- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
Ayy sağlıkla sıhhatle inşaAllah ağzından bal damlıyorAz kaldı bence haftaya kadar gelecek senin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sağlıkla sıhhatle inşaAllah ağzından bal damlıyorAz kaldı bence haftaya kadar gelecek senin de
Aşırı merak ettim doğunca yazDayamıştı ama yüzünü o yüzden de büyük olabilir çünkü bebek sonuçta benimkinden büyük görünüyordu burnu çok saçma ergenlikten sonra büyüse ok de o kadar büyük burunlu bebek görmedim hayatımda
Canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursunKizlar yarin sezeryanim var 12 den sonra su içtiniz mi ? Duanizi bekliyorum
Bu kız kaşınıyor uykular haram.oldu modundayim 2 gram uyuyordum o da yok oldu ahahahaDoğurmak istiyorum doğurmak istiyorum doğurmak istiyorum
TabikiAşırı merak ettim doğunca yaz
Senden bunları duymak şok etti şuanBu kız kaşınıyor uykular haram.oldu modundayim 2 gram uyuyordum o da yok oldu ahahaha
cok aşırı güzel bisi ama uyku zaten yoktu tamamen yok oldu zor durumdayimSenden bunları duymak şok etti şuan
Canım sudan dolayı öyle büyük görünüyor. Benim oğlumun da kocaman burnu var gibi çıkıyordu ultrasonda ama doğunca minnacıktı. Şimdi kızımın daha küçük gibi duruyor doğunca onunki daha da minnak olur diye düşünüyorumDayamıştı ama yüzünü o yüzden de büyük olabilir çünkü bebek sonuçta benimkinden büyük görünüyordu burnu çok saçma ergenlikten sonra büyüse ok de o kadar büyük burunlu bebek görmedim hayatımda
12 den sonra içme demişti bana doktor canım içme bence. Dualarımız seninle inşallah sağ salim kolaylıkla gelsin bebişin çıkınca bize yazmayı unutmaKizlar yarin sezeryanim var 12 den sonra su içtiniz mi ? Duanizi bekliyorum
Benim ilk aldığım şeylerdendi törpü korkarım kesmeye beceremem muhtemelen diye
Evet cnmBu bi sürü rengi olan dimi yuvarlak
Canımm Allah sağlık sıhhatle kavuştursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarin sezeryanim var 12 den sonra su içtiniz mi ? Duanizi bekliyorum
meme ucum var canim emzik veriyorum ara ara insallah duzelir zamanlaCanım meme ucun var mı? Meme ucun küçükse silikon meme ucu öneririm benimki öyle emdi. Bir de ben uykuya dalacagi zaman emzik verdim emzik bence emme refleksini güçlendiriyor çünkü ondan sonra daha güzel emmeye basladi
Hayır kendi gününden hesaplıcaksınKizlar merhaba ben 33+4 hamileyim ama Dr üç hafta önden gidiyor dedi acaba üç haftayi ekleyiptemi hesaplmaam lazim
Benim de sol gogsum çabuk bitiyor gibi hissetmeye başladım yaBenimkide şuan aynı karnı tok kıvranıp duruyor çok gazı var çıkarıyor 5 dak sonra bşrdaha başlıyor yoksa uyucak diye umut ediyorum birde o kadar çok emiyor ki memede süt kalmıyor bunda uykusuzluktan bişe yiyemiyorum sütümde çok olmuyor taş gibi
Olmuyor gögsüm yumuşak hep o yüzden günde 3 defa sa mama veriyorum
Yahu beni niye katıyosun benide yolla doğuma yataktan kalkamadım az önce belimin ağrısından ne kadar dayanabilirim böyle acaba bilmiyorumBegonya2 herkesi doğuma yollayıp en sona ben kalacakmışım gibi bir his var içimde
Canım süt üretimi öyle birşey ki psikoloji çok etkiyor. Hiç olumsuz düşünme bol bol yeten sütün var de sürekli olumlu düşün ve bebeğin memeyi seviyorsa süt olmasa bile emiyosa emzir ona göre süt üretiyodur vucudun güzel düşün hep inşaAllah.Benim de sol gogsum çabuk bitiyor gibi hissetmeye başladım ya
Canım ben bu siteden aldım arkadaşımda bana önermişti orijinal. Trendyoldan filansa böylesi bana daha mantıklı geldi. Bi bak istersen.Kızlar gece lambası almak istiyorum da almışken tuz lambası alayım dedim. Sahtesi olur mu böyle şeylerin öneriniz var mı şuradan alabilirsin diye
benimde sol daha az sağ daha çok üretiyor bence normal bi taraf öbürüne göre daha öabuk bitiyorBenim de sol gogsum çabuk bitiyor gibi hissetmeye başladım ya
Yaa haklisin canım sütüm varsa da belki böyle düşündüğüm için azalacak doğru söylüyorsunCanım süt üretimi öyle birşey ki psikoloji çok etkiyor. Hiç olumsuz düşünme bol bol yeten sütün var de sürekli olumlu düşün ve bebeğin memeyi seviyorsa süt olmasa bile emiyosa emzir ona göre süt üretiyodur vucudun güzel düşün hep inşaAllah.
Bu yazım yeni doğum yapacak anneler içinde geçerli hep olumlu düşünün sütüm hemen gelecek bebeğim bol bol emecek çoğalacak diye düşünün