- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Evet evet sezeryan olucam ama bebeğin haberi yoktur azıcık gelmeye niyeti olur ama nerdebu zamana kadar hiiiç sancım olmadı
Aaa senin baya baya sancın var açılman da var mıymış kiKızlar nst’ye girmeden sancı başlar gibi oldu, stresten midir nedir girdim nstde baya baya arttı kalp atışları normal dedi hemşire şimdi doktora göstereceğiz nst sonucunu, stresten normal geliyor herhalde
Sağlıcakla çıksın inşallahKızlar doğum oldu. Evet iri bebek, Bn odaya çıktım ama bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı var. Süt sagip yoğun bakıma gönderiyorum. İyi olunca da görmeye gidicem. Dua edin bebegime
Geçmiş olsun canımKızlar doğum oldu. Evet iri bebek, Bn odaya çıktım ama bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı var. Süt sagip yoğun bakıma gönderiyorum. İyi olunca da görmeye gidicem. Dua edin bebegime
Hayırlısıyla kazasız belasız olsun inşallah..kizlar bugün bizde günü aldik pazartesi sezeryanimiz var
Rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun inşallahKızlar doğum oldu. Evet iri bebek, Bn odaya çıktım ama bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı var. Süt sagip yoğun bakıma gönderiyorum. İyi olunca da görmeye gidicem. Dua edin bebegime
Oof ben dün aglayacaktim ya sağlık ocağına gitcez yolda emzirebilme ihtimalim vardı önünü acabilecegim bluz buldum jeanler olmuyor çok sinir oldum. Elbiselerden bazılarının göğüs kısmı kavusmuyor. Olanların önü açılmıyor, önünü acabildigim bildigin mini bişey oldu yerden bitme şişko bişey gibi gözüküyorumJeanlerim olmuyorgöbekte kavuşmuyorlar
Ay vallahi çok zormuş birini emzirirken diğeri kucağıma gelip yatıyor. Dışardan pek bişey göstermiyor ama içten içe etkilendi akşam yatıp sabah kalkan çocuk geceleri sürekli ağlayarak uyanıyorSen naptın canım adapte oldun mu iki bebekli hayata
Kızın da daha bebek ama annesi çok normalAy vallahi çok zormuş birini emzirirken diğeri kucağıma gelip yatıyor. Dışardan pek bişey göstermiyor ama içten içe etkilendi akşam yatıp sabah kalkan çocuk geceleri sürekli ağlayarak uyanıyoruyurken yanında beni istiyor anne diye ağlıyor onun yanına gideyim uyutayım derken öteki acıkıyor öbür odada ağlıyor. Yani yanında 10 tane yardım edenin de olsa farketmiyor insan kaça bölüneceğini şaşırıyor. Kızım önceden babasıyla uyumayı çok severdi şimdi babasını bile gözü görmüyor. Şu alışma sürecini atlatsak aslında ikiside Yanyana çok güzel görünüyor
YaaKızlar doğduk biz
Gozun aydın canımm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar detaylı anlatırım kendime gelince
En kısa sürede kavuşacaksınız inşallah sağlıklaKızlar doğum oldu. Evet iri bebek, Bn odaya çıktım ama bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı var. Süt sagip yoğun bakıma gönderiyorum. İyi olunca da görmeye gidicem. Dua edin bebegime
Haber bekliyorduk senden, hadi gözün aydınKızlar doğduk biz
Aaa senin baya baya sancın var açılman da var mıymış ki
Sancılar şuan 100’lerde düzenli yatış verildi bugün ya normal ya sezaryen doğum olacak kesin ama açılmam yok
Gözün aydın canimm Allah analı babalı büyütsünKızlar doğduk biz