2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kitap okumak mı o da ne emzirme alt değişme gaz çıkarma döngüsünden başka bir şey yapamıyoruz, iki laf edecek zaman yok anca emzirirken ya da alt değişiminde konuşuyorum
Bende öyleydim bakıcı gelince rahata erdim ev işlerine de yardımcı oluyor. Bide bebe rahat verse pro takılcam
Goldenin başına geleni gördükten sonra seninkinin vazgeçme ihtimali yine de var gibi
hahahah hadi inşallah Allahım çok amin

Kizlar bebeginin kakasinda hafif mukus olan var mi ya? Bu ara hafif mukus var kakada yapis yapis gibi sut alerjisi ya da enfeksiyon demisler hep. Kontrolde cuma gunu stres oldum

Kızlar??

Gaz canim.emerken de deli gibi gaz yutuyorlar.kaldir hemen o an ,sirtini ovala belden yukariya dogru.genelde gaz nerdeyse tam orda tepki veriyorlar.elinle yerini bul ovala pit pit yap ciksin.cikinca emer.
Ay ben çözemedim bu gaz çıkarma işini ya beceremiyorum 20 dk dik konumda tutuyorum pat pat sırta vuruyorum ovalıyorum yine de çıkmıyor
Ben ped takıyorum akıyorsa da görmüyorum canım. Başta birini emzirirken diğerinden akıyordu ama şu an öyle bir durum olmuyor sanırım ancak bebise yetiyor hele ki şu ara sürekli emiyor inşallah yetiyordur
Benim akıyo hala birini emzirirken diğeri akıyo kalkanda biriktiriyorum evdeyken iyi oluyor da dışarıda tişört süt oluyor kalkandan taşıyor bugün ben de ped taktım dışarı çıkarken o da dolmuş içilecek sütler boşa gidiyor gibi böyle de, kızıma yetmiyor. Senin yetiyordur bence
125 kiloluk kocam bana diyor ki doğum kilolalarını tam vermemişsin daha kırkımız 2 gün önce çıktı deli midir nedir sen kendine bak ayı diyemedim
Ben 5 kilo verdim beş beş beni örnek göster

Bizim ebe maden suyuna batır dedi diğer yazdığın şekilde sargı bezini parmağına sar ağzının içini temizle demisti

Burdayımm, gazdan çocuk uyuyamıyo ya doktor bi probiyotik vermişti yarın sorayımda gaz ilacıda önersin yada sizin kullandığınız nurseyi sorayım alayım kakada yapamıyo gazıda çıkaramıyo çok ağlıyo

Kızlar bebeğime güneş kremi almak istiyorum malum Antalyadayim hangi markayı önerirsiniz?? Trendyola baktığımda hep mustela, siveno, sebamed, ecowell olumsuz yorumlar var emin olamadım ya hassas ciltli bebrgim ona uygun olanı almak istiyorum cildini mahveder diye de korkuyorum

Benim diğer göğüsten akma olayi bitti bence eskiden epeyi gelirdi gelse herhalde şimdi pedden anlardım. Bizimki de sütlerin yarısını boşa götürüyor ya agizinin kenarından mi akıtıyor memeden çekilirken mi akiyor bilmiyorum boynuna ağız mendili koyuyorum emerken, sırılsıklam oluyor mendili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…