2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Dogru. Kakadan sonra cok daha rahatliyorlar cunku. Ben de galiba biogia alicam bu sefer. Cevremde de oneren oldu da bir de onu deneyeyim

G den tutturmuşsun gizem benim adım nasıl bi haldeydim bitkin mi mutlu keyifli mi
Bi harf tutmuş desene evet çok mutluydun geziyordun tozuyordun hayat sana güzeldi
Kuzum benim oğlum da gündüz hiç uyumazdı. Deftere not almışım okudum da kızımla kıyaslamak için, gece 4-5 saat uyuyormuş gündüz 0 uyku, ve hiç düzelmedi biliyor musun 3 ay geçsin 6 ay geçsin vs vs bekledim hiç gündüz uyumadı zaten ben de 2 yaşında gündüz uyutmaya çalışmayı bıraktım. Bazı çocuklar uyumuyor diyip kabullenmek en iyisi. Kızım da sadece göğsümde uyuyor başka türlü uyumuyor maalesef. Zaman geçtikte düzelir mi bilmem. Ama gece uykusu daha önemli sıkma sen canını.

Ayyy çok sevindim hadi inşallah

Kızlar memlekette çocuğun en basiti gözüne çay demi sürcem çapak oluyo çay rahatlatıyor her neyse biri der çocuğu şöyle tut sür diğeri der göz pınarına çaydan biraz dök öyle sür biride arka arkaya çok sildin der biri öyle der biri boyle der en sonunda silmiyorum ya dedim pamuğu masaya fırlattım gerçekten bende mi sorun var ne var bilmiyorum.. cok aşırı sinir oluyorum yapacağım işe bin kişi karışıyor.. hayır madem öyle bebeğede siz bakın bari ben bu zamana kadar bakamamisim dimi.. hiç demezler bu zamana kadar bakmış karışıp etmeyelim vs diye

Bizde vardı ben tek seferde geçirdim.. banyodan sonra zeytinyağı sür sonra fırçayla tara dökülüyor bir dahada cikmadi
Sağolun kızlar bende bir deneyeyim

Canım 8. Hafta atağı bu hem gazı artıyor hem tahammül sevıyesı düşüyor sakince gecmesini bekle kendını üzme ben cok üzüldüm bol bol suya sok masaj yap baska yapabilcek birsey yok gaz damlasını değiştir bız oyle yapmıştık

Böyle bişe yapacağın zaman müsait bi odaya geç tek başına yap. Müsait yer yoksada kulak asma kuzum he de geç kendini sinir ettiğinle kalıyorsun boşver

Kizlar kizim 40 gunluk ama aglamiyor ya yani ih ih ses cikariyor aglayacak gibi oluyor ama oyle bebek aglamasi gibi cok nadir oluyo o da 2 saniye falan genelde bi kac ses cikariyor. Boyle aglamamasi daha dogrusu cok az aglamasi normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…