2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Teşekkür ederim melek.tansiyon yükseliyo hala düzelmeden çıkarmayacaklar hastaneden galiba. Henüz yürümedim doguö somradı onu bekliyorm daha iyiyim ama 🙏
Bugün çıkarmazlar zaten canıım bir gün kalırsın acele etme her şey yoluna girsin çıkarsın zaten hemde bebeginle çıkarsın inşallah 😍😍

Kedi bile doğum yaparken kuytu köşe gizli yere gidiyor yani hayvanlar bile stres oluyor yanlız kalmak istiyor insanın da doğasında böyle utanma duygusu var ve ilk defa emzirme duygusuyla tanışacağız kayınbabanın kaynın yanında mı tanışalım bu duyguyla yuh yani
Kesinlikle ya 🥹 en çok sevdiğim hayvan kedi bi poncik oldum böyle yazınca sen 🥹

Tahmin ettim bayramda barışacağınıza 😍🙏🏻 benim kv hiç teklif etmedi kalayım diye ben zaten direk annem kalacak o yeter dedim birşy demedi, bence de hürremliğe başla sen bu ne ya doğurdun doğurcan şu düşündüğün şeye bak ne gerek var hiç stres de yapma gelmesinler yapacağı yardım eksik kalsın, stres de doğumu geciktiriyor direk ara söyle gelmesin kp ne gerek var
Ohaaaa streste mi geciktiriyo 🥲 eşim sen sadece bebeğini düşün ben halletcem dedi kocamda kocammmm :KK49:

Kızlar teşekkür ederim verilmiş sadakamız varmış bende bebeğimde eşimde çok iyiyiz sadece o çarpışma anında korktuğum için bebeğim hissetti çok hareketliydi hatta iyiyim der gibiydi 🥹 o şokla gitmedim hastaneye. Allahtan eşim direksiyonu toparlayabildi yoksa benim olduğum taraf direk ağaca giriyordu eşimin tarafı pert oldu direksiyonu toparlayamasaydı düşünmek bile istemiyorum çok korktuk çokkk Rabbim birdaha yaşatmasın
Gözlerim doldu ağladım okurken 😔 geçmiş olsun canım

Kızlar benim canım sıkıldı.. Annem kv ile konuşmuş işte agirlasicak artık ikimizden biri gitsin vs diye.. sonra annem demiş ki beraber gidelim refakatçi olalım.. kv de eşimle gitmek istiyorum ben demiş.. Ya sen şimdi git ya biz gidelim demiş.. şaka gibi gerçekten ya.. anneme dedim ki bebeği emzirirken nasıl oluyo dedim kaç dk bir emzirmek gerekiyor ben her defasında nasıl kalkicam olduğum yerden dedim.. annem kimi zaman 10 dk da birde meme isteyebilir zaten çenesi ne ki hemen yoruluyor dedi.. eee dedim emzirirken nasıl olacak bu iş aynı odada kp olacak dedim işte örtü örtersin olmadı da ben gelırım zaten dedi hee dedim her defasında ona mı uğraşcam ben dedim o halde.. şu düşüncesiz insanlara ayar oluyorum gerçekten ne güzel annemle gel işte dimi yok kocasını bırakmıyor ya
Koca delisi kv senin. Bu işi çözerse eşin çözecek. Nasıl örtü örtcen zaten alemdürüst tutamıcak başta memeyi emzirmesi sıkıntı örtüyü mü çekiştircen bebeği mi tutcan memeyi mi ağzına vermeye çalışcan Allah aşkına. Ya kp her seferinde kalkıp gidecek odadan en sonunda da rahatsız olup komple gidecek yada hiç gelmicek

Back
X