- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 30
Ayy mınnak kız hosgelmiş dünyayaKizlar ben dogurdum2700 tatlis bi kizim varr...ikimizde iyiyiz..
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar ben dogurdum2700 tatlis bi kizim varr...ikimizde iyiyiz..
Oooyy o bıdığı yeriiimm maşallahKizceler ozete geldim
Dun bildiginiz gibi bi pembemsi sildikce yada wc de gelen kanamam oldu.sabaha kdr da adet gibi sanci cektim.sabah agrilarim artti ve 5 dk bire dustu.hastaneye geldik ve 3 cm acilik goruldu..manuel 5 cm kadar acildi ama sonra ilac ile suni verildi.saat 13 gibi yatis oldu ve 18.00 sularinda dogum oldu.kesi atildi.2700 kg ve 49 cm kizimsut geldi ve emdi bidigim.cok uykucu ama
Valla denemekten zarar gelmez canım sonraki kontrole kadar bi dene bakalım faydası olur belki
ben 3 takım 3 çorap koydum takımların içinde zıbın filan var zaten ekstra hiç bişey almadım canım bide işte müslin örtü battaniye filan
YaaaaaKizceler ozete geldim
Dun bildiginiz gibi bi pembemsi sildikce yada wc de gelen kanamam oldu.sabaha kdr da adet gibi sanci cektim.sabah agrilarim artti ve 5 dk bire dustu.hastaneye geldik ve 3 cm acilik goruldu..manuel 5 cm kadar acildi ama sonra ilac ile suni verildi.saat 13 gibi yatis oldu ve 18.00 sularinda dogum oldu.kesi atildi.2700 kg ve 49 cm kizimsut geldi ve emdi bidigim.cok uykucu ama
Kizceler ozete geldim
Oyy maşallahKizceler ozete geldim
İnsallah2850 doğdu, 2800 olctuler sonra. Çıkarken 90 gram daha verdi dediler ama bu oranın normal olduğunu ve mamaya ihtiyaç olmadığını söylediler. Dün kontrole gittik 2500e düşmüş. Ben emzirdikten sonra bebiş bırakınca doydu diyip bırakıyordum ama emmeyi bırakınca sagdigim sütü kaşıkla vermemi söyledi Dr. Meğer doymuyormus yavrum2 gün sonra kontrolü var inşallah kilo almıştır
Anladım canım seninde iki haftami geriden geliyorduAmma olur ha mayıs grubu tosuncuk derken 3 zor görüyomuşuzyanılma payı da hep düşük kilo olarak çıktı 2800 diyip 3 doğuran yok daha
yok geç döllenme olduğu için ara kapatma durumu yok. Grupta bi kaç kişi geç döllenme durumunu yaşadık hiç birimizin bebişi arayı kapatmadı güncel sat belirledi doktorlarımız onun üzerinden devam etti kontroller ve gelişim. Bu arada cinsiyet erkek
Oyy maşaAllah subhanAllah hayırlı olsun gözün aydın canım benimKizceler ozete geldim
Hastane çıkışını giydi bizimki, 2 tane de 0-3 ay vardı. Birinin eldiveni ve şapkasını kullandık çünkü yenidoğan takimininkileri düşürdük yere. Dusurmesek tek takımla dönerdiSağol canım ben çıkarayım birazını çok oldu 5 tane çorap almışım sanki ne olacaksa
Çok teşekkür ederim canımgolden-snitch canım oncelıkle hayırlı olsun gecmıs olsun benım merak ettıgımde bız cok pijama degıstırıyor muyuz ben bı tane lohusa takımı aldım ama dıger pıjamalarım hayvanlı falan onları da mı giyerim
Kilosunun %10u kadarının gitmesi normalmiş bizimki biraz daha fazla kaybedince Dr emzirme sonrası da takviye etmemizi istedi. Bakalım inşallah almıştırİnsallahama ilk hafta 300 gram civari gidiyormus ortalama zaten. Bundan sonra gzuelce alir insallah
Kimseyi korkutmak istemiyorum.o nedenle detay vermedim.yani bence ilk 6 cm e kdr iyiydi.doguma 10 cm ile aliyorlar.6-10 cm arasi zordu:) bende zor kisim 2 saat falan surdu.ama gecti...aninda unutuyorsunOooyy o bıdığı yeriiimm maşallah1den 6ya kadarki süreç çok mu sancılıydı çok şükür sağlıkla kavuştunuz inşallah sağlıkla da büyütün
Uyusturucu igne vurdular.ne kesi ne dikiş hic hissetmedim.,Yaaaaakokusu geldi burnuma
Maşallah de uyusun sen de dinlen ne güzel işte.
Kesiyi atarken uyuşturdular de ne oluren çok o kısmı travma gibi bende.
Çok teşekkür ederim canımHastane çıkışını giydi bizimki, 2 tane de 0-3 ay vardı. Birinin eldiveni ve şapkasını kullandık çünkü yenidoğan takimininkileri düşürdük yere. Dusurmesek tek takımla dönerdi
Çok teşekkür ederim canımben iki pijama giydim birisi gecelik birisi de normal kısa kollu pijama takımı. Tavsiyem 2-3 takım goturmen gecelik ya da pijama takımı olarak. Emzirme ile falan uğraşırken stres oluyor insan terliyosun epeyi
Hoş gelmiş minnoos sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahKizceler ozete geldim
Banada doktor eve gidince duş al kurula çıkart dedi ama bugün hiç halim olmadığı için duş alamadım yarın çıkartacağım şaşırdım çıkart diyince.Onu Dr cikartti canım. Hastanede duş aldım, hastaneden eve çıkmadan bantinizi yenileyelim dediler yenilendi. Sonrasında Dr kontrolunde dr'unuz çıkartacak dendi. Ben duş alınca yine oranın nemini peçeteyle falan aldım. Dün de dr'um çıkarttı
Benim doğum günüm de 5 Mayıs normalde benim hesaplamama göre 5 Mayıs'ta 37+ 2 oluyorum ama doktorumunkine göre 36+5 oluyor eğer normal doğum demezse 5 Mayıs'ta olursa çok sevinirim ama erken olduğu için cesaret edip soramadımBen öncesinden istedim en erken 26 dedi belim çok ağrıyor biraz daha erkene verin dedim maalesef yapmadı sanırım yarın aradığım zaman yer yok felan der hayırlısı olsun inşallahboğa burcu asla doymuyor ya eşim koç ben oğlak küçükbaşız boğa da büyük baş evde 3 hayvan başlık hayvan olacak
Çıkarttıktan sonra kontrol etti canım sonra tekrar sprey vs sıktı oraya kuruyunca kalkabilirsin dedi. Ben çıkartmadimBanada doktor eve gidince duş al kurula çıkart dedi ama bugün hiç halim olmadığı için duş alamadım yarın çıkartacağım şaşırdım çıkart diyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?