İnşallah canım çok teşekkür ederim umarım bütün herkes harika doğumlar yaşar ve bebekleri iyi olur
Sağol canım Aslında ev içinde yürüyorum ama dikişlerim hala ağrıyor ve oturur şekilde uyuyorum
bebek iyi olsunda o bana yetecek
Sağol kuzum inan benimde aklımda sizlerde kalıyor acaba kim doğum yaptı kim yapmadı herkes iyi mi diye
ama kendi ağrılarımdan ve bebeği beslemeye çalışmaktan nefes alamadım daha . sen nasılsın doğuma karar verdin mi sezeryan diyodun sanki en son. Gün ne zamandı?
Sütümü elle sağmam için teşvik ediyodu hemşireler ama çok zordu. Biraz gelmeye başladı diye Süt sağma makinası almamıştım alsam mı? Göğüslerimde kaynama hissi olmuyo pek. Bende bunu sürekli bebek emzirmeye bağlamıştım. Birde sarılık için maden suyunu şimdi denesem olur mu acaba
Sağol canım ne güzel aynı gün kavuşmuşuz yavrulara. Sizin sarılık daha yüksekmiş. Bizimki çarşamba günü 13 tü, cuma bi kademe düştü biz de yarın yani pazartesi gidiceZ inşallah tez vakitte iyileşir bebeklerimiz . Bana da sadece emzir dediler mamayla destekle dedi doktor . Sizle aynı uyansada kısa sürüyor hemen uyuyakalıyor
Elimden geldikçe uyandırıp emziriyorum canım bazen çok zor oluyor ama şükür sanki ilk zamanki gibi değil gibi rengi