Evet o kadar çok vitamin aldım ki artık mi
Evet malesef çok çok zor süreçti. Eşeğin düşenin halinden eşekten düşen anlarmış. İnşallah Allahın izniyle hepimiz sağlıklı güzel bebeklerimize kavuşuruz hepimize hep dua ediyorum. Konuşmaya başlamadan bilgiçlik gibi algılansın istemiyorum temkinli yazıyorum ama iyi niyetimi anlarsınız diye umuyorum. Yeme içmeye dikkat ettiğinize hiç şüphem yok bende öyleydim ama malesef tükettiğimiz sebze meyveler artık doğal değil tarladakilerde bile tarım ilacı atılıyor. Doktorun verdiği multivitamindeki vitaminler de günlük alım oranlarına tek tek bakarsanız yine yetersiz. O vitamin saatlerimi size bulup buraya bırakacağım. Arı sütü konusunda da ben türkiyede birçok arı üretim yerini köylüleri aradım satanlara dedim ki bakın bu arı sütü orjinal mi hastaya vereceğiz dedim. Adamlar bana biz bu arı sütünü çinden getirttik orjinal değil dedi. Orjinal diye satıyolar ama özel konuşunca olmadığını anladım. Ünlü bi marka var şu meşhur tr.yol sitesinde onu da araştırdım o da orj değil. En son instagramda köydengelsin diye bir sayfaya ulaştım açıkça konuştum arı sütünü de arı ekmeği poleni hepsini kendileri yapıyor erzurum olması lazım yüksek kesimli dağ. O sayfayı önerebilirim. Ayrıntılı yazmamın sebebi orjinal doğal diye aldıklarımız faydasız, biz sağlıksız değiliz yediklerimiz vitaminsiz. Size ve sonradan okuyanlara yardımcı olsun diye uzunca yazıyorum. İnşallah herkese faydası olsun ben gece gündüz araştırmalarım sonucunda ulaştım doğurganlığı etkileyen vitamin çok fazla