Ay çok teşekkür ederimCanım ben YouTubeda egzersizleri vardı onları yaptım hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok teşekkür ederimCanım ben YouTubeda egzersizleri vardı onları yaptım hep
golden-snitch aynı şeyi hastanede ebe bana da söyledi düz yatır diye. Sanırım ilk başta kolları filan ağrımasın diye mi öyle dediler acaba halbuki çokta yan değildi çocuk. Ben düz yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum artık. Dümdüz de yatırıyorum o hafif çeviriyor kafasını ama yanlarına bişey koymadım hiç kafası sabit kalsın diyeben de düz yatırıyorum o döndürüyor. Her ebe farklı bi şey söylüyor. Ben hastanede hafif yan yatırmıştım ebe düz yatır dedi
ilk sayfaya ekleyip sonra dur bende yapayım şu tarifi diyip alınacakları eşime yazarken yine ilk sayfaya önce benim bakmamgulumsebebek bence sen bunu ilk sayfaya yaz canım süt artıcı komposto diye
Aynı dediklerini yapıyorum +1golden-snitch aynı şeyi hastanede ebe bana da söyledi düz yatır diye. Sanırım ilk başta kolları filan ağrımasın diye mi öyle dediler acaba halbuki çokta yan değildi çocuk. Ben düz yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum artık. Dümdüz de yatırıyorum o hafif çeviriyor kafasını ama yanlarına bişey koymadım hiç kafası sabit kalsın diye
Bu arada ben blendırdan geçirmeden içiyorum öyle daha çok seviyorum öyle seven öylede içebilirilk sayfaya ekleyip sonra dur bende yapayım şu tarifi diyip alınacakları eşime yazarken yine ilk sayfaya önce benim bakmam
İyi oldu ilk sayfaya eklemek
Bi aklımızda tutamadık üç tane malzemeyi ay çok gülüyorum bize hahahahailk sayfaya ekleyip sonra dur bende yapayım şu tarifi diyip alınacakları eşime yazarken yine ilk sayfaya önce benim bakmam
İyi oldu ilk sayfaya eklemek
Kusarsa yan yatınca aşağıya kusar deniyor bir kısmı da asıl düz yatirirsan bogulmaz diyor. Kafam çok karıştı. Bizimki de döndürüyor sağa sola ama ebe özellikle bedenini de yan döndürerek yatırmamizi söyledi. Reflü yataginjn gorselinde de bebek o şekilde yatirilmis. Kafa yapısı kafamı kurcaladi benim de eskiler destek yaparmış. Bir tanidigim da yuvarlak yuva gibi yapmış kafasını oraya yerleştirmiş falan çok mudehale de etmek istemiyorum ama çocuğumun kafa yapisina benim yüzümden bir sey olsun da istememben de düz yatırıyorum o döndürüyor. Her ebe farklı bi şey söylüyor. Ben hastanede hafif yan yatırmıştım ebe düz yatır dedi
Bebek uyduğunda ne yapacağımı şaşırıyorum ben duş mu alsam uyusam mi başka işlerimi mi yapsam diyeDoguranlar cogaldikca bildirim sıklığı azaliyor arkadaslar
Gelicek bir şekilde ama nasıl ne zaman onlar geleceği zamanı biliyor bize sabırlı olup beklemek düşüyorBen 39+3 üm tık yok..bu gidişle doğuramayacağım diye korkar oldum
Geçenlerde benim de belim ağrımıştı sancı gelir mi diye bekleyeyim dedim dinlenince geçtiNormalde karnımın altında yalancı sancı oluyordu. Bu gün belden geldi bakalım devamı gelecek mi merakla bekliyorum
Ben hastanede düz yatirmistim eve gelince de düz yatırdım kendisi kafasını çeviriyordu. 5. Gün topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde ebe bir sağa bir sola yatırın dedi. Son gittimizde yine öyle uyardı hatta bir tarafa çok mu yatirdiniz falan dedi kafa yapısından dolayı. Dümdüz desteksiz duramazlar sanırım zaten. Kafasının yanlarına bir şey koymak gerek öyle yatabilmesi için. Eskiden annem koymuş dün kv de aynı şeyi söyleyince ben mi yanlış yapıyorum dedimgolden-snitch aynı şeyi hastanede ebe bana da söyledi düz yatır diye. Sanırım ilk başta kolları filan ağrımasın diye mi öyle dediler acaba halbuki çokta yan değildi çocuk. Ben düz yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum artık. Dümdüz de yatırıyorum o hafif çeviriyor kafasını ama yanlarına bişey koymadım hiç kafası sabit kalsın diye
