- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
İkinci çocuk fikri daha iyi teklif edilemezdiBenimki bana bugün bu falı attıakillanmiyorlar
![]()

Bende o mük kafa yok şuanKitabı ezberle asdfdsdfd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çocuk fikri daha iyi teklif edilemezdiBenimki bana bugün bu falı attıakillanmiyorlar
![]()
Bende o mük kafa yok şuanKitabı ezberle asdfdsdfd
Bende öyleydim bakıcı gelince rahata erdim ev işlerine de yardımcı oluyor. Bide bebe rahat verse pro takılcamKitap okumak mı o da neemzirme alt değişme gaz çıkarma döngüsünden başka bir şey yapamıyoruz, iki laf edecek zaman yok anca emzirirken ya da alt değişiminde konuşuyorum
![]()
hahahah hadi inşallah Allahım çok aminGoldenin başına geleni gördükten sonra seninkinin vazgeçme ihtimali yine de var gibi![]()
Kızlar??Kızlar benim bebiş gaz çıkartırken arada çok çok az kaka yapıyor leke gibi yani. Bugün yeşil bir şeyler vardı. Bir de turunculuk. Şimdi kakasını yaptı değiştirirken yine öyle hardal sarısı-turuncu kaka içinde de yeşil ot gibi bı kaç parça. Benim yediklerimle mi ilgili bu?
Ay ben çözemedim bu gaz çıkarma işini ya beceremiyorumGaz canim.emerken de deli gibi gaz yutuyorlar.kaldir hemen o an ,sirtini ovala belden yukariya dogru.genelde gaz nerdeyse tam orda tepki veriyorlar.elinle yerini bul ovala pit pit yap ciksin.cikinca emer.
Benim akıyo hala birini emzirirken diğeri akıyo kalkanda biriktiriyorum evdeyken iyi oluyor da dışarıda tişört süt oluyor kalkandan taşıyor bugün ben de ped taktım dışarı çıkarken o da dolmuşBen ped takıyorum akıyorsa da görmüyorum canım. Başta birini emzirirken diğerinden akıyordu ama şu an öyle bir durum olmuyor sanırım ancak bebise yetiyorhele ki şu ara sürekli emiyor inşallah yetiyordur
Ben 5 kilo verdim beş beş beni örnek göster125 kiloluk kocam bana diyor ki doğum kilolalarını tam vermemişsindaha kırkımız 2 gün önce çıktı deli midir nedir sen kendine bak ayı diyemedim
EvetNurse harvey'i doktor mu söyledi sana canımcesursavasci
On süt arka sütü aynı anda almış ondan sanırımKızlar??
Bizim dediğimiz nurse harley gaz ilacı canimVerdiğiniz neydi canimm benim bebiş de 2 gune yapiyo kaka
Bizim ebe maden suyuna batır dedi diğer yazdığın şekilde sargı bezini parmağına sar ağzının içini temizle demistiBebeğimin ağzı mamadan sonra beyaz kalıyor bugün çok ağladı pamukcuk olmuşsa boğaza kadar gider dedi arkadaş.
Ondan ağlıyordur dedi.
Parmağını suya değdir karbonata bas ağzına götür temizle dedi.Karbonata cesaret edemedim
Yarin cocuk doktorundan randevu aldım
Doktora soracağım su olayını.
Eşimin kuzeni de çocuk doktoru ,bugün beni aradi mama yedirdikten sonra ağızda seker kalir 1 çay kaşigi su verebilirsin temizler dedi.Sargi bezini ya da temiz bir tülbenti karbonatli suya batir ağız içini temizle dedi.
Henüz yapmadım yarin başka doktora da sorcam randevumuz var bakalım ne dicek doktor
BuradayızAaaaaa kimse yok bugün![]()
Ayyy kirazda mi yapiyo yandikBuradayızbugün kiraz yemiştim ikimiz de gaz bombası olduk
Benim diğer göğüsten akma olayi bitti bence eskiden epeyi gelirdi gelse herhalde şimdi pedden anlardım. Bizimki de sütlerin yarısını boşa götürüyor ya agizinin kenarından mi akıtıyor memeden çekilirken mi akiyor bilmiyorum boynuna ağız mendili koyuyorum emerken, sırılsıklam oluyor mendiliAy ben çözemedim bu gaz çıkarma işini ya beceremiyorum20 dk dik konumda tutuyorum pat pat sırta vuruyorum ovalıyorum yine de çıkmıyor
Benim akıyo hala birini emzirirken diğeri akıyo kalkanda biriktiriyorum evdeyken iyi oluyor da dışarıda tişört süt oluyor kalkandan taşıyor bugün ben de ped taktım dışarı çıkarken o da dolmuşiçilecek sütler boşa gidiyor gibi böyle de, kızıma yetmiyor. Senin yetiyordur bence
Ben 5 kilo verdim beş beş beni örnek göster![]()
Bebiş begenmeyince mi değiştirdi bize niye farklı farklı verdi acaba