- 25 Mayıs 2023
- 4.146
- 6.475
Doğuma alıyor hoca kizlar
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımDoğuma alıyor hoca kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğuma alıyor hoca kizlar
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımDoğuma alıyor hoca kizlar
Evet evet sezeryan olucam ama bebeğin haberi yoktur azıcık gelmeye niyeti olur ama nerdebu zamana kadar hiiiç sancım olmadıCiddi mi seninki daha vahim ama sezaryen olmayacak mıydın sanki sen ben mi yanlış hatırladım
Sevindim canımm seninde günün belli artık bu belirsizlik daha yorucuydu :) bebişin kilosu nasıldı o yüzden mi sezeryana geçtinkizlar bugün bizde günü aldik pazartesi sezeryanimiz var
cesursavasci evet cidden merak ediyorum bende güzel haberleriniicesursavasci aklım sende güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar nst’ye girmeden sancı başlar gibi oldu, stresten midir nedir girdim nstde baya baya arttı kalp atışları normal dedi hemşire şimdi doktora göstereceğiz nst sonucunu, stresten normal geliyor herhalde
Baya sancı görünüyor anladığım kadarı ileKızlar nst’ye girmeden sancı başlar gibi oldu, stresten midir nedir girdim nstde baya baya arttı kalp atışları normal dedi hemşire şimdi doktora göstereceğiz nst sonucunu, stresten normal geliyor herhalde
1 seneye senin de zeminler halı yerine araba ile kaplanırErkek çocuk evi olduğu nasıl belli arabasını yesinler
Kız daha dur yeni doğurdun ben 1 senede anca dönmüştüm eski kilomaJeanlerim olmuyor göbekte kavuşmuyorlar
Hayırlı olsun canım senden 4 gün sonra da ben doğuracağım inşallah kilosu ne kadar olmuş söyledi mi doktorkizlar bugün bizde günü aldik pazartesi sezeryanimiz var
Sen eski kıyafetlerin içine girmeye başladın mı ya ben giremiyorum ki göbekten kavuşması şurda dursunJeanlerim olmuyor göbekte kavuşmuyorlar
Ay evet ya hani iki eli kanda olsa yazardı bize oğluşunu görünce unuttu bizicesursavasci umarım oğluşun da sen de iyisinizdir merak ettik
Ay çat çat doğumlar geliyor çok heyecanlı ve duygusalım aylardır beraber neler yaşadık burda ya şimdi doğumları konuşuyoruzkizlar bugün bizde günü aldik pazartesi sezeryanimiz var
Sen naptın canım adapte oldun mu iki bebekli hayataAy çat çat doğumlar geliyor çok heyecanlı ve duygusalım aylardır beraber neler yaşadık burda ya şimdi doğumları konuşuyoruz
Hurma yemeyi doktorlar öneriyorlar rahim ağzını yumuşatıyor diye suyu da o yüzdendir benceKızlar sancı açılma için hurma suyu yapıyorlarmış duydunuz mu bunu hiç
Ben teraziyim ben bile aşırı kararsızım ikizler daha beterdir diye düşünüyorum sen hep iyi yönleri söylemişsinEvet ama bence daha kötü burclar var zeki olurlar bulundgu her ortama direk adabte olurlar her konuda bir fkri olur gezmeyi cok severler ha en belirgin özellikleri de kararsız olmaları