ben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyor
Ya arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım
Ya arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım
Arkadaşlar nisan annelerinde bi annemiz böyle yazmış:
Selam kızlar
Ateş, burun akıntısı, hapşırma öksürme başladı bir anda doktora gittik domuz gribi influenza testi pozitif çıktı. Bu aralar salgın varmış çok dikkat edin
normal dogum yaptim dogumdan beri kabizlik problemi yasiyorum ya 8 ay oldu hala duzelmedi ki doguma kadar hic bir bagirsak problemi yasamamistim hic yasayan var mi cozum oneriniz var mi
Ben henüz pipet denemedim ama demir ilacını damlalıktan kendi çekmeyi öğretmiştim yani pipete ters tarafını kapatıp su dökerseniz ağzına prdan su geldiğini anlayıp daha hızlı adapte olabilir