Şimdi yine suya soktum suda iyi küveti doldurdum baya durdu içinde. Ama uyku aynı 10 dk uyuyor hop bir daha meme sündürdü resmen
Kız aslında fazla da yemiyorum ama nerden geliyor bilmiyorumNe yiyiyon içiyon banada de nolur kilo lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?