2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Burnu tıkanık olduğu için nasıl uyutuyordunuz? Ben kucakta dik pozisyonda yattım gene bugün. Çocuğumun ateşi çok yükseldi calpol verdim.

Burnu tıkanık olduğu için nasıl uyutuyordunuz? Ben kucakta dik pozisyonda yattım gene bugün. Çocuğumun ateşi çok yükseldi calpol verdim.
Uyutmadan önce burnunu temizliyorum. Uyuttuktan sonra da hafif yüksek bir yastıkta yatırıyorum. Burnu çabuk tıkanmasın diye. İlk günler burunları çok sık tıkanıyordu. Uyutmak zor oldu tabi

Benimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?
Yoğurtta pek fayda etmiyor sanki.
ben kayisi bulamadimda kuru erik puresi verdim o cok rahatlatti bi de kabak yapiyorum zeytinyagli yemek gibi azicik havuclu o da yaptiriyor

ben kayisi bulamadimda kuru erik puresi verdim o cok rahatlatti bi de kabak yapiyorum zeytinyagli yemek gibi azicik havuclu o da yaptiriyor
Ay benimki yemek seçmeye başladı kayısıyı felan sevmedi mi naz mı yapıyor anlamadım. Et veriyorum onu bile seçiyor. Neyse artık ağlayıp sızlamadıkça sorun olmaz inş bi şekilde az çok çıkarıyor

Başlanıyor. Özellikle anne sütü kullanan tüm bebeklere veriliyor. Ama formül mamayı bilmiyorum

Pankeki nasıl yiyo yani dişleri vs çok olmadan, ne kadarlıktı miniş?
Hiç dişimiz yok bizim, mutlaka deneyin o yemekle uğraşırken sizde rahat rahat kahvaltınızı yapabiliyorsunuz zaten eline aldıktan sonra öyle bir mıncırıyorki ağzında ıslatmadan da yutar ilk başta korkuma parçalara bölüp önüne koymuştum bir şekilde koparıp yutuyorlar hiç boğulma öğürme gibi birşey yaşamadım çok şükür. Sadece küçük parçalar olunca parmaklarının arasında duruyor sinirleniyor, dörde bölerek başlamak daha iyi

Yaaa... Çok iyi fikir o zaman teşekkürler

normal dogum yaptim dogumdan beri kabizlik problemi yasiyorum ya 8 ay oldu hala duzelmedi ki doguma kadar hic bir bagirsak problemi yasamamistim hic yasayan var mi cozum oneriniz var mi

Uyutmadan önce burnunu temizliyorum. Uyuttuktan sonra da hafif yüksek bir yastıkta yatırıyorum. Burnu çabuk tıkanmasın diye. İlk günler burunları çok sık tıkanıyordu. Uyutmak zor oldu tabi
Ya çok fena grip oldu Alp. Dolven ile calpol ü dönüşümlü veriyoruz çocuğumun sesi bile değişti
Burnunda sarı sümğkler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…