2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ya ben asla doymuyorum iki gündür 9 ay boyunca her şeyden tiksinip kustum her yere öğürdüm ama bu iki gün dünyayı yemediğim kaldı ve doymuyorum bir masa kaldı yemediğim
Bende gece gündüz yemeye başladım bazen diyorum yeme kızım gece gece doguma felan gidersin miden boş olsun yok olmuyor

Kızlar ya ben asla doymuyorum iki gündür 9 ay boyunca her şeyden tiksinip kustum her yere öğürdüm ama bu iki gün dünyayı yemediğim kaldı ve doymuyorum bir masa kaldı yemediğim
Bende hiç doymuyorum ya sağlıklı olsun diye kefir içip badem fındık yiyorum ama oda tutmuyo ki midemi illa ekmek arası bişey yemem lazım

Ben de öyle oldum son zamanlarda, mutfağa gidip çikolata kaşıklıyorum gece bile doktordan azarı yiyince aklımız başımıza gelir

Bende gece gündüz yemeye başladım bazen diyorum yeme kızım gece gece doguma felan gidersin miden boş olsun yok olmuyor
Ekmek arası peynir yerken okudum bu mesajı
Ben de öyle oldum son zamanlarda, mutfağa gidip çikolata kaşıklıyorum gece bile doktordan azarı yiyince aklımız başımıza gelir
ay dur çikolata da yiyim hazır mutfaktayken
Bende hiç doymuyorum ya sağlıklı olsun diye kefir içip badem fındık yiyorum ama oda tutmuyo ki midemi illa ekmek arası bişey yemem lazım
Kefir içtim ben akşam yemeği niyetine; yatağa girdim aklıma ekmek peynir geldi çıkmadı aklımdan yiyorum şu an

Kizlar zannimca az once nisanim geldi:)
Ay hadi hayırlısı.. sağlıkla gelsin inşallah...
Kaç gün sonra yıkanmalı peki? Ay ben hayatımın şokunu yaşadım ya bu bilgiyle hiç dikkatimi çekmemiş
Bebeği yıkamıyorlar,sadece siliyorlar.Göbek düşmeden yıkanmaması lazım enfeksiyon kapabilir göbek deliğinden..göbek te tahmini 1 hafta içinde düşüyor.

Ekmek arası peynir yerken okudum bu mesajı

ay dur çikolata da yiyim hazır mutfaktayken

Kefir içtim ben akşam yemeği niyetine; yatağa girdim aklıma ekmek peynir geldi çıkmadı aklımdan yiyorum şu an
Sonra bu bebekler niye tosun bende ayniyim sabaha doğru mutfağim savaş alanina dönüyor

Canım gözün aydın sağsalim kavuşursun inşallah bebişine. Sağlığı yerindeyse sorun yok sende inşallah bir an evvel düzelirsin
trafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten okurken bile etkilendim kim bilir nasıl korktun

Çok teşekkür ederim. Sağlığı yerindeymiş şükür kiloyu da dısarda aldırcaz artık napalım Yarın sende haber ver mutlaka.
Kaza yapan arkadasa çok geçmiş olsun. Rabbim bır daha yaşatmasın kimseye

Göğüs ucun yara oldu mu acaba,ne kullanıyorsun bunun için...bi de mastit oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…