- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Benimkide yspiyo günde 3 4 öksürük neden acaba klimayla birlikte geldi o güncelleme belkide denk geldiBu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide yspiyo günde 3 4 öksürük neden acaba klimayla birlikte geldi o güncelleme belkide denk geldiBu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzz
Evet canım iki damlayı da 1. Ay kontrolünde önerdi dr. Bir kaç gün bir vermeyip bakalım diyorum ben de. Dün iyiyken kötü oldu çocuk çünküBiogaia yı mı 1 aydır kullanıyorsun canım. Ben kızımda birebir yaşadığım için biogaia nın her bebeğe iyi gelmediğini düşünüyorum üstelik daha da beter yapıyor. Bence bi süre kullanmayı bırak. Eğer düzelme varsa bilki suçlu o
bizim doktor vaktinde gaz ilacı istediğimde neden biogaia verdiyse o da aynı mantıkla maflor vermiş demekkiAaa çok güzel bilgilero zaman maflor biogaia vs probiyotik yani bağırsak düzenleyici, metsil sab simplex de gaz ilacı oluyor dimi. Ama ben bizim sorunumuzun o olduğunu sanmıyorum çünkü geçen haftalarda sadece 3 kez kullanmıştım yeni doktorum kullanma dediği için kullanmıyorum. Ama belki gaz damlasına ihtiyacımız vardır. Diğer doktor gaz için bi şey verin dediğimde neden maflor verdi acaba
![]()
YaaBizimkide öyleydi sonradan kusup durdu bünyesi sevmedibiogaiyi bize vermedi bisi diyemicem
bu arada simplex benim bile yiyesim geliyordu çok güzel kokuyor nursey bildiğin zeytinyağı kokuyor:/
Neden önermiyormuş canım? Çok faydalı bi bitki aslında . Kullandığımız nice çayların gaz ilaçların bilmem nelerin içinde türlü türlü şeyler varken Anason’cuğum ne zarar verebilir ki. Üstelik zararlı dememiş önermiyorum demiş sadeceBen anason rezene içiyorum doktorum anasonu onermiyoruz dedi düşün anneye bile napiyim içiyorum yetti bilimsellik![]()
Benimki de arada öksürüyo uykuda bende merak ediyorumBu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzz
Neden önermiyormuş canım? Çok faydalı bi bitki aslında . Kullandığımız nice çayların gaz ilaçların bilmem nelerin içinde türlü türlü şeyler varken Anason’cuğum ne zarar verebilir ki. Üstelik zararlı dememiş önermiyorum demiş sadece![]()
Herkes yaşıyorsa normaldirBenimki de arada öksürüyo uykuda bende merak ediyorum![]()
Ben bebeme de arada 1 çk veriyorum.evet bende içiyorum sonuçta bebeğe direkt vermiyorum
bilmiyorum sormamistim nedenini
Bence deHerkes yaşıyorsa normaldir![]()
Benimki 7 ye girecek hiç 10 saat kesintisiz uyumadım6 yasindan sonra imis sanirim![]()
Cuma günü ben de isteyeyim ya gaz damlası çocuk şu an uyuyo mesela ama arada gaz çıkarmaya çalışıyo heralde ayakları elleri oynuyo kasıyo kendini yüzü ekşiyo geri uykuya dönüyo bu gazdır heraldeKız ben 15.gunden beri kullanıyorum gaz damlası hatta ben dedim doktora ikiniyo ediyo zorlaniyo diye.. bizimki sab simplexi sevmedi şuan nursey iyi geldi birde böyle seyler oluyo keşke sevse verdiğini..
Ama bağırsak duzenlemesi de iyi değil mi sonuçta öylede gaz çıkar ben mi yanlis dusunuyorum
Benimki hep memede uyuyoGenzine tükürük falan mı gidiyor acaba
Bizimki bazen memede uyuyor sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum bazen çıkmıyor yatırıyorum öksürüyor çünkü ağzında süt biriktirmiş![]()
Bizde klima da yokBenimkide yspiyo günde 3 4 öksürük neden acaba klimayla birlikte geldi o güncelleme belkide denk geldi
60 çok değilmi 6 günlük bebek için sizi emşyorsa sarılık için doktor bi emme bi emmeden sonra mama şeklinde ilerledi bizde oda 30 cc şeklinde.Bende sarılık olmasin vs. Diye mama verdim aslinda sütüm de var ama yinede gece veriyorum bazen birde sabah uyanip öğleye kadar emince öğlen veriyorum. Meme reddi olusmaz dimi? Su an güzel emiyor hem mamayı da yiyor. 60 cc yapıyorum genelde @melegim can @gulumsebebek tecrübeli annelerr
Valla benim halamın eşi tarafı afyonlu onlarda haşhaş anoson boldur malum, halam bütün bebeklerini bunlarla uyutmuşNeden önermiyormuş canım? Çok faydalı bi bitki aslında . Kullandığımız nice çayların gaz ilaçların bilmem nelerin içinde türlü türlü şeyler varken Anason’cuğum ne zarar verebilir ki. Üstelik zararlı dememiş önermiyorum demiş sadece![]()
Yok bebegim 16 günlük 20 mayis da doğdu6 günse eğer yenidogdugu icindir
Çocuğu uyutup tuvalete zor gidiyorum benValla benim halamın eşi tarafı afyonlu onlarda haşhaş anoson boldur malum, halam bütün bebeklerini bunlarla uyutmuş
Çocuğu uyutup komşuya gidiyordum diyor
Çocukların biri doktor biri psikolog biri öğretmen
Bana diyor kız sende ver gitsin rahat et![]()