- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Yaşandı be yaşandı onunda en âlâsı yaşandıYaşanmış belliyüz üstü mü çektin kız fotoğraflarını 5’ten beri uyanıktı yeni uyudu valla bugün de yalan oldu
Ayy bundan bende istemiştim ama bizimki aaasla durmadı 2. gün artık pasta bayatlayacak yiyelim bari dedikte yapamadık bunuBi de bundan yapmak istiyoruz tabi beyefendinin keyfi olursasizlere de fikir olsun çuk tadlı
kubiskubiskubis
Çocuğa bir şey olmadan aç burnunuKizla@rr nasilsiniz? Ya metehanin burnu tikali sanirim horluyor suan. 3-4 gundur de ara ara öksürüyodu. Grupta var miydi cocugu boyle olan ya
Biz niye hayallerimizi yaşayamıyoruz yahuBen de hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım ya hayalim o iğnelerden kalp yapıp ortasına bebeği koyup foto çekilmekti ama nerdeee hiç doğru düzgün fotosu yok ne yenidoğan ne 1 ayya emmek istiyor ya uyumak istiyor derken vakit yok
Bence de başın açıkNasıl bişey canlanıyor gözünde? 90 kilo kısmını unutma
İnsta için yüz üstü çekmek mantıklıymışYaşandı be yaşandı onunda en âlâsı yaşandıkız instada bizimkinin yüzünü daha göstermediğim için birkaç poz da öyle çektim
Ayy bundan bende istemiştim ama bizimki aaasla durmadı 2. gün artık pasta bayatlayacak yiyelim bari dedikte yapamadık bunu
Bir sey olmadan derkenÇocuğa bir şey olmadan aç burnunu
Bebeği anne sütüyle besleyen anneler 3 günde bir kere kaka normal mi sizin ne kadar zamanda kaka yapıyor biz yeni sadece anne sütüne geçtik 3 günde 1 kere yaptı Perşembe doktora gideceğiz bayram dolayısıyla yok şuan doktoru kafama takılıyor
Benimkide sadece anne sütü alıyor 3. Gün bazen 4 geçen 5. Gün yaptıDoğduğundan beri hiç 3-4 olmadı bizim ya meme artı mama verirkende olmadı çözemedim bu işi kilo alışı iyi dedi doktor 1 kilo aldı hastane çıkışının üzerine ama kaka olayı çözümsüz
Burnunu actim birseey cikmiyor ordan zaten. Bogazinda tüm sekresyonu. Ay deli olcam 40 gunluk çocuğu hasta ettim vallahiÇocuğa bir şey olmadan aç burnunu
Bebek burnundan nefes alıyor sadece agizdan alamiyorlar burna çok dikkat etBir sey olmadan derken
Hee öyle bi yazmışsın ki burnunu açmadın sandım kusura bakma canım eğer kötüyse bi acile götür istersen ciğerlere inmesin hasta olduysaBurnunu
Burnunu actim birseey cikmiyor ordan zaten. Bogazinda tüm sekresyonu. Ay deli olcam 40 gunluk çocuğu hasta ettim vallahi
Aç olsa uyanır kuzum ya büyüdüler artık sarılık da geçti ben alarm kurmayı bıraktımYa günde 300-360 cc arası mama içen çocuk bugün 200 anca içti verdim verdim almadı ağlayıp durdu. 21.00 gibi uyumuştu 2’ye doğru kalktı yine baya gece uykusu aldık aç olsa uyanırlar mı artık sizce? Sütüm mü yetti acaba bugün yoksa bu çocuk bugün aç mı kaldı
Bizimki burun aspiratöru kısmında ağlıyor dün çok az ağladı. Agliyim da ayıp olmasın der gibiydiAy dün bizimde klimasız uyumasına rağmen tıkanmış 2 burnundan da kocaman sümük çıkarttım.. bence tek klimada değil bebeklerimiz bildiğin sümüklüama o polen filtresini bilmiyorum
Yaa benimki de memeden çıkıp elinin üstünü emmeye başlıyordu ben de yavrum o meme değil diye çekiyordumAynen canım bende aynı sekildeydim bilmeden yanlış yapiyormusuz böyle böyle ogrencez
Ben artık uyku saatine takilmiyorum canım, Dr takılma dedi çünkü. Bizimki de gece uykusunu bazen uzun tutuyor özellikle banyo yapıp yattiysa. Banyodan önce emiyor banyodan sonra emiyor iki memeyi de vermiş oluyorum epeyi doyuyor. Banyodan ötürü rahatlayinca da gece uykusu uzun oluyor ben de ellemiyorum en azından gün içinde bebeğe bakacak enerjim oluyorYa günde 300-360 cc arası mama içen çocuk bugün 200 anca içti verdim verdim almadı ağlayıp durdu. 21.00 gibi uyumuştu 2’ye doğru kalktı yine baya gece uykusu aldık aç olsa uyanırlar mı artık sizce? Sütüm mü yetti acaba bugün yoksa bu çocuk bugün aç mı kaldı
Çözüm buldun mu canım sen? Sanırım benim de öyle ya. İnanılmaz acı çekiyorum emzirirken hiçbir şey bu kadar zorlamadı şu süreçte offsüt incisi şeklinde meme ucunda yara yaşayan var mı ? Sanırım süt kanalının tıkanıklığından oluyormuş. Ne yapmak gerekir biliyor musunuz acayip acılı bişey ? Yara sanmıştım ama yara değilmiş süt incisi denilen bir şey yaşıyorum Şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?