Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çift embriyo transferi olup pozitif sonuç alanlar yada çift embriyo transferi olacaklar
Ben cift embriyo transferi oldum pozitif sonuc aldim, cok fazla yatip dinlenmedim ama asiri yorucu seylerde yapmadim transferin ertesi gunu acikhavada bi yuruyuse bile cikmistim. Bence stresten uzak durun size iyi gelen seyleri yapin ve test gununuze kadar test yapmayin
Suan ıkı kesede gozuktu benım en son degerım 800 du 10 gun olcak nerdeyse bıdaha baktrnadm bu sabah yogun kanamayla kalktm pıhyılar gelıyor gttım keseler duruyor ılaclara devam carsamba tekrar gel bır saatde 3 adet ped degıstırsen gel acıl dedıler baska bısey demedıler işlem yapan doktoru bılgı vermedıler bıle asıstandılar zaten arastırma oldugu ıcın asla doktora kendımız ulasamıyoruz bole olup düsğk olan oldumu yada tutunan devam eden oldumu kızlar yardımcı olun
Arkadaşlar selam
Benim ilk tüp bebek denemem olacak hiç bi sorunum yok amh değerim gayet iyi ama 3 yıldır deniyoruz olmuyor 2 embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum ama doktorum hayır 1 embriyo yapsak daha iyi ılur kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz lütfen