• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım ben klimayı kac gündür 26 27de açıyorum ne alakaysa oda 23 ile 25 derece arasında gün içinde değişiyor ve hiç klimayı ellemiyorum gayet iyi oda çocuğun üstünde sadece zibin ve çorap var yukarda bi yerde yazmışsın kaç gündür böyleyiz şükür bir sey yok sadece ara sıra kapıyı açıyorum oda havalansin diye gecinip gidiyoz🤣 golden-snitch golden-snitch
Evet evet en ideali klima performansı için de elektrik için de 23-27 arası çalıştırmak soğukluğa göre yükseltip düşürüyorum. Bizim de genelde 26da çalışıyor önce soğutuyorum sonra uyku moduna alıyorum 🙃

Hiç bilmiyorum ya bende de dün öyle oldu hiç süt kalmadı da boşa emiyor gibi. En son eşim karnı aç galiba diyince ağlayacaktim artık dolaptan verelim süt falan kalmadı bende dedim. Halbuki gece uyuyor soğuk olunca. Biz üşüyor sanıyoruz ama sabah da odayı soğuk yapmamız gerekiyor galiba. Dr'a gidince sorcam bı su olayını. Annem anne sütü verirken biz su vermezdik ama Antalya sıcağı başka tabii drnuz söyler dedi
Benide haber eder misin ? Annem bize vermiş küçükken ama ne kadar doğru bilmiyorum o da bi çay kaşığı falan agzimizin içi temizlensin diye hatta biz tutup yutarmisiz benim bebis yutmuyor ağzını nemlrndirmek için yapiyorum

Evet evet en ideali klima performansı için de elektrik için de 23-27 arası çalıştırmak soğukluğa göre yükseltip düşürüyorum. Bizim de genelde 26da çalışıyor önce soğutuyorum sonra uyku moduna alıyorum 🙃
Bu arada bizimki 2 kol hareketi atıyor dikkatini cekti🙈🙈

Eklentiler

• 1000040473.webp
    1000040473.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 61
Benide haber eder misin ? Annem bize vermiş küçükken ama ne kadar doğru bilmiyorum o da bi çay kaşığı falan agzimizin içi temizlensin diye hatta biz tutup yutarmisiz benim bebis yutmuyor ağzını nemlrndirmek için yapiyorum
Tabii haber ederim.Basta maden suyunu verirken annem pamukçuk olmasını da engeller ağzını temizler demişti. Benim bebiş ağzını yüzünü eksitiyordu ama yine de iciyordu versem kesin içer 😅

Kızlar şimdi bu bebeklere kitap okuyunca doğrudan göz teması kuramıyoruz ya yine de yeterli etkide oluyomu ki 🤔 yenidoğanda özellikle göz teması önemli ya

Adamdaki cesarete bak nasıl 3 istersin nasıllll ya 🤣🤣🤣
Kız bildiğin kafayı yemiş gece vazgeçiyor bu fikirden sabaha kadar kendi de uyumuyor ya. Öğlen kafa açılınca yine başlıyor 3 diye. Manyakmıdır nedir he bide kız olacakmış adı ipek olacakmış ısmarlama oluyor o işler zaten 🤣

Back
X