- 8 Eylül 2021
- 1.274
- 1.258
- 83
17kilo aldım canım ben ama artık dizlerim kaldırmıyor yaniiToplam kaç kilo aldınız kızlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17kilo aldım canım ben ama artık dizlerim kaldırmıyor yaniiToplam kaç kilo aldınız kızlar?
Kaç haftalık oldunuz canım senin geldi gelecektir17kilo aldım canım ben ama artık dizlerim kaldırmıyor yanii![]()
5 i yapınca otomatik başlıyor ağrı zatenBugün doktorun doğum için yazdığı tüm listeyi eksiksiz yaptım acayip kasık ağrısı başladı ama düzenli değil bu listeyi her gün yapan kesin doğurur
1. Ananas ye
2. Adaçayı iç
3.yürü merdiven in çık
4. Perine masaj
5. Seks
6.göğüs masajı
Bu listeyi tam yapıp ağrısı olmayan çıkmaz net![]()
Bizde de duygusallık var mayıs anaları olarak gözler yaşlı niyeyse artık son zamanlar duygusallık ondan sanırımAşkım sorma bi ara duygusal tribe girdim de böyle durumlarda biraz kabuğuma çekilir tribimi yaşar geri gelirimözledim sizleri
![]()
33den beri yapiyorum kıvranıyorum yok yok yokBugün doktorun doğum için yazdığı tüm listeyi eksiksiz yaptım acayip kasık ağrısı başladı ama düzenli değil bu listeyi her gün yapan kesin doğurur
1. Ananas ye
2. Adaçayı iç
3.yürü merdiven in çık
4. Perine masaj
5. Seks
6.göğüs masajı
Perine masaj daha ağrı başlatıyor gibi gerçekten doktorlar biliyor bu işi5 i yapınca otomatik başlıyor ağrı zaten![]()
Hepsini eksiksiz yapıyorsun ne ağrı yok mu taş mısın mübarek33den beri yapiyorum kıvranıyorum yok yok yok![]()
Ağrı var ama doğum yokHepsini eksiksiz yapıyorsun ne ağrı yok mu taş mısın mübarekutanmasa suyum gelecek benim o kadar yalancı sancım var
![]()
Aynen yarın tekrar gelme ihtimali muhtemel. Bu hepimizde son zamanlarda gelen sümüksü uzayan akıntı gibi sürekli gelmiyor bir yada iki kez anca geliyor okadar. Yarın ola hayır olaAmin inşallah canım bilseydim bende çekerdim çok pişmanımşimdi bi ihtimal var yinede o zaman yarını bekliyim
neyseki çok şükür şimdiki bebisin zamanında gelecek
amin inşallah canim
Ten teması yapmıcaz mı daha diye sor bencede. Henüz emzirmesinde senin sütünün uyarılması çoğalması içinde önemli onun senin kalp atışını duyması için de önemli. Prematüre bebekler hemen anne kokusu alamasa da annesinin kalp atışına aşinalığı oluyor sonuçta aylarca karnında duyduğu ses o. Ben 90 gün hiç kucağıma alamadım ama taburculuktan sonra ağladığında sadece benim göğüsümde sakinleşti kokumu tanımıyor diyodum ama kalp atışının ritmini bile biliyolar aslında.Hayır canım doktora sorayım yarın
Perine masajda baştan beri hiç ağrın olmadı mı ? Benim acı eşiğim yüksektir ama ağrı yaptı bende ilginçAğrı var ama doğum yokbenim 5.maddede ağrı oluyo bi tek
![]()
Ayyyyyy hadi inşallah o dediğin zaten bayadir geliyordu sumuksu uzayan akinti bugünkü işte o garip şey beni umutlandirdiAynen yarın tekrar gelme ihtimali muhtemel. Bu hepimizde son zamanlarda gelen sümüksü uzayan akıntı gibi sürekli gelmiyor bir yada iki kez anca geliyor okadar. Yarın ola hayır ola
Ten teması yapmıcaz mı daha diye sor bencede. Henüz emzirmesinde senin sütünün uyarılması çoğalması içinde önemli onun senin kalp atışını duyması için de önemli. Prematüre bebekler hemen anne kokusu alamasa da annesinin kalp atışına aşinalığı oluyor sonuçta aylarca karnında duyduğu ses o. Ben 90 gün hiç kucağıma alamadım ama taburculuktan sonra ağladığında sadece benim göğüsümde sakinleşti kokumu tanımıyor diyodum ama kalp atışının ritmini bile biliyolar aslında.
5 bana uyar 6 da kendiliginden gelir zatenBugün doktorun doğum için yazdığı tüm listeyi eksiksiz yaptım acayip kasık ağrısı başladı ama düzenli değil bu listeyi her gün yapan kesin doğurur
1. Ananas ye
2. Adaçayı iç
3.yürü merdiven in çık
4. Perine masaj
5. Seks
6.göğüs masajı
Ağrı olmadı hatta ilk başta bende rahatsızlık hissiyatı oluştu o da psikolojikPerine masajda baştan beri hiç ağrın olmadı mı ? Benim acı eşiğim yüksektir ama ağrı yaptı bende ilginç5 i haftada 1-2 dedi abartmamak lazım
![]()
5 i alana 6 yı ücretsiz veriyorlar5 bana uyar 6 da kendiliginden gelir zaten![]()
Doktor video atmıştır zaten sana da makata doğru genişletiyorsun yanlış yapmıyorsundurAğrı olmadı hatta ilk başta bende rahatsızlık hissiyatı oluştu o da psikolojik2 3ten sonra alıştım.. benim de acı esigim yüksekte yani bilemedim yanlış mı yapıyorum bi yeri o zaman dicem ama yapmıyorum da anlamadim
sadece şey oluyo adacayi içiyorum ya o zamandan beri akintim arttı
Birde çift el eşin yapıyorsa çift baş parmakla baskı yapıyor nasıl ağrı olmuyor ben şokAğrı olmadı hatta ilk başta bende rahatsızlık hissiyatı oluştu o da psikolojik2 3ten sonra alıştım.. benim de acı esigim yüksekte yani bilemedim yanlış mı yapıyorum bi yeri o zaman dicem ama yapmıyorum da anlamadim
sadece şey oluyo adacayi içiyorum ya o zamandan beri akintim arttı