Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34. Hafta bitti toplam 14Toplam kaç kilo aldınız kızlar?
Kucağına veriyolar göğüsünü açıyorsunO ne canım sadece görüyoruz
valla 26 haftada geldiği için çokta güzel olmamıştıAmin canım
Ne güzel olmuş inşallah 1 hafta beklemez benimki yada inşallah nisandir
![]()
56 ile hamile kaldım 2 aydır almıyorum 68 kiloyum. Toplam 12 aldım canımToplam kaç kilo aldınız kızlar?
Amin inşallah canım bilseydim bende çekerdim çok pişmanımKucağına veriyolar göğüsünü açıyorsun
valla 26 haftada geldiği için çokta güzel olmamıştıama Salı nişan geldi kansız. Doktora resmini attım nişan bu tekrarlarsa gel dedi ertesi sabah tekrar geldi çarşamba gittik ciğer geliştirici oldu nts sancı çıkmadı ama kasıklarım bariz ağrıyodu aslında. perşembe tekrar gittik nts ve ciğer geliştirici yapıldı perşembe akşamüstü sancım yoğunlaştı gece de doğum oldu. İnşallah seninkide hızlıca bi çırpıda olur
![]()
Ciktik kizlar eve gectik.cok sukur hersey yolunda.sadece goguslerim felaket yara oldu..maalesef kapak krem o bu fayda etmedi...Ya sevindimkızlarda olmamıştı böyle sancılar bu kendini hazırlıyor çok bekletmeden gelecek inşaAllah hissediyorum
nasılsın canım iyi misiniz çıktınız mı hastaneden
Hayır canım doktora sorayım yarınKucağına veriyolar göğüsünü açıyorsun
valla 26 haftada geldiği için çokta güzel olmamıştıama Salı nişan geldi kansız. Doktora resmini attım nişan bu tekrarlarsa gel dedi ertesi sabah tekrar geldi çarşamba gittik ciğer geliştirici oldu nts sancı çıkmadı ama kasıklarım bariz ağrıyodu aslında. perşembe tekrar gittik nts ve ciğer geliştirici yapıldı perşembe akşamüstü sancım yoğunlaştı gece de doğum oldu. İnşallah seninkide hızlıca bi çırpıda olur
![]()
Bende sözde hamileliğimi öğrendiğimden beri diyetteyim ama 8 kilo aldımToplam kaç kilo aldınız kızlar?
Of ya oncesınde kullanmaya başlamışmıydınCiktik kizlar eve gectik.cok sukur hersey yolunda.sadece goguslerim felaket yara oldu..maalesef kapak krem o bu fayda etmedi...
Kızlar ben 74 düştüm biliyorsunuz 94 ü görmüştüm en son bir hafta sonra doğum yaptım şuan 6 gün oldu -20 kgToplam kaç kilo aldınız kızlar?
Evet ama hic bana misin demedi...Of ya oncesınde kullanmaya başlamışmıydın
Ödemin varmış demekkiKızlar ben 74 düştüm biliyorsunuz 94 ü görmüştüm en son bir hafta sonra doğum yaptım şuan 6 gün oldu -20 kg
63 kg ile hamile kaldım doğuma 71.4 ile girdim canım.Toplam kaç kilo aldınız kızlar?
Ya ben 56 dan 74 e ciktim. Simdi baktim 70 olmusum..e bebek 2700 gr..Kızlar ben 74 düştüm biliyorsunuz 94 ü görmüştüm en son bir hafta sonra doğum yaptım şuan 6 gün oldu -20 kg
16Toplam kaç kilo aldınız kızlar?
8 kilo aldım 1 buçuk aydır diyetteyim![]()
34. Hafta bitti toplam 14![]()
56 ile hamile kaldım 2 aydır almıyorum 68 kiloyum. Toplam 12 aldım canım
Bende sözde hamileliğimi öğrendiğimden beri diyetteyim ama 8 kilo aldım![]()
MaşaAllah mayıs anneleri fit ilk gebelik çoğunuzn ona rağmen iyi almışsınız63 kg ile hamile kaldım doğuma 71.4 ile girdim canım.
İlk emzirmeye başlamadan önce sütü sıkıp etrafına sürmedin mi canım ben öyle yapmıştım hiç yara olmadı başka hiç bir şey kullanmadımEvet ama hic bana misin demedi...3.emmede yara basladi..bugun icimden ciglik ata ata emziriyorum maalesef
![]()
Bir hafta bekle canım gider daha. 2 gün oldu dogum yapalıYa ben 56 dan 74 e ciktim. Simdi baktim 70 olmusum..e bebek 2700 gr..aradaki fark benim aldiklarim mi yanii pooof..
78,5 la gebe kaldim . 78 im :) son yarim kiloİncele kuzum kumaşı vs güzel kaliteli
Aşkım sorma bi ara duygusal tribe girdim de böyle durumlarda biraz kabuğuma çekilir tribimi yaşar geri gelirimEminim kv eşyaları evde unutmuştur eminimyahu insan bir zıbın bir bere alır ya torun sonuçta boşver canını sıkma üzülme bende de durumlar öyle bir zıbın bile 9 aydır vermedi almadı siz alırsınız ben ne bilim dedi üstüne
hiç canını sıkma rabbim bizi kimseye muhtaç etmesin biz evlatlarımıza yeteriz sağlık olsun yeter
Gitseydi kız seni de götürürdü ben oraya gitmeyi istiyorum Allah nasip ederse
Varlığı dert yokluğu velinimet
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya şaka gibi gerçekten, inşallah Allah bize bebeklere sağlık versin bize yeter biz de onlara yeteriz
Hahahaha sen de kaynana olacaksın bak hem de 2 kereben de eşime anan birşey almadı bak diyorum o da diyor sen de kaynana olursan almazsın diyor
Ölüm Allah tarafında nasıl günü belliyse doğumun da Allah tarafından günü belli eğer o gün doğacaksa sen ne yaparsan yap o gün gelir asla engelleyemezsin bu görümcenin Allah inancı yok mu deli midir nedir, tamam hassas bir konu ama ölüm ve doğum kader ve kadere iman Allah’a imanın şartlarından birisi. Şaka gibi insanlar, sen canını sıkma hiç canım rabbim seni de bebeğini de sağlıkla çıkarsın şu süreçten inşallah
Yağız diyince benim aklıma at geliyor yağız atlarıtabi güzel isim ama uras daha asil
Bizim çocuk demeyi biliyor ama şimdi birşey alma ne olur ne olmaz demesini de biliyor hanfendi
15-05 daha güzel değil mi
ne kadar haklısın be kadın
bende pilates topunda sadece zıplıyorumpilates topunda zıplayıp sezaryen isteyen türünün tek örneğiyim
Nerdesin kız kaçak
Kadın inanılmaz özgür ruhlu beni benle bırakın der sadece gezip tozmak eğlenmek için gelmiş resmenasla rahatsız edilmek aranmak istemez annesi bile aradığında üf püf der yaşlı kadın ne istiyor ki demez
ben alıştım ondan artık kabul ediyorum onu bu şekilde
Aynen öyle kalan son işleri halledeceğim artık
Kp gelinliğime bile karıştı prenses model olmasın dedinormal helen kesim düz A giden model olsun düğün salonunda koca yer kaplar dedi
hahahaha daha neler neler
tabiki prensesin de prensesi oldu
![]()