• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Biogaia yı mı 1 aydır kullanıyorsun canım. Ben kızımda birebir yaşadığım için biogaia nın her bebeğe iyi gelmediğini düşünüyorum üstelik daha da beter yapıyor. Bence bi süre kullanmayı bırak. Eğer düzelme varsa bilki suçlu o
Evet canım iki damlayı da 1. Ay kontrolünde önerdi dr. Bir kaç gün bir vermeyip bakalım diyorum ben de. Dün iyiyken kötü oldu çocuk çünkü

Aaa çok güzel bilgiler 🌸 o zaman maflor biogaia vs probiyotik yani bağırsak düzenleyici, metsil sab simplex de gaz ilacı oluyor dimi. Ama ben bizim sorunumuzun o olduğunu sanmıyorum çünkü geçen haftalarda sadece 3 kez kullanmıştım yeni doktorum kullanma dediği için kullanmıyorum. Ama belki gaz damlasına ihtiyacımız vardır. Diğer doktor gaz için bi şey verin dediğimde neden maflor verdi acaba 🙄
bizim doktor vaktinde gaz ilacı istediğimde neden biogaia verdiyse o da aynı mantıkla maflor vermiş demekki 😂 bağırsak düzene girsin kendi gazını kendi çıkarsın diyedir. Ama işte o her bebeğe iyi gelmiyor. sen kimyon dene canım. Çok iyi geliyor. birde bi gaz ilacı al. Nurse harvey, sab simplex bunlar en cok bilinen kullanılanlar . Sadece gaz sancısından bile ağlıyor olabilir yavrucak

Bizimkide öyleydi sonradan kusup durdu bünyesi sevmedi:KK43: biogaiyi bize vermedi bisi diyemicem🙈bu arada simplex benim bile yiyesim geliyordu çok güzel kokuyor nursey bildiğin zeytinyağı kokuyor:/
Yaa :( Aay evet ben de merak edip kokladım bi neyini seviyor diye de cidden çok güzel kokuyor, sıpa sen ne biliyorsun böyle tatlarin güzelini cirkinini diyorum ben de 😂😂

Ben anason rezene içiyorum doktorum anasonu onermiyoruz dedi düşün anneye bile napiyim içiyorum yetti bilimsellik😅🤣🤣🤣
Neden önermiyormuş canım? Çok faydalı bi bitki aslında . Kullandığımız nice çayların gaz ilaçların bilmem nelerin içinde türlü türlü şeyler varken Anason’cuğum ne zarar verebilir ki. Üstelik zararlı dememiş önermiyorum demiş sadece 🤣

Neden önermiyormuş canım? Çok faydalı bi bitki aslında . Kullandığımız nice çayların gaz ilaçların bilmem nelerin içinde türlü türlü şeyler varken Anason’cuğum ne zarar verebilir ki. Üstelik zararlı dememiş önermiyorum demiş sadece 🤣
🤣🤣evet bende içiyorum sonuçta bebeğe direkt vermiyorum 🤣🤣🤣 bilmiyorum sormamistim nedenini

Kızlar bebeğim 1 aylık gazını çıkarıp kakasını yaptığı halde kabız olmuş gibi ıkınıyor ve kızarıyor uyurken kendini uyandırıp ağlıyor böyle olan var mı

Kız ben 15.gunden beri kullanıyorum gaz damlası hatta ben dedim doktora ikiniyo ediyo zorlaniyo diye.. bizimki sab simplexi sevmedi şuan nursey iyi geldi birde böyle seyler oluyo keşke sevse verdiğini..
Ama bağırsak duzenlemesi de iyi değil mi sonuçta öylede gaz çıkar ben mi yanlis dusunuyorum
Cuma günü ben de isteyeyim ya gaz damlası çocuk şu an uyuyo mesela ama arada gaz çıkarmaya çalışıyo heralde ayakları elleri oynuyo kasıyo kendini yüzü ekşiyo geri uykuya dönüyo bu gazdır heralde

Ya kızlar yazin bebislerin susama işini nasıl yapcaz? Şimdi bile aşırı sıcak ve sürekli su içmek istiyoruz. Benim bebiş uykusundan ne zaman uyansa agizinin içi yapış yapis gibi. 3 saatte bir emzirme durumu yaz sıcaklarinda imkansız gibi bebisler sürekli susayip emmek isterler sanki

Bende sarılık olmasin vs. Diye mama verdim aslinda sütüm de var ama yinede gece veriyorum bazen birde sabah uyanip öğleye kadar emince öğlen veriyorum. Meme reddi olusmaz dimi? Su an güzel emiyor hem mamayı da yiyor. 60 cc yapıyorum genelde @melegim can @gulumsebebek tecrübeli annelerr
60 çok değilmi 6 günlük bebek için sizi emşyorsa sarılık için doktor bi emme bi emmeden sonra mama şeklinde ilerledi bizde oda 30 cc şeklinde.
Sonra düşmeye başlayınca 2 emme sonrası mama şeklindeydi

Valla benim halamın eşi tarafı afyonlu onlarda haşhaş anoson boldur malum, halam bütün bebeklerini bunlarla uyutmuş🤣
Çocuğu uyutup komşuya gidiyordum diyor😂😂
Çocukların biri doktor biri psikolog biri öğretmen🤣🤣
Bana diyor kız sende ver gitsin rahat et😂😂

Valla benim halamın eşi tarafı afyonlu onlarda haşhaş anoson boldur malum, halam bütün bebeklerini bunlarla uyutmuş🤣
Çocuğu uyutup komşuya gidiyordum diyor😂😂
Çocukların biri doktor biri psikolog biri öğretmen🤣🤣
Bana diyor kız sende ver gitsin rahat et😂😂
Çocuğu uyutup tuvalete zor gidiyorum ben😂😂

Back
X