• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo transferi olup pozitif sonuç alanlar yada çift embriyo transferi olacaklar

Merhaba. Benim de ilk transferim Eylül ayında 1 adet 5. gün 5aa embriyosu şeklinde olmuştu. Pozitif gördük ancak maalesef 8.haftada kalbi durdu. Doktorum 5 gebelikten 1 tanesi böyle olur demek ki embriyo sağlıksızmış ama rahimde tutunma gibi bir problem olmadığını anladık dedi. Şimdi ikinci transfer için hazırlıklara başladık. Henüz doktorumla embriyo sayısını konuşmadık ancak biz de bu sefer 2 adet 5.gün 4aa embriyo koydurmak istiyoruz. Hem biraz tedirgin hem de çok heyecanlıyım. İnşallah süreçlerimmiz sağlıkla ve kolaylıkla ilerler 🌸
Stres yapmayın stresten uzak durmaya çalışın inşallah sağlıkla süreciniz çok uzamadan evlat sahibi olacaksınız 💕💐ben 3 kere çift embriyo transferi oldum. 3. De tuttu. Şimdi ikiz kızlarım 2,5 aylık oldular🥰

Merhaba arkadaşlar benim ilk transferim
5. gün embriyosu 4aa kalite 1 adet yapılmıştı rahim kalınlığı falan güzeldi herşey yolundaydı bir sıkıntı yoktu ama maalesef ki negatifle sonuçlandı.
Şimdi yarın tekrar transfer olacağım bu sefer 2 tane 5. gün embriyo transferi yapılacak doktorum kalitelerine iyi dedi. Rahim kalınlığı falan yine iyi herşey yolunda güzel ilerliyor.
Benim gibi çift embriyo transferi olup pozitif sonuç alanlar lütfen yazabilirmi morale ihtiyacım var yine olmazsa diye tedirgin oluyorum
Bende iki tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştum. Birisi tuttu. Tutan embriyom daha sonra bölünüp tek yumurta ikizi oldu ama sağlıksız gelişim gösterdiği için kalp atışı duyamadık. Ama diğerini sağlıklı kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı size isteyen herkese olsun inşallah 🤲😊

Bende iki tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştum. Birisi tuttu. Tutan embriyom daha sonra bölünüp tek yumurta ikizi oldu ama sağlıksız gelişim gösterdiği için kalp atışı duyamadık. Ama diğerini sağlıklı kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı size isteyen herkese olsun inşallah 🤲😊
Amin canım teşekkür ederim 🤗

Stres yapmayın stresten uzak durmaya çalışın inşallah sağlıkla süreciniz çok uzamadan evlat sahibi olacaksınız 💕💐ben 3 kere çift embriyo transferi oldum. 3. De tuttu. Şimdi ikiz kızlarım 2,5 aylık oldular🥰
Çok mutlu oldum sizin adınıza 🌸
Çok stres olan birşey değilimdir zaten ve güzel haberler alacağımıza inanıyorum 😇
İkiz gebelik ve sonrasında ikiz bakımı zor mu acaba?

Çok mutlu oldum sizin adınıza 🌸
Çok stres olan birşey değilimdir zaten ve güzel haberler alacağımıza inanıyorum 😇
İkiz gebelik ve sonrasında ikiz bakımı zor mu acaba?
Zor ama keyifli hayatınız alt üst oluyo ama altının üstünden daha güzel olduğunu fark ediyorsunuz. Çok yoruluyorsunuz ama bi bakışa, bi gülüşe şarj oluyorsunuz🥰. Düşünceleriniz, öncelikleriniz kısacası tüm dünyanız değişiyor. Bebekleriniz dünyayı ve sizi tanımaya çalışırken sizde aslında kendinizle yüzleşip kendinizi yeniden tanıyorsunuz.

Back