2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kizceler ozete geldim
Dun bildiginiz gibi bi pembemsi sildikce yada wc de gelen kanamam oldu.sabaha kdr da adet gibi sanci cektim.sabah agrilarim artti ve 5 dk bire dustu.hastaneye geldik ve 3 cm acilik goruldu..manuel 5 cm kadar acildi ama sonra ilac ile suni verildi.saat 13 gibi yatis oldu ve 18.00 sularinda dogum oldu.kesi atildi.2700 kg ve 49 cm kizimsut geldi ve emdi bidigim.cok uykucu ama

Eklentiler

• IMG_20240416_201157.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 126
Oooyy o bıdığı yeriiimm maşallah 1den 6ya kadarki süreç çok mu sancılıydı çok şükür sağlıkla kavuştunuz inşallah sağlıkla da büyütün

Yaaaaa kokusu geldi burnuma
Maşallah de uyusun sen de dinlen ne güzel işte.
Kesiyi atarken uyuşturdular de ne olur en çok o kısmı travma gibi bende.

gulumsebebek bana yine doğurma krizi geldi sana da gelsin şuna bakkk

Oyy maşallah doğum esnasında ıkınma kısmı nasıldı canım zorlandın mı? Herkes merak ettiklerini sormuş

İnsallah ama ilk hafta 300 gram civari gidiyormus ortalama zaten. Bundan sonra gzuelce alir insallah

Anladım canım seninde iki haftami geriden geliyordu

Oyy maşaAllah subhanAllah hayırlı olsun gözün aydın canım benim

Sağol canım ben çıkarayım birazını çok oldu 5 tane çorap almışım sanki ne olacaksa
Hastane çıkışını giydi bizimki, 2 tane de 0-3 ay vardı. Birinin eldiveni ve şapkasını kullandık çünkü yenidoğan takimininkileri düşürdük yere. Dusurmesek tek takımla dönerdi
Çok teşekkür ederim canım ben iki pijama giydim birisi gecelik birisi de normal kısa kollu pijama takımı. Tavsiyem 2-3 takım goturmen gecelik ya da pijama takımı olarak. Emzirme ile falan uğraşırken stres oluyor insan terliyosun epeyi

Oooyy o bıdığı yeriiimm maşallah 1den 6ya kadarki süreç çok mu sancılıydı çok şükür sağlıkla kavuştunuz inşallah sağlıkla da büyütün
Kimseyi korkutmak istemiyorum.o nedenle detay vermedim.yani bence ilk 6 cm e kdr iyiydi.doguma 10 cm ile aliyorlar.6-10 cm arasi zordu:) bende zor kisim 2 saat falan surdu.ama gecti...aninda unutuyorsun

Çok teşekkür ederim canım

Hoş gelmiş minnoos sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Banada doktor eve gidince duş al kurula çıkart dedi ama bugün hiç halim olmadığı için duş alamadım yarın çıkartacağım şaşırdım çıkart diyince.

Benim doğum günüm de 5 Mayıs normalde benim hesaplamama göre 5 Mayıs'ta 37+ 2 oluyorum ama doktorumunkine göre 36+5 oluyor eğer normal doğum demezse 5 Mayıs'ta olursa çok sevinirim ama erken olduğu için cesaret edip soramadım benim döngüm 24'lük döngü ama herkes 28'den saydıkları için 4 günluk fark oluyor belki çok önemli değil ama bu kadar erkeni kabul etmez benimde icim rahat etmez sinir sıkışması oluştu gebelik kaynakli ellerim mahvoldu gunde 3 saaat anca uyuyabiliyorum o yüzden çalışır raporumu bile iptal edip çalışamaza döndüreceğim pazartesi kısacası kafam çok karışık doğum şeklimi bile henüz karar veremedim bebek zaten önden gidiyor o da kafamı karıştırıyor ne olacak bilmiyorum pazartesi kontrolüm var o zaman belli olur umarım

Banada doktor eve gidince duş al kurula çıkart dedi ama bugün hiç halim olmadığı için duş alamadım yarın çıkartacağım şaşırdım çıkart diyince.
Çıkarttıktan sonra kontrol etti canım sonra tekrar sprey vs sıktı oraya kuruyunca kalkabilirsin dedi. Ben çıkartmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…