2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya erkek olursa de dusuncesinden vazgecsin

Yok canım tek seferde verme dediğin gibi yap daha iyi olur senin içinde bebek içinde kolaylık olur bende 6 saate bir veriyorum.. verdikten sonra yarım saat içinde etkisi başlıyor.. kaka yapamıyorsa anusune değmeyecek şekilde pişik kremi surebilirsin veya ıslak pamukla silip uyarabilirsin refleks olarak yapıyorlar

Ya erkek olursa de dusuncesinden vazgecsin
Dedim dedim onu da dedim ya erkek olursa ısmarlama oluyo mu o işler dedim. Ozaman da oğlan tek kalmamış olur diyo. Hani gönlünden geçen kız da oğlan olursa da yapacak bişey yok yeterki üçüncü olsun kafa ama yemezler ben insana benzeyip insan içine karışmak istiyorum artık

Hahahaha tam olarak böyle adam hala üçüncü çocuk diyor bakıcıyı da buldu ikiye bakan bakıcı üçe de bakarmış. Sor bakalım ben bakarmıyım dedim sor sor
Benimki bana bugün bu falı attı akillanmiyorlar

Eklentiler

• IMG_20240605_170737.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
Sağol canim zeytinyağı sürdüm birazdan uyanınca denicem yumuşasin diyebyaotim böyle çok zorlaniyo gibi oluyo ama zorluyor açarken sende öyle oldu mu
İlk yapışımızda biraz zor açılmıştı bikaç günlüktü içinde birikmişti bi şeyler sonra kolaylaştı ama ben hep yapmıyorum unutuyorum annem açtıysa altını o her seferinde yapıyo ama

Kızlar şimdi bu bebeklere kitap okuyunca doğrudan göz teması kuramıyoruz ya yine de yeterli etkide oluyomu ki yenidoğanda özellikle göz teması önemli ya
Kitap okumak mı o da ne emzirme alt değişme gaz çıkarma döngüsünden başka bir şey yapamıyoruz, iki laf edecek zaman yok anca emzirirken ya da alt değişiminde konuşuyorum

Masaj ile uyardim anüsü ama yok cnm gaz cikiyor ama kaka çıkışı yok bakalim insallah yapar

Kizlar biz bugun 1 aylik olduk. Bugun benim sezaryen dikislerim acimaya basladi sanki ya. Dokununca falan daha cok hissediyorum acidigini. Sizin nasil

Kızlar bu göğüslerden zamansız süt akma durumu ne zaman geçiyordu memeler ne zaman terbiye oluyordu golden-snitch en kıdemlimiz olarak seninki bitti mi
Ben ped takıyorum akıyorsa da görmüyorum canım. Başta birini emzirirken diğerinden akıyordu ama şu an öyle bir durum olmuyor sanırım ancak bebise yetiyor hele ki şu ara sürekli emiyor inşallah yetiyordur

Benimki bana bugün bu falı attı akillanmiyorlar
Goldenin başına geleni gördükten sonra seninkinin vazgeçme ihtimali yine de var gibi

İşte bizimki birikmiş sanırım kıyamıyorum az önce yapacaktım her yer çiş oldu vazgectim

Verdiğiniz neydi canimm benim bebiş de 2 gune yapiyo kaka

Bebeğimin ağzı mamadan sonra beyaz kalıyor bugün çok ağladı pamukcuk olmuşsa boğaza kadar gider dedi arkadaş.
Ondan ağlıyordur dedi.
Parmağını suya değdir karbonata bas ağzına götür temizle dedi.Karbonata cesaret edemedim
Yarin cocuk doktorundan randevu aldım
Doktora soracağım su olayını.
Eşimin kuzeni de çocuk doktoru ,bugün beni aradi mama yedirdikten sonra ağızda seker kalir 1 çay kaşigi su verebilirsin temizler dedi.Sargi bezini ya da temiz bir tülbenti karbonatli suya batir ağız içini temizle dedi.
Henüz yapmadım yarin başka doktora da sorcam randevumuz var bakalım ne dicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…