- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Vallahi akıllanma ve irade seviyem seninkiyle kapışır az önce bende bi gofret gömdümHahhaahha çok komik kadınsın heşu an market yolunda yazıyorum bu msjı abur cubur stoğumuz bitmiş de ajsjsjsj
56 hamile haldim.75 doguma girdim canim.diyete baslamadan 70 de sabitlenmistim.suan 67 yim.Helal olsun hayran kaldım azminekaç kilo almıştın kaçı gitti pekii
Leslie bi dönem yapmıştım ben bide direk 3 milden başlamıştım 45dk filan sürüyor galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi Medusa hatırlatınca bende bi yükseldim yapsam mı diye. İkisinin uyku saatine denk getirmem lazım daha rahat olur sonra walk walk walkben maşallah yemeği de ekmeği bana bana yiyorum aburcubur zaten iyice içine düştümmmm aaaaa evlerden uzaaaak yemek değil bu bana tuzaaaak mahvoldummm
Poğaça ve meyve suyumu yudumlarken okuyorum bunlar bitince gaza gelip bende başlayım perileri gelecek önce bitsinde çok acıktımHahhaahha çok komik kadınsın heşu an market yolunda yazıyorum bu msjı abur cubur stoğumuz bitmiş de ajsjsjsj
Bebek çok yaramaz olunca kendiliginden gitti olanda hatta fazlasıda gidecek gibi saçlarımıda güncelledim psikolojim düzeldi P PembepilatesTam olarak öyle oldu emziren anne kısmını sonradan farkettim10-12 seansta bölgesel ciddi incelme oluyomuş filan özel hastanelerde de yapıyolarmış güzellik merkezleri beni korkuturdu zaten neyse gerek yok başka bahara kaldı
ikisidebebikten kalan az bi göbeğim var ama kiloluyumda gerçi benim kilo daha çok alt tarafta hamilelikten öncede kilom vardı ama göbeğim yoktu. Hazır dedim bunlarda diyet listesi de veriyormuş hepsi bir aradan çıkar filan da olmuyo baksana
Bak canım poğaça istediPoğaça ve meyve suyumu yudumlarken okuyorum bunlar bitince gaza gelip bende başlayım perileri gelecek önce bitsinde çok acıktım
Hayır ağlamıyorum gözüme bakımlı fit bi anne kaçtıBebek çok yaramaz olunca kendiliginden gitti olanda hatta fazlasıda gidecek gibi saçlarımıda güncelledim psikolojim düzeldi P Pembepilatescesursavasci
Bakım kısmına bir hafta oldu geçeli çok şükürHayır ağlamıyorum gözüme bakımlı fit bi anne kaçtı
Hemde 3 çocuklu maşaAllahHayır ağlamıyorum gözüme bakımlı fit bi anne kaçtı
Benimkide yaramaz benim diğeri de küçük bende kıçımın üstüne oturmuyorum niye gitmiyor bu kilolarBakım kısmına bir hafta oldu geçeli çok şüküryoluk yoluk geziyordum ortada
Yiyemiyorum canım ben hiç rahat durmuyor ama geceleri kalkıp çikolatayı dibini buluyorumBenimkide yaramaz benim diğeri de küçük bende kıçımın üstüne oturmuyorum niye gitmiyor bu kilolar
hee tamam tamam gece gündüz bulduğumu gömdüğüm için
Var var gelin yanına karpuz peynir de çıkarırz soğuk soğuk iyi gider
Allah seni sesli güldüm buna bende yerim poaça
Ben de 65.5a sabitlendim ya kaldı öyle56 hamile haldim.75 doguma girdim canim.diyete baslamadan 70 de sabitlenmistim.suan 67 yim.
Evet benimkide kalabalıkta seste uyuyor napcaz eve sürekli misafir mi çağırcazAyy bızımde öyle gündüz kalabalık istıyor. Yeğenlerim onunla oynuyunca direk rahatlıyor uyku moduna gecıyor evde beş dk beş dk acaba bız mı uyutamıyorux
Maşallah kız bu ne fitlikBebek çok yaramaz olunca kendiliginden gitti olanda hatta fazlasıda gidecek gibi saçlarımıda güncelledim psikolojim düzeldi P Pembepilatescesursavasci
O sırada tırnaklarını bile kesmeye zamanı olmayan benBakım kısmına bir hafta oldu geçeli çok şüküryoluk yoluk geziyordum ortada
Ben iki elim kanda da olsa illa yicem bi yandan emzirirken bi yandan yemek yiyorum nasıl geçecek bu iştah yaaYiyemiyorum canım ben hiç rahat durmuyor ama geceleri kalkıp çikolatayı dibini buluyorum
Ohh misVar var gelin yanına karpuz peynir de çıkarırz soğuk soğuk iyi gider
Bak bak aslında konuya okadar alakasız ki yarının pazar olduğunu bilmiyor bide düelloya davet ediyor aynı benVarmısınız 1 haftada kim daha çok kilo verecek yarışmasınayarın pazartesi başlamak için harika bir günnn
He fotoğraflarım yetmez yanınızda salına salına gezeyim daha çok ağlayın diyorsunAllah seni sesli güldüm buna bende yerim poaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?