- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Ay çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsünKızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsünKızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Senide arkada araba tutuyo olmasaydı arkaya otur ayaklarını uzat daha rahat gidersin dicektim ama şimdi o arkada habire geğirecek yol bitmek bilmicek sanaKızlar daha önce söylemiştim doğum içim memlekete gidicem diye yol 18 saat felan normalde yarın uçakla gidecektim ama 2 hafta sonra eşimle gidelim diye karar verdik arabayla gidicez görümcem Konyada oturuyor biz Antalyaya gidicez kayınvalidem bugün beni de giderken Konyaya bırakın madem diyor. Ay nasıl sinirlendim arabanın arkasında gidemiyor midesi bulanıyor sadece bir kez onunla yolculuk yaptım 2 saat felan sürekli midesi bulanıyor diye geğiriyordu arkada. En son eşime dur şurda dedim arkaya geçtim. Hamileliğimin başında bir de beni de araba tutuyor midem bulanıyor zar zor dayanıp geldim tüm camları açıp şimdi de o kadar uzak yola gitmek istiyor. Ki arabamız çok küçük 2 büyük valiz olacak bir bebeğin hastane çıkışı için küçük valiz bebek çantası bilmem ne araba zaten dolu olacak nereye sıkışıp gelecek bilmiyorum. Zaten öne oturucam ama arkada affedersiniz sürekli geğirip durunca önde de olsam fena oluyorum birkaç saat de değil idare edeyim desem
Aynen arabamız zaten tosbağa gibi çok küçük iki valizi bagaj almıyor aynı anda ki puset felan da koyavak dediğin gibi yapayım aynen kutulara katayım biraz ıslak mendil felan baya kalabalık olsun ya bir de araba tutuyor yani niye atlıyorsun ben de geleyim diye kızı bahane aslında sırf doğuma gelmek amacı geçen diyordu 40 gün kalacaksan ben de geleyim diyordu ben ablamlarda kalcam oda yok diyince vazgeçti şimdi de kızını görme bahanesiyle doğuma gelecek ne bu şey anlamıyorumsürekli burda doğur burda doğur diyip duruyordu hayır dedikçe valla gerildim iyice ay bak beni iyi anlarsın normal gidip gelse sırtımda taşımıyorum yani git gel önemli dğeil ama araba tutuyor ve arabamız çok küçük eşyalar fazla doğuma gidiyorum sonuçta gezmeye gitmiyoruz biz deArabada yer yok desin eşin annesine sende canım ne varsa arabaya gerekli gereksiz doldur artık ki esinde onu rahatça diyebilsin.. hiç düşünceme yok insanlarda gerçekten ben öyle biriyle 1 saat yolculuk yaptım birde hamile değilken beni yol tutmuyor öldüm yani mide bulantısı sinirden gegirip duruyor dediğin gibi arabadan nasıl baş ağrısı mide bulantisiyla indigimi hatirladim hayır birde onunda eşyası olacak nereye sigacaksiniz cidden
Araba bagaji küçük anladığım kadarıyla zaten bagaja 1 valiz zor sığıyor öyle arabalarda 2 3 poşet koysa bagaj doluyor.. sonra arka koltuğa da puset cart curt koysa araba zaten doldu insanlar şaka gibi ya rahat yolculukta yaptirmiyoSenide arkada araba tutuyo olmasaydı arkaya otur ayaklarını uzat daha rahat gidersin dicektim ama şimdi o arkada habire geğirecek yol bitmek bilmicek sana
yüzüne de öyle söyleyemem ben utanırım onu demeye eşim de salak gerçekten beni sinir ediyor tamam gel diyor hiç sorayım demek yok aptalDirek ilaç temin et canım kv ver. Yüzüne de söyle madem bu kadar yol geleceksin sen geğirdikçe bende fena oluyorum de içir ilacını hatta uyku yapanlardan aldır eşine gidene kadar hem uyusun sesi kesilsin hem sen rahat et çok mu kötüyüm bilmiyorum ama tahammül seviyemin en düşük olduğu zamandayım sanırım bu tarz bi öneri verebilirim
Midesi bulanınca geğireni de ilk kez görmüştüm valla ama içim dışıma çıkmıştı çok kötü olmuştum sırf sesi duymayayım diye hamile halimle arkaya geçmiştimKız bizim akrabaya o bile fayda etmedi kadın birde ilaciyla gelmisti düşün mübarek surdan şuraya gidememisti K kelebekimsi
