• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺
Çok geçmiş olsun kuzum bir an önce toparlanır inşallah kuzucuk

Sarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış 😭 10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.
Canım az almışsa kilo aç kalıyordur mamayı fazlalaştır biz toparladık çok şükür

Biz yine kaka yapamıyoruz bugün 4 gün oldu doktor yine 1 haftaya kadar bekleyelim dedi sınır hep 1 haftaymış. Artık böyle kıpkırmızı olur çıkartmak ister çıkartamaz hale gelirse lavman yaparız tekrar dedi
Ya bizimki öyle bir şey ki gün içinde kesin yapması lazım ikinmaktan ne uyuyor ne emiyor kıpkırmızı oluyor. Sabah 8den beri uğraşıyor az önce yaptı çok yapmadı hala da ikiniyor o yüzden 🙄

Tekrar yaktı canım biraz büyük kalmış parça dedi cumartesi tekrar gidecez yine yakacak eger erimezse çocuk cerrahına yönlendirecek onlar alırlar dedi
Bu sefer erir inşallah canım da gerek kalmaz. Yakınca göbeğinde böyle siyah kabuk kaldı dimi sizde de? O kabuk daha bugün düştü bizde

Hava 40 derece odayı sogutmustum. Bebemin de üzerinde ince muslin kakasını yaptı uyuyordu ne güzel. Elektrikler gitti 🤦🏼‍♀️ kapı pencere açamıyorum dışarıdan alev esiyor. Bebişim hemen uyandı çünkü oda direkt ısındı ve mesaj geldi 2 saat elektriksiz kalacakmışız. Napcaz bu sıcakta bilmiyorum 🥺

Canım az almışsa kilo aç kalıyordur mamayı fazlalaştır biz toparladık çok şükür
Öyle yapıcam canım bi türlü oturtamadım şu çocuğu besleme işini.. doyuyo sanıyorum hep doymuyo oluyor. Mamayı bugün 60’lık hazırladım yarısını içti bu sefer de diğer yarısı çöp oldu ben anlamıyorum

Hava 40 derece odayı sogutmustum. Bebemin de üzerinde ince muslin kakasını yaptı uyuyordu ne güzel. Elektrikler gitti 🤦🏼‍♀️ kapı pencere açamıyorum dışarıdan alev esiyor. Bebişim hemen uyandı çünkü oda direkt ısındı ve mesaj geldi 2 saat elektriksiz kalacakmışız. Napcaz bu sıcakta bilmiyorum 🥺
Konyada da fırtına Çıktı her yer uçuyor yağmurlu . Bu ne böyle ya

Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺
Ay canım benim kafayı yemişsindşr sen şimdi . Allahtan hemen götürdün de önlem aldın bak yarın da iğnesini olur geçer inşallah ateşi de düşmüş çok şükür

Kızlar kafayı yicem son katta oturuyorum her gelen bizim kapıyı caliyo küfür etmemek için zor duruyorum hayır bi insan neden son kata kadar gelir dimi ilk katlara sor sorcaginizi... kargocu gelmiş Esra diye birine 3.kat bilmem ne diyo burası 4.kat burası değil diyorum tamda bebeği uyutacaktim varya... Hala okuyo burası değil dedim gitti

Sarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış 😭 10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.
Özge cnm sen çocuğun makatina baktirsana . Kolik bebekler genellikle kaka yapamiyinca kıpkırmızı oluyor midesini boşaltmadiği için sürekli ağliyor . Yeğenimde senin dediğin belirtiler vardi meğerse makattanmiş .

Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesin hepimizin bebeklerini

Back
X