- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
Amaan çok biliyorlar sinir oluyorum böylelerine bi sal dimi yani sanki başkası bakıyor çocuğa herkesin kendi bebeği nasıl isterse öyle yapar tavsiye vermek ayrı 40 laf etmek ayrı şeylerKızlar memlekette çocuğun en basiti gözüne çay demi sürcem çapak oluyo çay rahatlatıyor her neyse biri der çocuğu şöyle tut sür diğeri der göz pınarına çaydan biraz dök öyle sür biride arka arkaya çok sildin der biri öyle der biri boyle der en sonunda silmiyorum ya dedim pamuğu masaya fırlattım gerçekten bende mi sorun var ne var bilmiyorum.. cok aşırı sinir oluyorum yapacağım işe bin kişi karışıyor.. hayır madem öyle bebeğede siz bakın bari ben bu zamana kadar bakamamisim dimi.. hiç demezler bu zamana kadar bakmış karışıp etmeyelim vs diye
Biz daha 4. Haftayı yeni bitirdik o zaman atak matak değil bizimki yanmışım ben38de doğdu diyelim 5.hafta 7.haftaya denk geliyor
Çok normal mümkünse benimki de ağlamasın varsa taktik bize de söyleKizlar kizim 40 gunluk ama aglamiyor ya yani ih ih ses cikariyor aglayacak gibi oluyor ama oyle bebek aglamasi gibi cok nadir oluyo o da 2 saniye falan genelde bi kac ses cikariyor. Boyle aglamamasi daha dogrusu cok az aglamasi normal mi ki
Canım benımkı 35 haftalık doğdu ama atak haftaları doğum tarihine göre gelişti ama doktorlar 40 ı hesaplıyor forumlarda okuduguma gore benım kızım suan 8. Hafta atagını yaşadı eminim 8. Hafta atagında yazan herseyı kızımda gozlemledım5 var 8 var diye biliyorum ama 40 haftadan önce doğduysa onu nasıl hesaplayacağız eksik haftaları düşecek miyiz acaba
Canım keyfını cıkar bızımkıde o zamanlar öyleydi ıhlar dururdu sonra bi ağlamaya basladıKizlar kizim 40 gunluk ama aglamiyor ya yani ih ih ses cikariyor aglayacak gibi oluyor ama oyle bebek aglamasi gibi cok nadir oluyo o da 2 saniye falan genelde bi kac ses cikariyor. Boyle aglamamasi daha dogrusu cok az aglamasi normal mi ki
O zaman biz 5 i atlarmış olabiliriz hep terör estirdiği için farklı gelmedi banaCanım benımkı 35 haftalık doğdu ama atak haftaları doğum tarihine göre gelişti ama doktorlar 40 ı hesaplıyor forumlarda okuduguma gore benım kızım suan 8. Hafta atagını yaşadı eminim 8. Hafta atagında yazan herseyı kızımda gozlemledım
Ya aglamayinca ne bileyim bisey mi var diye dusundumÇok normal mümkünse benimki de ağlamasın varsa taktik bize de söylekeyfi yerinde demek ki ıh ıh bizde gazım var demek genelde
10 gune kadar normal demislerdiBebeği anne sütüyle besleyen anneler 3 günde bir kere kaka normal mi sizin ne kadar zamanda kaka yapıyor biz yeni sadece anne sütüne geçtik 3 günde 1 kere yaptı Perşembe doktora gideceğiz bayram dolayısıyla yok şuan doktoru kafama takılıyor
Malesef evet var canım 5 8 12 diye gidiyordu sanirim
39+1 doğdu 35 günlük olduk 5. Haftaya girdik sanırım5 var 8 var diye biliyorum ama 40 haftadan önce doğduysa onu nasıl hesaplayacağız eksik haftaları düşecek miyiz acaba
Hadi yaCanım keyfını cıkar bızımkıde o zamanlar öyleydi ıhlar dururdu sonra bi ağlamaya basladı
Normal değil aslında benimki hep anne sütü aldı günde en az 2 kaka yapiyo ama bilimsel olarak ne derler bilmiyorumBebeği anne sütüyle besleyen anneler 3 günde bir kere kaka normal mi sizin ne kadar zamanda kaka yapıyor biz yeni sadece anne sütüne geçtik 3 günde 1 kere yaptı Perşembe doktora gideceğiz bayram dolayısıyla yok şuan doktoru kafama takılıyor
Bu dünyada cenneti yaşıyorsun bacımYa aglamayinca ne bileyim bisey mi var diye dusundumgazi pek olmuyor cikariyor genelde baslarda vardi probiyotik verdi doktoru kesildi gaz sancilari
Çok takıyorum anne sütüyle doyuyor mu diye şu tartılardan alacağım eve güvenemiyorum aç kalırsa yavrum diye korkuyorumNormal değil aslında benimki hep anne sütü aldı günde en az 2 kaka yapiyo ama bilimsel olarak ne derler bilmiyorum
Kız niye susun diye yükselmedin bi. Ben öyle yapıyorum valla arada kurunun yanında yaş ta yanıyor ama banane. Her kafadan bi ses çıkınca insanın ayarı kaçıyor. İyiki orda yaşamıyorsun. Kvde den korkarken ekstraları çıktı başına iyi gelmedi sana memleketKızlar memlekette çocuğun en basiti gözüne çay demi sürcem çapak oluyo çay rahatlatıyor her neyse biri der çocuğu şöyle tut sür diğeri der göz pınarına çaydan biraz dök öyle sür biride arka arkaya çok sildin der biri öyle der biri boyle der en sonunda silmiyorum ya dedim pamuğu masaya fırlattım gerçekten bende mi sorun var ne var bilmiyorum.. cok aşırı sinir oluyorum yapacağım işe bin kişi karışıyor.. hayır madem öyle bebeğede siz bakın bari ben bu zamana kadar bakamamisim dimi.. hiç demezler bu zamana kadar bakmış karışıp etmeyelim vs diye
Bize her gün atak demek ki ben hissetmedim5. Hafta atağıda mı vardı? Akıllı uslu çocum şuan terör estiyor zorla ağlatıyo kendini
Gece uyku sorunumuz varBu dünyada cenneti yaşıyorsun bacım
Ben atak haftalarını iliğime kadar yaşadımO zaman biz 5 i atlarmış olabiliriz hep terör estirdiği için farklı gelmedi bana
Biz komple atağız o yüzden hissetmedim sanırımBen atak haftalarını iliğime kadar yaşadım
Şükür et Allah aşkına biz 2-3 saat uyuyunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz mutluluktanGece uyku sorunumuz varo da duzelse benden iyisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?