Ayy evet o durumda var arka da boş olmaz ki uzatsın ayaklarını rahatça gitsin. Eşi nasıldı anne aile konusunda acaba hatırlamıyorum gelemezsin dicek tipte mi kiAraba bagaji küçük anladığım kadarıyla zaten bagaja 1 valiz zor sığıyor öyle arabalarda 2 3 poşet koysa bagaj doluyor.. sonra arka koltuğa da puset cart curt koysa araba zaten doldu insanlar şaka gibi ya rahat yolculukta yaptirmiyo
Aynen bir de Karadeniz burası yolları berbst 1 saat önde oturuyorum içim dışıma çıkıyor ki arkası da çok dolu olacak hangi akılla bunu söyler anlamıyorumSenide arkada araba tutuyo olmasaydı arkaya otur ayaklarını uzat daha rahat gidersin dicektim ama şimdi o arkada habire geğirecek yol bitmek bilmicek sana
Valla geğirip durursa arkada artık bi süre sonra belli edersin eşine dur şurda Allah aşkına midem bulandı filan gibisinden. Yada bence hiç böyle sıkıntılara girme madem bana sormadan kabul ettin bana uçak biletimi al önden gidiyorum annenle yolculuk yapar gelirsin arabayla de geç ben olsam hiç girmem o topa direk uçakla giderimAynen bir de Karadeniz burası yolları berbst 1 saat önde oturuyorum içim dışıma çıkıyor ki arkası da çok dolu olacak hangi akılla bunu söyler anlamıyorum
Ay senin tarihin yarınmıydıYarıınn doğum vaarrr kızçemle kavuşuyoruz iiinşaallaaahh çooooook heyecanlıyımm gümbür gümbür kalbimm
Aynem çok küçük çocuktan dolayı araba değiştirmek istiyoruz o yüzden zaten arabayla gidiyoruz ben doldurayım en iyisi arabayıAraba bagaji küçük anladığım kadarıyla zaten bagaja 1 valiz zor sığıyor öyle arabalarda 2 3 poşet koysa bagaj doluyor.. sonra arka koltuğa da puset cart curt koysa araba zaten doldu insanlar şaka gibi ya rahat yolculukta yaptirmiyo
Sen dediğim gibi yap pusetsiz olmaz valiz bagaja bir tane anca sığıyor puset arka koltuğun 3te 1ini kaplıyor eee kadının valizi senin esyalsrin sigmazsiniz zaten sen birde bol bol koy artık esya gelmemesi için esinde bir şey diyeceğini sanmıyorum bu durumaAynen arabamız zaten tosbağa gibi çok küçük iki valizi bagaj almıyor aynı anda ki puset felan da koyavak dediğin gibi yapayım aynen kutulara katayım biraz ıslak mendil felan baya kalabalık olsun ya bir de araba tutuyor yani niye atlıyorsun ben de geleyim diye kızı bahane aslında sırf doğuma gelmek amacı geçen diyordu 40 gün kalacaksan ben de geleyim diyordu ben ablamlarda kalcam oda yok diyince vazgeçti şimdi de kızını görme bahanesiyle doğuma gelecek ne bu şey anlamıyorumsürekli burda doğur burda doğur diyip duruyordu hayır dedikçe valla gerildim iyice ay bak beni iyi anlarsın normal gidip gelse sırtımda taşımıyorum yani git gel önemli dğeil ama araba tutuyor ve arabamız çok küçük eşyalar fazla doğuma gidiyorum sonuçta gezmeye gitmiyoruz biz de
Eveeettt 24.04.2024 inşallah sağlıkla biz de alalım kucağımızaaAy senin tarihin yarınmıydı
Haa birde on koltuğu arkaya cekmeye başla öyle otur arabada artık rahat edemiyorum de arkada yer kalmiyoAynen bir de Karadeniz burası yolları berbst 1 saat önde oturuyorum içim dışıma çıkıyor ki arkası da çok dolu olacak hangi akılla bunu söyler anlamıyorum
Ayyy çok heyecanlıııı sağlıkla al kucağına canım nasıl hissediyorsun şuanEveeettt 24.04.2024 inşallah sağlıkla biz de alalım kucağımızaa
Oy kıyamam Allahım yerim onubak teyzesi ilk bebem şaka gibi geliyor büyüdüde 2. Sınıf olacak
sümüklü oldum kız ben nezle gibi bir şey oldum canım yarın tam belli olacak inşallahAsko 2-3 gündür pek giremedim senin neden ertelendi tarihin ? İyileşemediğin için mi
Çok geçmiş olsun canımm, iyi olmanıza çok sevindimKızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Ben kadın almama rağmen annem dip bucak girişti dolap içleri vs evin altı üstüne geldi bugün dondurucudaymis sıra, her gün bir yeri yapıyor çocuk doğduğundan beri çıkamadı evin içinden iki kisisiniz bu kadar eşya nereden çıktı diyor halbuki ben de çok eşya sevmem nereden çıktı bilmiyom buluyorlar yani yapacak bişeyAnam geliyor yolda temizlemediğim dip bucak yer kalmadı ama yine de bugün de üstünden geçiyorum kan ter içinde kaldım bakalım nerde kusur bulacak