Benimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?
Yoğurtta pek fayda etmiyor sanki.
Bizim kaka da ek gıdadan sonra koyulaşmaya başladı. Ama yetişkin kıvamında değil tabi ki. Nezleyi biz 1 haftaya yakındır yaşıyoruz. Burunları tıkalı olduğu için uyuyamadılar ilk 1-2 gün. Doktor da calpol vs. verdi. Öksürük şurubu fln yasak dedi. Nezle olmayı öğrenmeleri gerekiyormuş
Uyutmadan önce burnunu temizliyorum. Uyuttuktan sonra da hafif yüksek bir yastıkta yatırıyorum. Burnu çabuk tıkanmasın diye. İlk günler burunları çok sık tıkanıyordu. Uyutmak zor oldu tabi
Benimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?
Yoğurtta pek fayda etmiyor sanki.
Ay benimki yemek seçmeye başladı kayısıyı felan sevmedi mi naz mı yapıyor anlamadım. Et veriyorum onu bile seçiyor. Neyse artık ağlayıp sızlamadıkça sorun olmaz inş bi şekilde az çok çıkarıyor
Demir takviyesini her doktor başlıyor mu Türkiye'de? Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada doktor başlamadı Sordum hatta başlayıp başlamayacağını ama formül mama kullanıyorum ben anne sütüne ek, onun içinde demir var dedi kadın ve gerek görmedi
Hiç dişimiz yok bizim, mutlaka deneyin o yemekle uğraşırken sizde rahat rahat kahvaltınızı yapabiliyorsunuz zaten eline aldıktan sonra öyle bir mıncırıyorki ağzında ıslatmadan da yutar ilk başta korkuma parçalara bölüp önüne koymuştum bir şekilde koparıp yutuyorlar hiç boğulma öğürme gibi birşey yaşamadım çok şükür. Sadece küçük parçalar olunca parmaklarının arasında duruyor sinirleniyor, dörde bölerek başlamak daha iyi
Hiç dişimiz yok bizim, mutlaka deneyin o yemekle uğraşırken sizde rahat rahat kahvaltınızı yapabiliyorsunuz zaten eline aldıktan sonra öyle bir mıncırıyorki ağzında ıslatmadan da yutar ilk başta korkuma parçalara bölüp önüne koymuştum bir şekilde koparıp yutuyorlar hiç boğulma öğürme gibi birşey yaşamadım çok şükür. Sadece küçük parçalar olunca parmaklarının arasında duruyor sinirleniyor, dörde bölerek başlamak daha iyi
ben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyor
normal dogum yaptim dogumdan beri kabizlik problemi yasiyorum ya 8 ay oldu hala duzelmedi ki doguma kadar hic bir bagirsak problemi yasamamistim hic yasayan var mi cozum oneriniz var mi
Uyutmadan önce burnunu temizliyorum. Uyuttuktan sonra da hafif yüksek bir yastıkta yatırıyorum. Burnu çabuk tıkanmasın diye. İlk günler burunları çok sık tıkanıyordu. Uyutmak zor oldu tabi
ben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyor