- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Onun patates adam versiyonu bizde rövanşta. Bide ram sam sam ın hakkını yemeyeyimSende domates adam mı dinliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun patates adam versiyonu bizde rövanşta. Bide ram sam sam ın hakkını yemeyeyimSende domates adam mı dinliyorsun
Dogru. Kakadan sonra cok daha rahatliyorlar cunku. Ben de galiba biogia alicam bu sefer. Cevremde de oneren oldu da bir de onu deneyeyimSab simplex ve biogaia kullanıyoruz. Kakasını yapamama gibi bir şey olmadı bizde sanirim. Damlalari Dr gaz sancısı çok diye verdi. Kaka yapıyor evet ama çok zorlanıyor bazen. Sürekli ikiniyor agliyor. Bı gun öğlen 12-1 gibi başladı sancıları sürekli ikin ikin emerken de zorlandı 5-6 falandı kakasını yaptığı saat. Gaz çıkartıyor evet ama kakada çıkan gaz daha fazla olunca sanırım rahatlıyor iyice
Umarım işe yararDogru. Kakadan sonra cok daha rahatliyorlar cunku. Ben de galiba biogia alicam bu sefer. Cevremde de oneren oldu da bir de onu deneyeyim
Bizde vardı ben tek seferde geçirdim.. banyodan sonra zeytinyağı sür sonra fırçayla tara dökülüyor bir dahada cikmadiCanım bizimde kaşlarda konak var, zeytinyağını azıcık elinle mi sürüyorsun. Ne kadar bekletiyorsun tarama falan yapıyor musun, bende yarın bi deneyeyim
Ram san samı ben bile çok seviyorum onlar nasıl sevmesinlerOnun patates adam versiyonu bizde rövanşta. Bide ram sam sam ın hakkını yemeyeyim
Bi harf tutmuş desene evet çok mutluydun geziyordun tozuyordun hayat sana güzeldiG den tutturmuşsun gizem benim adım nasıl bi haldeydim bitkin mi mutlu keyifli mi
Kuzum benim oğlum da gündüz hiç uyumazdı. Deftere not almışım okudum da kızımla kıyaslamak için, gece 4-5 saat uyuyormuş gündüz 0 uyku, ve hiç düzelmedi biliyor musun 3 ay geçsin 6 ay geçsin vs vs bekledim hiç gündüz uyumadı zaten ben de 2 yaşında gündüz uyutmaya çalışmayı bıraktım. Bazı çocuklar uyumuyor diyip kabullenmek en iyisi. Kızım da sadece göğsümde uyuyor başka türlü uyumuyor maalesef. Zaman geçtikte düzelir mi bilmem. Ama gece uykusu daha önemli sıkma sen canını.Çocuğum gündüz uyumuyor. Asla uyumuyor. Büyük adam gibi gece uykusunu alıp gündüz tat vermiyor. Birlikte kalkıp birlikte uyuyoruz onun uyuduğu saatte artık ben de bittiğim için hiçbir şey yapamıyorum. Bu saat oldu daha yemek yapmanın yanına yaklaşamadık. Nereye gitsek rezil etti bizi eşim fırından ekmek alıp gelene kadar 10 dk bile durmadı arabada artık ağlamasını fırın sırasındakiler duydu da eşime sıralarını vermişler. Ne yapıcam ben gelişimi için de iyi değil sanırım bu
Ayyy çok sevindim hadi inşallahBi harf tutmuş desene evet çok mutluydun geziyordun tozuyordun hayat sana güzeldi
Kuzum benim oğlum da gündüz hiç uyumazdı. Deftere not almışım okudum da kızımla kıyaslamak için, gece 4-5 saat uyuyormuş gündüz 0 uyku, ve hiç düzelmedi biliyor musun 3 ay geçsin 6 ay geçsin vs vs bekledim hiç gündüz uyumadı zaten ben de 2 yaşında gündüz uyutmaya çalışmayı bıraktım. Bazı çocuklar uyumuyor diyip kabullenmek en iyisi. Kızım da sadece göğsümde uyuyor başka türlü uyumuyor maalesef. Zaman geçtikte düzelir mi bilmem. Ama gece uykusu daha önemli sıkma sen canını.
Canım tarama yapmaya çalıştım ama bebiş çok panik oluyor sürekli kafasını çeviriyor. Ben de zeytinyağına bebeğin pamuğunu batırdım. Hafif bastırarak kaslarını siliyorum. Parcaciklar pamuğa geliyor boylece
Sağolun kızlar bende bir deneyeyimBizde vardı ben tek seferde geçirdim.. banyodan sonra zeytinyağı sür sonra fırçayla tara dökülüyor bir dahada cikmadi
Canım 8. Hafta atağı bu hem gazı artıyor hem tahammül sevıyesı düşüyor sakince gecmesini bekle kendını üzme ben cok üzüldüm bol bol suya sok masaj yap baska yapabilcek birsey yok gaz damlasını değiştir bız oyle yapmıştıkKızlar bebeğim o kadar çok ağlıyor ki dün Kardelenzey in dediği gibi ağlamaktan sesi kısıldı artık. Altını açıyorum veya acıkıyor veya gaz sancısı oluyor ya katıla katıla ağlıyor. Böyle ağlamayı öğrendi galiba normal ağlamıyor artık. Sakinleşmesi için sürekli temas halindeyim göğsümde uyutuyorum mesela yeterki uyusun diye yatağa koymuyuyorum uykusunda ağlıyor gerçekten çok zor
Böyle bişe yapacağın zaman müsait bi odaya geç tek başına yap. Müsait yer yoksada kulak asma kuzum he de geç kendini sinir ettiğinle kalıyorsun boşverKızlar memlekette çocuğun en basiti gözüne çay demi sürcem çapak oluyo çay rahatlatıyor her neyse biri der çocuğu şöyle tut sür diğeri der göz pınarına çaydan biraz dök öyle sür biride arka arkaya çok sildin der biri öyle der biri boyle der en sonunda silmiyorum ya dedim pamuğu masaya fırlattım gerçekten bende mi sorun var ne var bilmiyorum.. cok aşırı sinir oluyorum yapacağım işe bin kişi karışıyor.. hayır madem öyle bebeğede siz bakın bari ben bu zamana kadar bakamamisim dimi.. hiç demezler bu zamana kadar bakmış karışıp etmeyelim vs diye
Malesef evet var canım 5 8 12 diye gidiyordu sanirim5. Hafta atağıda mı vardı? Akıllı uslu çocum şuan terör estiyor zorla ağlatıyo kendini
5 var 8 var diye biliyorum ama 40 haftadan önce doğduysa onu nasıl hesaplayacağız eksik haftaları düşecek miyiz acaba5. Hafta atağıda mı vardı? Akıllı uslu çocum şuan terör estiyor zorla ağlatıyo kendini
38de doğdu diyelim 5.hafta 7.haftaya denk geliyor5 var 8 var diye biliyorum ama 40 haftadan önce doğduysa onu nasıl hesaplayacağız eksik haftaları düşecek miyiz acaba