Aralık 2024 transfer olanlar

İğnem felan da vardı ancak geldim eve değerim 7. Gün 60.64 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü 🤷🏻‍♀️ bi önceki kimyasalda 7. Günümde 20 çıkmıştı o yüzden sevınc mutluluk hıcbıse yok bende sadece korku ve endıse var çarşamba tekrarlanacakmış 🥺

Sonradan aklıma geldi tazeydı diye. Rabbım hakkımızda hayırlısını versin aratmasın ummadığımız anda mucızesını gondersın 🤲🏻 Kan ve
İğnem felan da vardı ancak geldim eve değerim 7. Gün 60.64 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü 🤷🏻‍♀️ bi önceki kimyasalda 7. Günümde 20 çıkmıştı o yüzden sevınc mutluluk hıcbıse yok bende sadece korku ve en
rdım. 1.5 saate çıkar umarım güzel olur so
Ya çok sevindim gerçekten tüm kalbimle söylüyorum Allah'ım inşallah değerini yükseltir gönlünün ferahlayacağı bir şekilde sonuç alırsın umudunu hiç kaybetme güzel olacak

Ya çok sevindim gerçekten tüm kalbimle söylüyorum Allah'ım inşallah değerini yükseltir gönlünün ferahlayacağı bir şekilde sonuç alırsın umudunu hiç kaybetme güzel olacak
Çok teşekkür ederim diliyorum Rabbım mucizesini versin sana da idrar testıne takılma sakın sabahtan berı geziniyorum burda idrar negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kısı var gününü bekle testını ver ve güzel haberi mutlaka buraya yaz 🤲🏻❤️

Çok teşekkür ederim diliyorum Rabbım mucizesini versin sana da idrar testıne takılma sakın sabahtan berı geziniyorum burda idrar negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kısı var gününü bekle testını ver ve güzel haberi mutlaka buraya yaz 🤲🏻❤️
İnşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyle , Allah'a emanet

Selamlar bende yılın son günü yani bugün 31 Aralık'ta ilk transferimi oldum. Herkese başta sağlıklarımın yerinde olduğu sonrada Allah'tan Anne olabilecegimiz haberini alabilmeyi diliyorum 🤲

Selamlar bende yılın son günü yani bugün 31 Aralık'ta ilk transferimi oldum. Herkese başta sağlıklarımın yerinde olduğu sonrada Allah'tan Anne olabilecegimiz haberini alabilmeyi diliyorum 🤲
Amin inşaallah 🤲🏻❤️

X