- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Bana zeytinyağı veya kantaron demiş ben hep zeytinyagiyla yaptım olmadı bi kantaronlada deniyim.. bilmiyorum ama deniyimkantoran yağı yazmış onu aldım kullanıyorum ben sen hangi yağı aldın yağdan fark eder mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana zeytinyağı veya kantaron demiş ben hep zeytinyagiyla yaptım olmadı bi kantaronlada deniyim.. bilmiyorum ama deniyimkantoran yağı yazmış onu aldım kullanıyorum ben sen hangi yağı aldın yağdan fark eder mi acaba
Aay hadi inşallahAcele etme kuzum 1 hafta daha geçsin farkeder 1 aya eski haline döner![]()
Eve gelince şu kadar kilo verdim hep gitmişti diyorlardı benim giden bişey yokKız daha dikisin iyilesmemistir dur![]()
Canım göbegin büyümesine göre degişiyor benim mesela işk hamilelikte cesusavaşcının göbegi kadardı küçüktü yani 1 haftada dümdüz oldum hatta kontrole en dar pantolonumu giydim gittim oldu yani şimdi bunda büyüm karnım bakalım ne kadar sürede inecekAay hadi inşallahhayal kırıklığına uğradım çünkü
![]()
Yaaa yeşin onu teyzeşiii maşallah kuzumaTum o kilolar , sancilar , bulantilar, agrilar.yine olsa yine yasanir kizlarr..bu manzara bambaska...
Benim 1 hafta oldu giden yok sis sisimCanım göbegin büyümesine göre degişiyor benim mesela işk hamilelikte cesusavaşcının göbegi kadardı küçüktü yani 1 haftada dümdüz oldum hatta kontrole en dar pantolonumu giydim gittim oldu yani şimdi bunda büyüm karnım bakalım ne kadar sürede inecek
Yaaa maşallah minnosa saçlarını yesinlerTum o kilolar , sancilar , bulantilar, agrilar.yine olsa yine yasanir kizlarr..bu manzara bambaska...
Normal doğum mu oldu sezeryan mı?Ya kızlar ben böyle hastaneden gelince çok güzel zayiflicam sanıyordumşu an sadece 4 kilo vermişim o da bebiş + suyu galiba shdjdjd ne zaman vercem bu kiloları ya hala 4-5 aylık gibiyim
![]()
SezaryenNormal doğum mu oldu sezeryan mı?
Canımmm hatırladın mı beniCanım göbegin büyümesine göre degişiyor benim mesela işk hamilelikte cesusavaşcının göbegi kadardı küçüktü yani 1 haftada dümdüz oldum hatta kontrole en dar pantolonumu giydim gittim oldu yani şimdi bunda büyüm karnım bakalım ne kadar sürede inecek
6 ay da anca toparlar diyorlar benim 3 ay oldu hala tam gitmedi kilolarımSezaryen
Yaa6 ay da anca toparlar diyorlar benim 3 ay oldu hala tam gitmedi kilolarım![]()
Ayy sakın üzme kendini bol bol su içmeye devam et ve emzirdikçe gidicek bu kilolar daYaaüzdü
![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKilo muhabbeti yapıldıysa ödemli bir sultişellerim ayaklarım artık ayrı birer insan olacaklar
kırmızı başlıklı kızdaki kurt gibi hissediyorum ellerim o kadar büyük ki her şeyi daha iyi yiyebilmek için sanırım
ay gülüyorum ama iyi ağrıyor
Eki Görüntüle 3416081
Evet kuzum hatırladım bende diyorum isim tanıdık geliyor kısmet olursa 26 nisana gün aldık canım sen naptın nasılsın bebiş nasılCanımmm hatırladın mı benicinsiyet tahmini sorup duruyordum
hayırlsıyla ne zaman doğum olucak?
![]()
Aslında ben hiç umursamıyorum kilomu hamilelik dönemi normal yani olabilir verilir benim ödemim o kadar acıtıyor ki ellerim sızlıyor yanıyor resmenRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aman kilo dediğin nedir ki illaki gider takmayın kafanıza heleki emzirme dönemindeo süt sağolsun hemen herşeyden etkileniyor
![]()
Anamm çok dadluuuuuKilo muhabbeti yapıldıysa ödemli bir sultişellerim ayaklarım artık ayrı birer insan olacaklar
kırmızı başlıklı kızdaki kurt gibi hissediyorum ellerim o kadar büyük ki her şeyi daha iyi yiyebilmek için sanırım
ay gülüyorum ama iyi ağrıyor
Eki Görüntüle 3416081