• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde transfere ulaşamayan embriyolar..

Bende ocakta başladım haftada 2 gün balık sebze yemekleri sabahları aç karnına arı sütü yiyorum kahvaltıda avakado tam buğday ekmeği yumurta tüketiyorum kahvaltı sonrası omega q10 D3K2 d vitamini alıyorum gün içinde 1 avuç badem fındık kabak çekirdeği hergğn tüketiyorum akşamlarıda yatmadan maxijuno vitamini içiyorum Şubat'ta tedavim başlayacak umarım faydası olmuştur benim embriyorlarda 3.günden sonra ölüyor hepsi faydası olursa en azından bi kaç kişiyede olsa umut olur bunlar
Evet o kadar çok vitamin aldım ki artık mi
Ne zor bir süreç hergün embriyoloğun aramasını beklemek ve bi anda tedavi iptal lafını duymak ve o an öyle kalıyosun ve yapacak hiçbir şey yok sizin adınıza çok sevindim rabbim bize de nasip eder inşallahh ben yememe içmeme dikkat ederim hep herşeyi tüketirim ama olmuyorda olmuyor artık bende bu son diyorum yeter vücudum değişti ilaçlardan bu hafta regl olduğumda başlıyor tedavim arı sütü polen felan kullanmama artık gerek yok diye düşünüyorum birde hangi markanın kullanmıştınız elinzde liste varsa yine atın bana nolur nolmaz belki fayda görürüm son günlerde
Evet malesef çok çok zor süreçti. Eşeğin düşenin halinden eşekten düşen anlarmış. İnşallah Allahın izniyle hepimiz sağlıklı güzel bebeklerimize kavuşuruz hepimize hep dua ediyorum. Konuşmaya başlamadan bilgiçlik gibi algılansın istemiyorum temkinli yazıyorum ama iyi niyetimi anlarsınız diye umuyorum. Yeme içmeye dikkat ettiğinize hiç şüphem yok bende öyleydim ama malesef tükettiğimiz sebze meyveler artık doğal değil tarladakilerde bile tarım ilacı atılıyor. Doktorun verdiği multivitamindeki vitaminler de günlük alım oranlarına tek tek bakarsanız yine yetersiz. O vitamin saatlerimi size bulup buraya bırakacağım. Arı sütü konusunda da ben türkiyede birçok arı üretim yerini köylüleri aradım satanlara dedim ki bakın bu arı sütü orjinal mi hastaya vereceğiz dedim. Adamlar bana biz bu arı sütünü çinden getirttik orjinal değil dedi. Orjinal diye satıyolar ama özel konuşunca olmadığını anladım. Ünlü bi marka var şu meşhur tr.yol sitesinde onu da araştırdım o da orj değil. En son instagramda köydengelsin diye bir sayfaya ulaştım açıkça konuştum arı sütünü de arı ekmeği poleni hepsini kendileri yapıyor erzurum olması lazım yüksek kesimli dağ. O sayfayı önerebilirim. Ayrıntılı yazmamın sebebi orjinal doğal diye aldıklarımız faydasız, biz sağlıksız değiliz yediklerimiz vitaminsiz. Size ve sonradan okuyanlara yardımcı olsun diye uzunca yazıyorum. İnşallah herkese faydası olsun ben gece gündüz araştırmalarım sonucunda ulaştım doğurganlığı etkileyen vitamin çok fazla

Evet o kadar çok vitamin aldım ki artık mi

Evet malesef çok çok zor süreçti. Eşeğin düşenin halinden eşekten düşen anlarmış. İnşallah Allahın izniyle hepimiz sağlıklı güzel bebeklerimize kavuşuruz hepimize hep dua ediyorum. Konuşmaya başlamadan bilgiçlik gibi algılansın istemiyorum temkinli yazıyorum ama iyi niyetimi anlarsınız diye umuyorum. Yeme içmeye dikkat ettiğinize hiç şüphem yok bende öyleydim ama malesef tükettiğimiz sebze meyveler artık doğal değil tarladakilerde bile tarım ilacı atılıyor. Doktorun verdiği multivitamindeki vitaminler de günlük alım oranlarına tek tek bakarsanız yine yetersiz. O vitamin saatlerimi size bulup buraya bırakacağım. Arı sütü konusunda da ben türkiyede birçok arı üretim yerini köylüleri aradım satanlara dedim ki bakın bu arı sütü orjinal mi hastaya vereceğiz dedim. Adamlar bana biz bu arı sütünü çinden getirttik orjinal değil dedi. Orjinal diye satıyolar ama özel konuşunca olmadığını anladım. Ünlü bi marka var şu meşhur tr.yol sitesinde onu da araştırdım o da orj değil. En son instagramda köydengelsin diye bir sayfaya ulaştım açıkça konuştum arı sütünü de arı ekmeği poleni hepsini kendileri yapıyor erzurum olması lazım yüksek kesimli dağ. O sayfayı önerebilirim. Ayrıntılı yazmamın sebebi orjinal doğal diye aldıklarımız faydasız, biz sağlıksız değiliz yediklerimiz vitaminsiz. Size ve sonradan okuyanlara yardımcı olsun diye uzunca yazıyorum. İnşallah herkese faydası olsun ben gece gündüz araştırmalarım sonucunda ulaştım doğurganlığı etkileyen vitamin çok fazla
Hangi vitaminleri ve diğer neleri kullanmalıyız yumurta -sperm kalitesi için

selam benim 8 embiryom 3. güne çok sağlıklı gelmişti 5. güne götürürken 2 tane sağlıklı olan kaliteli embiryo kaldı dediler kalanlar için 6. güne götürecekler giderse gider gitmezse imha olacak çok üzülüyorum ya tek seferede tutmazsa diye ilk denemem olack
5 . güne neden götürdüler

Back