düşük değil canım gayet güzel kaçıncı günün hayırlı olsunSelamlar herkese, benimde pozitif çıktı 106 değerim düşük mü acaba biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşük değil canım gayet güzel kaçıncı günün hayırlı olsunSelamlar herkese, benimde pozitif çıktı 106 değerim düşük mü acaba biraz
Hem progestan dex hem claxene kan sulandırıcıyı göbekten yapıyorum artık derim gerginlikten iğne batmıyor bi kere kola yapayım dedim kan sulandırıcıyı bütün gün kolum ağırdı benim tek sıkıntım kan sulandırıcı. progestan dex ondan kat kat iyi inşallah kalp atımını duyunca keserler iğneleri karnım mosmor olduProgestan dexi göbekten yapan kızlar, göbek dışında kol veya bacağa yapan oldu mu? Karnım sertleşti yaparken canim acıyor artık doktor kol bacağa yapabilirsin dedi buraya da sormak istedim yapan var mı?
Malesef kan veremedim sistem gitmiş öğleden sonra gelin dediler eşimde tutturdu evde test yapalım çok istiyorsan çarşamba günü kan verelim diye, diyemedim ki ben yaptım zaten diye off şansıma yaaAyy sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuu inşallah inşallah hamilesin
Ben senin yerinde olsam çoktan kan vermistim pozitif değeri gözlerinle gör için rahatlasın bitsin bu şüpheli çile:)Ben bugün kan verip bu ızdaraba son vermek istiyorum 3. Gün embriyosu 10. Gün ilk transfer erken mi olur bugün versem normalde çarşamba günü vermem gerekiyormuş
Bugün 11. Gündüşük değil canım gayet güzel kaçıncı günün hayırlı olsun
Hem progestan dex hem claxene kan sulandırıcıyı göbekten yapıyorum artık derim gerginlikten iğne batmıyor bi kere kola yapayım dedim kan sulandırıcıyı bütün gün kolum ağırdı benim tek sıkıntım kan sulandırıcı. progestan dex ondan kat kat iyi inşallah kalp atımını duyunca keserler iğneleri karnım mosmor oldu
Bugün 11. Gün 7 martta transfer olmuştumdüşük değil canım gayet güzel kaçıncı günün hayırlı olsun
Ben kan sulandiriciyi hep koldan yaptım bazen hiç acımıyor bazen de fena yakıyor ama son zamanlarda yaptıklarım morarmadi hiç. Dex gobek derisine batarken midem bulaniyor artık iğneleri keseceklerini hiç zannetmiyorum canim 12.haftaya kadar kullanacaksınız dediler kaç kere bana. Kan sulandırıcıyı yapmadan once buz tutuyorum koluma uyuşturuyor istersen öyle dene bir sureHem progestan dex hem claxene kan sulandırıcıyı göbekten yapıyorum artık derim gerginlikten iğne batmıyor bi kere kola yapayım dedim kan sulandırıcıyı bütün gün kolum ağırdı benim tek sıkıntım kan sulandırıcı. progestan dex ondan kat kat iyi inşallah kalp atımını duyunca keserler iğneleri karnım mosmor oldu
Yaaa tüh. Neyse hayırlısı sıkma canınıMalesef kan veremedim sistem gitmiş öğleden sonra gelin dediler eşimde tutturdu evde test yapalım çok istiyorsan çarşamba günü kan verelim diye, diyemedim ki ben yaptım zaten diye off şansıma yaa
Koldan kendin mi yapiyorsun kan sulandırıcıyi?Ben kan sulandiriciyi hep koldan yaptım bazen hiç acımıyor bazen de fena yakıyor ama son zamanlarda yaptıklarım morarmadi hiç. Dex gobek derisine batarken midem bulaniyor artık iğneleri keseceklerini hiç zannetmiyorum canim 12.haftaya kadar kullanacaksınız dediler kaç kere bana. Kan sulandırıcıyı yapmadan once buz tutuyorum koluma uyuşturuyor istersen öyle dene bir sure
Yok canim eşim yapıyor. Kendim yapmışım gibi konuşmuşum ama hemşireye yaptırmiyorum anlamındaKoldan kendin mi yapiyorsun kan sulandırıcıyi?
Ay maşallah canımm çok sevindim gözün aydinn kaç çıktı değerinKizlar, kan sonucum cikti ay cok heyecanlandim sukurler olsun Insaallah boyle devam eder tum pozitif cikanlarin ve duzenli artar.
Çok şükür canım yukselmis değerin gayet güzel kese randevusu da verdiğine göre her şey yolunda demektir.Canım naptın? Benim değerim 171 çıktı, doktor olumlu konuştu çarşamba günü 300lerde görmek istiyorum pazartesi de kese dedi
Ya aslında tahmin ettim ama sorayım dedim bakiyim belki ben yeteneksizimdir diye ama tek elle nasıl tutup vurulur ki diye düşünmedim değil benim sorum mantıksız oldu yaniYok canim eşim yapıyor. Kendim yapmışım gibi konuşmuşum ama hemşireye yaptırmiyorum anlamında
Yok yok ben iğneyi hiç yapamam yine sen yapabiliyon ne güzelYa aslında tahmin ettim ama sorayım dedim bakiyim belki ben yeteneksizimdir diye ama tek elle nasıl tutup vurulur ki diye düşünmedim değil benim sorum mantıksız oldu yani
Eve gelirken bir sürü test aldık eşimle 2 tanesini yaptım artık kesin iknayım var bencede kaset testede çıktı darısı hepimizin başına inşallahYaaa tüh. Neyse hayırlısı sıkma canını
Maşallah canım artık kan testini rahatlıkla bekleyebilirsin degerin de güzel çıkacak inşallahEve gelirken bir sürü test aldık eşimle 2 tanesini yaptım artık kesin iknayım var bencede kaset testede çıktı darısı hepimizin başına inşallah Eki Görüntüle 3402431
Çok teşekkür ederim canım şükürler olsun bu yolda emek veren herkes hayaline kavuşsun inşallah nasıl içim rahatladı kalbim ağzımda atıyor sankiMaşallah canım artık kan testini rahatlıkla bekleyebilirsin degerin de güzel çıkacak inşallah
ben 3. gün embriyosu transfer oldum. 8. gün silik görünce hemen kan verdim 59 çıktı, 10.gün 132, 14 763.Yaa siz kaç gün üst üste yaptınız. Böyle silikken hcg kaç çıkmıştı
Tebrik ederim canım benim hiç şüphem yoktu tuttuğundan gözün aydınÇok teşekkür ederim canım şükürler olsun bu yolda emek veren herkes hayaline kavuşsun inşallah nasıl içim rahatladı kalbim ağzımda atıyor sanki
İnşallah darısı başıma. Yarın güzel haberleri bende verebilirim inşallah çok teşekkürben 3. gün embriyosu transfer oldum. 8. gün silik görünce hemen kan verdim 59 çıktı, 10.gün 132, 14 763.
yani deme o ki boşuna kendinizi üzmeyin. Ne güzel silikte olsa var çizgi. inşallah kan değerinizde güzel çıkar