- 4 Ocak 2016
- 313
- 427
- 103
- 37
Aslinda koyulasma icin anlik cektiginiz fotograflar arasinda mi karsilastirma yapsaniz? Bekledikce testin cizgisinin rengi degisiyor cunku.Yani şeyi sormak istemiştim aslın da koyulaşma olarak var gibi değil mi yoksa ben mi tam anlayamıyorum onun için sormuştum Hakkınızı helal edin. Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Evet doğru diyorsunuz 2 gün sonra da o şekilde yapacağım teşekkür ederim bu arada rabbim sonucunuzu hayırlı kılsın inşallah gönlünüzce olsun her şeyAslinda koyulasma icin anlik cektiginiz fotograflar arasinda mi karsilastirma yapsaniz? Bekledikce testin cizgisinin rengi degisiyor cunku.
Ayyy hayırlısıyla güzel haberler inşallahBu arada ben de sabah kan verdim. Gergin bir bekleyis...Hayirlisi olsun bakalim.
Opudan sonra transfer için 2.adette gideceğimNeden transfer için adeti bekliyorsunuz
Bütün belirtiler tık diye gitti5.günden haber veriyorum. 5. gün olanlar bugün nasıl hissediyorsunuz
şaka gibi ama benim de yok şuan arada bir belime sancı giriyor o da iğnedendir diye düşünüyorumBütün belirtiler tık diye gittikaşık ağrım ve bel ağrım şuan yok. Göğüslerimde ağrı ve biraz hassasiyet var. Sen nasılsın
Ben sadece fitil kullanıyorum. Artık belirtilere takmıyorum diyorum ama takıyo insan iyiydi sanki varken :) Şimdi bebişim yerleşti belki onun ağrısıydı 3-4 gündür. Artık geçti diyorum bakalım neler olacakşaka gibi ama benim de yok şuan arada bir belime sancı giriyor o da iğnedendir diye düşünüyorum
Gayet guzel gozukuyor. ( : Koyu baya.Kızlar günaydın 10. Gün 5 dakika içinde çıkan bu yine belli belirsiz koyulaşma olmadı
Eki Görüntüle 3402341
Harika senin daha net gözüküyor canım. Ne zaman kan vereceksinKızlar günaydın 10. Gün 5 dakika içinde çıkan bu yine belli belirsiz koyulaşma olmadı
Eki Görüntüle 3402341
Ben bugün kan verip bu ızdaraba son vermek istiyorum 3. Gün embriyosu 10. Gün ilk transfer erken mi olur bugün versem normalde çarşamba günü vermem gerekiyormuşGayet guzel gozukuyor. ( : Koyu baya.
Bugün versem mi cesarette edemiyorum ne yapcağımı bilemedimHarika senin daha net gözüküyor canım. Ne zaman kan vereceksin
Al benden de o kadar belirti falan umrumda değil diyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok diyorum sonra google da belirti ararken buluyorum kendimiBen sadece fitil kullanıyorum. Artık belirtilere takmıyorum diyorum ama takıyo insan iyiydi sanki varken :) Şimdi bebişim yerleşti belki onun ağrısıydı 3-4 gündür. Artık geçti diyorum bakalım neler olacak
Zaten böyle oluyor.Durdukca koyulaşıyor.Haftalar sonra.Bence hamilesinizBugün 10. Gün oldu hala test zerre koyulaşmıyor. Delircem artık. Yarın kan aldırcam. Neden böyle oluyor ya.
bence verBen bugün kan verip bu ızdaraba son vermek istiyorum 3. Gün embriyosu 10. Gün ilk transfer erken mi olur bugün versem normalde çarşamba günü vermem gerekiyormuş
Önce negatif oluyor test gününden önce 11.gün pozitife dönen çok .Doktorla onun için 12.gün diyiyor.eger 7.günde belli olsaydı kesin bir kanı ozaman hepimize 7.gün yap derlerdi7. Gün kan verdim maalesef beta 1.20, pozitif gören arkadaşlar inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşur.
Canım keşke rahmi bir ay dinlendirseydiniz.Tamam anladım. Allah kimseye yaşatmasın çok kötü çok. Evet evet transferim yapıldı. Pazartesi yumurta toplama, cumartesi de transfer oldum.
Ben eşimi ikna etsem verirdim. Böyle bir sorunun yoksa ver bence canımBugün versem mi cesarette edemiyorum ne yapcağımı bilemedim
Ayy inşallahZaten böyle oluyor.Durdukca koyulaşıyor.Haftalar sonra.Bence hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?