Benimde aynı oldu dinlenince geçiyorGeçenlerde benim de belim ağrımıştı sancı gelir mi diye bekleyeyim dedim dinlenince geçti
Canım şöyle bir video gördüm senin sorun geldi aklıma bir bak istersenKızlar bi de benimki sağ mememi ememiyor ya ne yapmak lazım
Solu şakır şakır emiyor sağda uğraşıyor ağza alamıyor
Hepimizin kafalar gidikBi aklımızda tutamadık üç tane malzemeyi ay çok gülüyorum bize hahahaha
Ayyy doktor benimkinin burnuna da büyük demişti, inşallah ödemdirUltrasondaki hallerine benziyor mu bebekleriniz çok büyük görünüyordu benimkinin ultrasonda burnu ama şiştir herhalde
Bir kere ödem dedi sonra büyük dedi sağlıklı olsunlar önemli olan o tabi ama yine de bir merak ediyo insan büyüyünce estetik yapar artıkAyyy doktor benimkinin burnuna da büyük demişti, inşallah ödemdir
Canım ben bi instagram sayfasında şunu görmüştüm güvenli uyku yastığı diye geçiyor tavsiye ediyordu yan yatışlar için vs. Yorumlarına bi bak istersen. Grupta kullananlar veya daha önce duyanlar var mı ben de tecrübe etmediğim için bilmiyorum açıkçası ne derece kullanışlı olup olmadığını ?Ben hastanede düz yatirmistim eve gelince de düz yatırdım kendisi kafasını çeviriyordu. 5. Gün topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde ebe bir sağa bir sola yatırın dedi. Son gittimizde yine öyle uyardı hatta bir tarafa çok mu yatirdiniz falan dedi kafa yapısından dolayı. Dümdüz desteksiz duramazlar sanırım zaten. Kafasının yanlarına bir şey koymak gerek öyle yatabilmesi için. Eskiden annem koymuş dün kv de aynı şeyi söyleyince ben mi yanlış yapıyorum dedim
Bir sağa bir sola yatırdım ben hep canım, düz yatırınca kafasının arkası düz oluyor o zaman da güzel bi kafa yapısı olmuyor, yumurta gibi çıkıntılı olması lazım arkasının. Annelerimiz dümdüz yatırmış eskiden hep o yüzden çoğu erkeğin kafasının arkası dümdüz doğru olan bir sağ bir sol bence zaten biraz büyüdükçe kendisi dönecek bazen de düz yatacak şimdiden düz yatırmana gerek yok bence.Kusarsa yan yatınca aşağıya kusar deniyor bir kısmı da asıl düz yatirirsan bogulmaz diyor. Kafam çok karıştı. Bizimki de döndürüyor sağa sola ama ebe özellikle bedenini de yan döndürerek yatırmamizi söyledi. Reflü yataginjn gorselinde de bebek o şekilde yatirilmis. Kafa yapısı kafamı kurcaladi benim de eskiler destek yaparmış. Bir tanidigim da yuvarlak yuva gibi yapmış kafasını oraya yerleştirmiş falan çok mudehale de etmek istemiyorum ama çocuğumun kafa yapisina benim yüzümden bir sey olsun da istemem
Biz vücudunu düz kafasını bi yatirdigimizda sola diğer yatirdigimizda sağa dönüşümlü yatırıyoruz kafa arkası da bez değiştirirken sadece yatağa değiyor bugün kustu direkt aktı agzindan yastigagolden-snitch aynı şeyi hastanede ebe bana da söyledi düz yatır diye. Sanırım ilk başta kolları filan ağrımasın diye mi öyle dediler acaba halbuki çokta yan değildi çocuk. Ben düz yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum artık. Dümdüz de yatırıyorum o hafif çeviriyor kafasını ama yanlarına bişey koymadım hiç kafası sabit kalsın didiy