- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 30
Ay kefir bebde sevmıyorum ufKefir öneriyor kızlar ben yarından itibaren denemeye başlıcam sende dene bakalım belki bizde de iş görür. Bende sade hiç içemem meyveli alcam
banada öyle geliyor
Evet agrı girdimi yürütmüyor canımSanırım buna çatı ağrısı dıyorlar canım kemık ağrısı gıbı demı
Afiyet olsun bebişAmaa ne iyimiş aldım onume sımdı kabak çekirdeği muz
Bence catı agrısı canım genede tecrubelıler daha ıyı bılırEvet agrı girdimi yürütmüyor canım
Ay resmen aynılarını yaşıyomuşuzSeninkinin tam tersi benimkigenelde o pozisyonda oluyor ama bazen kendini topluyor çocugu karnımda bulamıyorum nerdesin diye sağdan soldan dürtükleyince itiyo geriniyor
Bizimde boyu biraz haftasına göre geri kalmış kefir faydalı olur mı acabaKefir öneriyor kızlar ben yarından itibaren denemeye başlıcam sende dene bakalım belki bizde de iş görür. Bende sade hiç içemem meyveli alcam
banada öyle geliyor
Normalde hayatta dışarıda havlu kullanmam ama havlum yoktu hastanedekileri kullandım vallaBendeki peri peri değil anam selenadaki HADES
Bizde nst ücretli değil ama yatış ücretliymiş geceliği 2 küsürmüş
Bende alayım canım çantama havlu da koyayım o zaman
Canım bizimki tek takımla eve gelebildi. sadece eldiven ve şapkayı falan düşürdük onları yedeklerden kullandik en fazla 3 takım yeterli yani zibiniyla birliktegolden-snitch
Şekerim hastane çantasına 3 tane hastane çıkışı, 5 zıbın, 3 takım da yedek koydum sence abarttım mı yoksa gerekli oluyor mu?
Bilemedim her ihtimale karşı diye düşündüm ama
Oralara girme hiçHala mıgörümcen nasıl bir kız
Sen bana bakma bez konusunda da evi markete çevirdim. Yani ben bilemedim kusar kirlenir vs diye düşündüm ama tecrübeli hatunlar daha iyi bilirAyy ben bu kadar koymadım sanırım 4 tane set koydum 5 li biri hemsıreye vermek için
Sağol canım ben çıkarayım birazını çok oldu 5 tane çorap almışım sanki ne olacaksaCanım bizimki tek takımla eve gelebildi. sadece eldiven ve şapkayı falan düşürdük onları yedeklerden kullandik en fazla 3 takım yeterli yani zibiniyla birlikte
Canım iki dogum yaptım ikisinde de 1 hastane çıkışı 10lu birde 5li ser götürdüm yetti bize genelde dogumda giydikleri ile eve geliyorlar zaten ama olursa çok kusar ne bilim kakası çıkar dersen bile 3 takım yeterli. Ben şuan yine iki bir hastane çıkışı 1 beşli takım ayrıyeten bir tane çıtçıtlı zıbın kattım.Sen bana bakma bez konusunda da evi markete çevirdim. Yani ben bilemedim kusar kirlenir vs diye düşündüm ama tecrübeli hatunlar daha iyi bilir
Bi dediğin gibi deneyim üşenmezsem öyle devam ederim üşenirsem meyveli moodCanım istersen sade al muzla blenderdan geçir tadı efsane oluyorben diyet yaparken bile öyle içerdim de istersen meyveli al bebiş
bak muzla iyi oluyomuş tadı en kötü meyveliye döncez bende sade sevmem bi iki hafta en azından deneyelim inşallah işe yarar bizdedeAy kefir bebde sevmıyorum uf
Valla denemekten zarar gelmez canım sonraki kontrole kadar bi dene bakalım faydası olur belkiBizimde boyu biraz haftasına göre geri kalmış kefir faydalı olur mı acaba
ben 3 takım 3 çorap koydum takımların içinde zıbın filan var zaten ekstra hiç bişey almadım canım bide işte müslin örtü battaniye filanSağol canım ben çıkarayım birazını çok oldu 5 tane çorap almışım sanki ne olacaksa
Ya çok heyecanlıııııKızlar kontrolden çıktım çatı muayenesi yaptık çatın iyi dedi bebek kanala girmemiş maalesef ama kafası aşağıda girebilir girmeye de bilir dedi. Bebek 3.600 37+0 ız bugün , ben normal doğumdan korkuyorum dedim sezaryen için 26 sına gün verdi , her normal doğum çok güzel olmaz dedi kendisi de spinal sezaryen yapmış anesteziyi de hangisini istersen dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum
Aynen artık nisanın ortasını geçtik haberler gelmeye başlar şimdiYa çok heyecanlıııııo günlerde bir sürü bebiş haberi alcaz
görümce görümce görmeyeyim seni ömrümceOralara girme hiçuzakta allahtan ama çatlak biraz. Deli avukat diyor çevresindekiler. Yeterlidir diye düşünüyorum . Mesafeliyim ben de o yüzden karışmaz hiçbir şeye ama işte anasına benzese daha garanti olacak
Güzellik olarak güzel ama hakkını yemeyeyim
Normali deneyecek misin kuzum?Aynen artık nisanın ortasını geçtik haberler gelmeye başlar şimdi
görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce
Agzın bal yesinAynen artık nisanın ortasını geçtik haberler gelmeye başlar şimdi
görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce
Maşallah..sağlıkla büyüsün inşallah...Kizlar ben dogurdum2700 tatlis bi kizim varr...ikimizde iyiyiz..