- 20 Ağustos 2022
- 4.042
- 3.397
Yok be kuzum nerdeeeee bırakmıyorum elimde değilSigara içenler bırakabildiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be kuzum nerdeeeee bırakmıyorum elimde değilSigara içenler bırakabildiniz mi
Keseyi gördün mü canım 4 eylülde gidicem demişsinSizin kac? 04 eylulde kese icin gidecegim..
Gordum canim keseyi hersey yolunda dedi doktor.Keseyi gördün mü canım 4 eylülde gidicem demişsin
Canım yolk sac falan görülüyor dimi 5 haftayı geçinceGordum canim keseyi hersey yolunda dedi doktor.
Kizlar.ben annelik hazirligi icin 9 ay once biraktim. 'allen carr' in 'sigarayi birakmak' kitabini okuyun.size cokkkk destek olacakİnşallah bırakırsın canım sakız al sakız cigne sigara isteği gelince ben öyle yapıyorum mecbur
Bende oyle birseyden bahsetmedi.ultrasonda bakti.resmi ekledim.bana sadece 2 hafta sonra kalp atisina gel dedi ama ben bu cumartesi baska hastaneden paket alacagim icin ilk muayenemi de olacagim orda zaten.orda soyler belki.Canım yolk sac falan görülüyor dimi 5 haftayı geçince
Anladım canım evet o zamana daha da büyümüş olur hem keseBende oyle birseyden bahsetmedi.ultrasonda bakti.resmi ekledim.bana sadece 2 hafta sonra kalp atisina gel dedi ama ben bu cumartesi baska hastaneden paket alacagim icin ilk muayenemi de olacagim orda zaten.orda soyler belki.
Bende oyle birseyden bahsetmedi.ultrasonda bakti.resmi ekledim.bana sadece 2 hafta sonra kalp atisina gel dedi ama ben bu cumartesi baska hastaneden paket alacagim icin ilk muayenemi de olacagim orda zaten.orda soyler belki.
Evet istanbul anadolu yakasindayim.Hisar host intercontidental ile anlasacagim.gebelik takibi ve normal dogum paket 52k imis sezaryan 56 imis.ama henuz almadim.cumartesi alacagim.İstanbulda mı ikamet ediyordun, nerden paket aldın sorabilir miyim. Fiyatlar nekdr arttı allah bilir.
Evet istanbul anadolu yakasindayim.Hisar host intercontidental ile anlasacagim.gebelik takibi ve normal dogum paket 52k imis sezaryan 56 imis.ama henuz almadim.cumartesi alacagim.
Hay maşallahKizlar.ben annelik hazirligi icin 9 ay once biraktim. 'allen carr' in 'sigarayi birakmak' kitabini okuyun.size cokkkk destek olacak
Benimde günde 1 paketi geçiyor kuzum normalde. Doktoruma sormuştum günde 5 i geçmesin bırakamıyorsan demişti ama hiç içmemek daha iyiBen de içiyordum. Günde 1 paket. Biliyorum gerçekten iyi örnek değilim. Gurur duyulacak bir şey değil ama tutamadım kendimi hiç. Dün bıraktım. Bu saat oldu hala içmedim. Eşime dedimki bu paketimi sakla istesem de verme sakın. İçmeyince garip bir his olurya o oldukça dün çekirdek çitledim. Çikolata yedim. Boş ekmek yedim. Geçti. Sonra uyudum uyandım. Sabah yine bi içme isteği geldi kahve yaptım içiyorum. O kadar zorki ama bebek daha önemli. Sen çok mu içiyorsun? Ben bildiğin bağımlıydım. 1 gündür içmiyorum daha da içmem. İçme isteği geldikçe farklı şeylere yöneleceğim mecbur
Azaltmamız lazım en azından kuzumYok be kuzum nerdeeeee bırakmıyorum elimde değil
Maşallah maşallah darısı bize inşallah ne kadardı gördüğündeGordum canim keseyi hersey yolunda dedi doktor.
Azalttım ama günde 7 8 tane filan içiyorumAzaltmamız lazım en azından kuzum
Bende Ümraniye’de oturuyorum hastaneye çok yakınım. Hisar İntercontinental’de hangi doktora gideceksiniz acaba ben Meryem hocanın hastasıydım, gebe takibi yapmıyor sanırım tüp bebek doktorumdu kendisi. 2 aydır verdiği vitaminleri kullanıyordum bu ay tüp bebek başlayacaktı tam hamile olduğumu öğrendim. Vitaminler ve hormonlar için verdiği ilaçlar çok işe yaradı. Hastaneyi beğenmiştim fakat fiyatları Acıbadem ile aynı fazla pahalı hep yabancılar geliyor.Evet istanbul anadolu yakasindayim.Hisar host intercontidental ile anlasacagim.gebelik takibi ve normal dogum paket 52k imis sezaryan 56 imis.ama henuz almadim.cumartesi alacagim.
Arkadasim gecen ay orda dogum yapti.esra tustas doktoru.bende ona aldim.muayeneyi.kendisi hastane ve ebelerden cok memnun kaldi.bende o nedenle.orayi tercih edecegim.Bende Ümraniye’de oturuyorum hastaneye çok yakınım. Hisar İntercontinental’de hangi doktora gideceksiniz acaba ben Meryem hocanın hastasıydım, gebe takibi yapmıyor sanırım tüp bebek doktorumdu kendisi. 2 aydır verdiği vitaminleri kullanıyordum bu ay tüp bebek başlayacaktı tam hamile olduğumu öğrendim. Vitaminler ve hormonlar için verdiği ilaçlar çok işe yaradı. Hastaneyi beğenmiştim fakat fiyatları Acıbadem ile aynı fazla pahalı hep yabancılar geliyor.
Ben de öyleyim şu anAzalttım ama günde 7 8 tane filan içiyorum
İnşallah yavaş yavaş hepten bırakırız kuzumBen de öyleyim şu an
Yaa masallah ne güzel grubun ilk ultrsn fotoğrafı sizden oldu darısı kalp atışlarına insallah sağlıkla büyüsün bebişBende oyle birseyden bahsetmedi.ultrasonda bakti.resmi ekledim.bana sadece 2 hafta sonra kalp atisina gel dedi ama ben bu cumartesi baska hastaneden paket alacagim icin ilk muayenemi de olacagim orda zaten.orda soyler belki.