- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 29
Çağır valla tüm tuşlara bas37+0 olim miniğimin kilosu iyiyse tüm perileri çağıracam tutmayın küçük enişteyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağır valla tüm tuşlara bas37+0 olim miniğimin kilosu iyiyse tüm perileri çağıracam tutmayın küçük enişteyi![]()
İnşallah selenadaki hades gelmez37+0 olim miniğimin kilosu iyiyse tüm perileri çağıracam tutmayın küçük enişteyi![]()
Kış kış hades kış kış kötüyü çagırmaİnşallah selenadaki hades gelmezbana bir türlü uğramadı şu pericikler
![]()
38+1 oldum hayatım nst giriyorum ama sancım yok dahaKaç haftalık oldunuz canım senin geldi gelecektir![]()
Gelmesini istiyorsan eşinle samimi ol38+1 oldum hayatım nst giriyorum ama sancım yok daha![]()
Hadi inşallah ağrı sızı sancı varmı?Ayyyyyy hadi inşallah o dediğin zaten bayadir geliyordu sumuksu uzayan akinti bugünkü işte o garip şey beni umutlandirdi![]()
Aynen aynen adacayi cok etkiliDoktor video atmıştır zaten sana da makata doğru genişletiyorsun yanlış yapmıyorsunduradaçayı bende de akıntı yaptı doktor iyi bişey sıkıntı yok akıntıdan korkma kokusuz ve renksiz akıntı doğumu kolaylaştırır dedi
Nstde 40 sancı cikiyo bende ağrı yok sadece kasılma hissi var ben bu ağrı işini çözemedim şimdi 40ta ne kadar hissetmem lazım ona göre ağrı şeyini şöyle söyleyebilirim regl ağrısı gibi kasiklarimin ortasında ağrı var ama yani o 1 haftadır var.. benim kafam çok karıştı inşallah anlatabilmisimdir ahahahHadi inşallah ağrı sızı sancı varmı?
11 kilo çok iyi canım. 100 kilo olman kötü haber olabilir ama senin için geçerli degil çünkü hiçKızlar son 1 aydır aynı kilodayım toplamda 11 kilo aldım ve sabitledim bu güzel haber. 100 kiloya sabitledim bu kötü haber![]()
40 sancı 20 dak içinde 3 defa çıkarsa dogum başlarmış canımNstde 40 sancı cikiyo bende ağrı yok sadece kasılma hissi var ben bu ağrı işini çözemedim şimdi 40ta ne kadar hissetmem lazım ona göre ağrı şeyini şöyle söyleyebilirim regl ağrısı gibi kasiklarimin ortasında ağrı var ama yani o 1 haftadır var.. benim kafam çok karıştı inşallah anlatabilmisimdir ahahah
Maşallah formunu koruyorsunKızlar son 1 aydır aynı kilodayım toplamda 11 kilo aldım ve sabitledim bu güzel haber. 100 kiloya sabitledim bu kötü haber![]()
40 sancı 20 dak içinde 3 defa çıkarsa dogum başlarmış canım
Elimdeki tüm kozları oynayacamİnşallah selenadaki hades gelmezbana bir türlü uğramadı şu pericikler
![]()
Birdahakine olacak inşallah canım
Acele etme kuzum 1 hafta daha geçsin farkeder 1 aya eski haline dönerYa kızlar ben böyle hastaneden gelince çok güzel zayiflicam sanıyordumşu an sadece 4 kilo vermişim o da bebiş + suyu galiba shdjdjd ne zaman vercem bu kiloları ya hala 4-5 aylık gibiyim
![]()
kantoran yağı yazmış onu aldım kullanıyorum ben sen hangi yağı aldın yağdan fark eder mi acabaAynen aynen adacayi cok etkiliama benim o genislettigimiz kısım acıdığı için bugün yapmadım dün akşamdan beri aciyo
![]()
Kız daha dikisin iyilesmemistir durYa kızlar ben böyle hastaneden gelince çok güzel zayiflicam sanıyordumşu an sadece 4 kilo vermişim o da bebiş + suyu galiba shdjdjd ne zaman vercem bu kiloları ya hala 4-5 aylık gibiyim
![]()
İkisi de güzel görünüyor,sağdaki daha kullanışlı sanki...çok pahalı ama yaa...kizlar sizce hangisi yada sizin önerdiğiniz var mi