2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
1 seneye senin de zeminler halı yerine araba ile kaplanır 😍😄

Kız daha dur yeni doğurdun ben 1 senede anca dönmüştüm eski kiloma 🫣
Hahahahha aynen ya şimdiden oyuncak hevesi başladı eşimin 😂
Oof ben dün aglayacaktim ya sağlık ocağına gitcez yolda emzirebilme ihtimalim vardı önünü acabilecegim bluz buldum jeanler olmuyor çok sinir oldum. Elbiselerden bazılarının göğüs kısmı kavusmuyor. Olanların önü açılmıyor, önünü acabildigim bildigin mini bişey oldu yerden bitme şişko bişey gibi gözüküyorum🙄
Ben de öyle hissediyorum canım ya şişko olduk yeminle 😂🤣😥

Kızın da daha bebek ama annesi çok normal 😍 oğluşun biraz daha büyüsün de dışarıda park bahçe dolaşırsınız daha iyi gelir, evde iki çocuk idare etmek zor valla. Her şey yoluna girer zamanla 🌸
Amin inşallah vallahi o günleri iple çekiyorum aslında en yakın arkadaşı olacaklar birbirlerinin ama zamana ihtiyacı var ikisininde. Rabbim şu süreci iyi yönetmeyi nasip etsin inşallah. Ay bide iki gündür önce oğlanı emzirip doyurup kalan sütü günde bikez sağıp kızıma da veriyorum biberonuyla. Komşuda pişer bize de düşer hesabı oldu 😂😂 kızım 7 ay anne sütü alabilmişti yine nasip oldu 😍

Sancılar şuan 100’lerde düzenli yatış verildi bugün ya normal ya sezaryen doğum olacak kesin ama açılmam yok😞 doktor iki kez baktı alttan bi sabah bi de nstden sonra ama açılma göremedi, son baktığının üstünden 2 saat geçti inşallah olmuştur açılma kızlar dua edin🙏🏼 hemşireler açılma olmadığı için büyük ihtimal sezaryene alır doktor dediler
Canım tek doğum şekli için dua etmicem ikiniz içinde en sağlıklı hayırlı olan hangi doğum şekli olacaksa öyle olsun yeterki ikinizde sağlıkla kavuşun 😍🙏 ama yine de Rabbim gönlündekini nasip etsin tabi 🙏🙏

Sancılar şuan 100’lerde düzenli yatış verildi bugün ya normal ya sezaryen doğum olacak kesin ama açılmam yok😞 doktor iki kez baktı alttan bi sabah bi de nstden sonra ama açılma göremedi, son baktığının üstünden 2 saat geçti inşallah olmuştur açılma kızlar dua edin🙏🏼 hemşireler açılma olmadığı için büyük ihtimal sezaryene alır doktor dediler
Sen hissediyormusun sancıları canım? Bebeğin kilosu iyiyse beklemekte sakınca olur mu ki

Amin inşallah vallahi o günleri iple çekiyorum aslında en yakın arkadaşı olacaklar birbirlerinin ama zamana ihtiyacı var ikisininde. Rabbim şu süreci iyi yönetmeyi nasip etsin inşallah. Ay bide iki gündür önce oğlanı emzirip doyurup kalan sütü günde bikez sağıp kızıma da veriyorum biberonuyla. Komşuda pişer bize de düşer hesabı oldu 😂😂 kızım 7 ay anne sütü alabilmişti yine nasip oldu 😍
Yaa ne güzel şifa olsun kızına da 😍😍 ben de emicem demiyo mu 😀 ben oğlumdan bekliyorum onu kesin ben de emebilir miyim diyecek ve aile büyükleri çok tepki verecek 🙄 şimdiden anlatıyorum hazırlıyorum ama bakalım nasıl olacak

Sancılar şuan 100’lerde düzenli yatış verildi bugün ya normal ya sezaryen doğum olacak kesin ama açılmam yok😞 doktor iki kez baktı alttan bi sabah bi de nstden sonra ama açılma göremedi, son baktığının üstünden 2 saat geçti inşallah olmuştur açılma kızlar dua edin🙏🏼 hemşireler açılma olmadığı için büyük ihtimal sezaryene alır doktor
Hakkınızda hangisi hayırlısı ise o olsun
Hayırlı doğum dilerim 🙏

Suni sancı denemeyecekler mi canım sezaryenden önce?

X