2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet evet en ideali klima performansı için de elektrik için de 23-27 arası çalıştırmak soğukluğa göre yükseltip düşürüyorum. Bizim de genelde 26da çalışıyor önce soğutuyorum sonra uyku moduna alıyorum

Benide haber eder misin ? Annem bize vermiş küçükken ama ne kadar doğru bilmiyorum o da bi çay kaşığı falan agzimizin içi temizlensin diye hatta biz tutup yutarmisiz benim bebis yutmuyor ağzını nemlrndirmek için yapiyorum

Bu arada bizimki 2 kol hareketi atıyor dikkatini cekti

Eklentiler

• 1000040473.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 62
Tabii haber ederim.Basta maden suyunu verirken annem pamukçuk olmasını da engeller ağzını temizler demişti. Benim bebiş ağzını yüzünü eksitiyordu ama yine de iciyordu versem kesin içer

Kızlar şimdi bu bebeklere kitap okuyunca doğrudan göz teması kuramıyoruz ya yine de yeterli etkide oluyomu ki yenidoğanda özellikle göz teması önemli ya

Adamdaki cesarete bak nasıl 3 istersin nasıllll ya
Kız bildiğin kafayı yemiş gece vazgeçiyor bu fikirden sabaha kadar kendi de uyumuyor ya. Öğlen kafa açılınca yine başlıyor 3 diye. Manyakmıdır nedir he bide kız olacakmış adı ipek olacakmış ısmarlama oluyor o işler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…