Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğnem felan da vardı ancak geldim eve değerim 7. Gün 60.64 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü bi önceki kimyasalda 7. Günümde 20 çıkmıştı o yüzden sevınc mutluluk hıcbıse yok bende sadece korku ve endıse var çarşamba tekrarlanacakmış
İğnem felan da vardı ancak geldim eve değerim 7. Gün 60.64 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü bi önceki kimyasalda 7. Günümde 20 çıkmıştı o yüzden sevınc mutluluk hıcbıse yok bende sadece korku ve en
Ya çok sevindim gerçekten tüm kalbimle söylüyorum Allah'ım inşallah değerini yükseltir gönlünün ferahlayacağı bir şekilde sonuç alırsın umudunu hiç kaybetme güzel olacak
Ya çok sevindim gerçekten tüm kalbimle söylüyorum Allah'ım inşallah değerini yükseltir gönlünün ferahlayacağı bir şekilde sonuç alırsın umudunu hiç kaybetme güzel olacak
Çok teşekkür ederim diliyorum Rabbım mucizesini versin sana da idrar testıne takılma sakın sabahtan berı geziniyorum burda idrar negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kısı var gününü bekle testını ver ve güzel haberi mutlaka buraya yaz
Çok teşekkür ederim diliyorum Rabbım mucizesini versin sana da idrar testıne takılma sakın sabahtan berı geziniyorum burda idrar negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kısı var gününü bekle testını ver ve güzel haberi mutlaka buraya yaz
Selamlar bende yılın son günü yani bugün 31 Aralık'ta ilk transferimi oldum. Herkese başta sağlıklarımın yerinde olduğu sonrada Allah'tan Anne olabilecegimiz haberini alabilmeyi diliyorum
Selamlar bende yılın son günü yani bugün 31 Aralık'ta ilk transferimi oldum. Herkese başta sağlıklarımın yerinde olduğu sonrada Allah'tan Anne olabilecegimiz haberini alabilmeyi diliyorum