• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANA DA ARALIK AYI TÜP BEBEK YAPTIRANLAR, SONUÇLAR VE BELİRTİLER TOPLAŞALIM🌸💕

Merhabalar negatif olmasına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız sizde. Sizin ilk denemeniz miydi ? Sürece devam edecekseniz aynı hastahane ve aynı doktorla mı devam etmeyi düşünüyorsunuz
Merhaba güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim ilk denememdi. Aynı hastanede asla devam etmeyi düşünmüyorum yani artık benim için orası muammalı bir yer yaşadığım olaylardan kaynaklı konforlu temiz ilgili gibi bir yer ama benim artık içime sinmiyor diyebilirim. Ben ankadara berfu hocaya yaptıracağım ikinciyi. Çok yakın arkadaşlarımın sperm sıkıntısı vardı. İkinci tüp bebek denemeleriydi berfu hoca tek emriyo yerleştirip tekte tutturdu. Ve emriyo kısmında tutumlar söylenilenler çok çok daha farklı ve iç rahatlatıcı bilgiler verilmişti. Ben ilk oraya gitmeyi çok istiyordum kalma vs olacağından zorlu olacaktı. Ama şimdi çok netim Ankara’ya gideceğim

Benden 6 yumurta toplandı toplandığı gün zaten haber yoktu sadece 6 tane olduğunu biliyorduk ertesi gün 5 tane kaldı dediler bi tanesi yarım olgunmuş sonra hergün aradılar son 5nci gün aradılar yarın transfer olabilirsin yada olmaya bilirsin diyip ihtimalleri sundular dedim dün konuştuk 4 tane güzel vardı şimdi bu ne e biz bilemiyoruz dinlenmeseler yarın doktor bey bakıp Arıcaz sizi. Ertesi sabah aradılar transfer edileceksiniz gelin dediler dedim emriyoların durumu ne doktor bey konuşacak. Transfere girdim edilecek doktor geldi embriyo 2 tane var diğerleri çok dondurulacak gibi değil ama bi gün daha bekleyelim dedi. Biri çok iyi diğeride iyi dedi transfer etti 2 Emriyo. Ertesi günde zaten aradılar kalan 2 tane kaldı imha ettik dediler. Olay anında bana çok güzelmiş geldi evet konfor felan çok güzel hastane ama benim etrafımda tüp bebek yaptıran arkadaşlarım var şu an hamile ben bu olayları anlattığımda şok geçirdiler ki bu süreçleri yaşayan kişiler olarak. Yani arkadaşım benim başıma bunlar geldi kötü diyemem ama benim için çok muammalı soru işaretli olan bi yer artık
teşekkür ederim paylaştığınız için. Beni de doktorumdan yana değil ama labaratuardan yana tedirgin eden durum olmuştu. Bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum. Hiçbir belirtim de yok zaten. Peki siz bundan sonraki süreç ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Aklınızda farklı bir doktor var mı ? Ya da hastahane ?

Merhaba güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim ilk denememdi. Aynı hastanede asla devam etmeyi düşünmüyorum yani artık benim için orası muammalı bir yer yaşadığım olaylardan kaynaklı konforlu temiz ilgili gibi bir yer ama benim artık içime sinmiyor diyebilirim. Ben ankadara berfu hocaya yaptıracağım ikinciyi. Çok yakın arkadaşlarımın sperm sıkıntısı vardı. İkinci tüp bebek denemeleriydi berfu hoca tek emriyo yerleştirip tekte tutturdu. Ve emriyo kısmında tutumlar söylenilenler çok çok daha farklı ve iç rahatlatıcı bilgiler verilmişti. Ben ilk oraya gitmeyi çok istiyordum kalma vs olacağından zorlu olacaktı. Ama şimdi çok netim Ankara’ya gideceğim
Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼 umarım oradan çok güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏼

Ben de Bülent bey de yaptırdım. Transferimi oldum şu anda test günümü bekliyorum. Sonuç ne olur bilmiyorum ama iyi ki Bülent bey ile sürece başlamışım diyorum. Süreç boyunca hemşirelere sürekli ulaşabildim. Doktor da çok pozitif.
İnşallah güzel sonuç alırsınız inanıyorum ben. Test gününüz ne zaman. Buralarda çok yorum okumayın boşverin. Günlük standart hayatınıza bakın. Moral çok önemli biliyorsunuz. Biliyorum bunlar çok zor. Benden size en büyük tavsiye kaset test asla yapmayın. Direk kanda öğrenin sonucu. Bende silik çıkmıştı net silik hemde nasıl havalardaydım. Bi teste gittim negatif. O yüzden direk kanda öğrenin tez zamanda güzel haber alırsınız inşallah

İnşallah güzel sonuç alırsınız inanıyorum ben. Test gününüz ne zaman. Buralarda çok yorum okumayın boşverin. Günlük standart hayatınıza bakın. Moral çok önemli biliyorsunuz. Biliyorum bunlar çok zor. Benden size en büyük tavsiye kaset test asla yapmayın. Direk kanda öğrenin sonucu. Bende silik çıkmıştı net silik hemde nasıl havalardaydım. Bi teste gittim negatif. O yüzden direk kanda öğrenin tez zamanda güzel haber alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim. Yani sizi de o kadar iyi anlıyorum ki 🙏🏼 çok emek veriyoruz, mental olarak çok yoruluyoruz. Umarım hepimiz çok yorulmadan, yıpranmadan güzel sonuçlar alırız. Ben de sıkıldıkça buralara bakıyorum ve sürekli kendimde belirti arıyorum ama hiçbir belirtim yok maalesef. Bir süre buralara ara vermek gerekiyor sanırım. Test günüm 28 Ocak. Benim ki çok daha yeni daha önümde bir hafta var.

Çok teşekkür ederim. Yani sizi de o kadar iyi anlıyorum ki 🙏🏼 çok emek veriyoruz, mental olarak çok yoruluyoruz. Umarım hepimiz çok yorulmadan, yıpranmadan güzel sonuçlar alırız. Ben de sıkıldıkça buralara bakıyorum ve sürekli kendimde belirti arıyorum ama hiçbir belirtim yok maalesef. Bir süre buralara ara vermek gerekiyor sanırım. Test günüm 28 Ocak. Benim ki çok daha yeni daha önümde bir hafta var
İnşallah hepimiz için çok çok güzel hayırlı olur herşey. Geçecek bir haftada merak etme çok zorlu senin için biliyorum ama geçiyor. Kendinde belirti arama bende transferden 4. Ve 5. gün şiddetli bel ağrısı vardı sürekli kramp vardı solda sanki birşey atıyor seğiriyor gibiydi müthiş şişlik gaz sancısı vardı. Ara ara regl sancısı vardı. Ayaklarım hep buz gibiydi. buralardan okuduğuma göre Bu belirtiler hamilelikti. Oyüzden çok belirti aramayıp yorumlamamak en iyisiymiş bende yaşayınca anladım Beslenmene dikkat et dinlen yeter. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum 💕🌸

Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼 umarım oradan çok güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏼
Ben medlineda tedavi gördüm 9 yumurtaya işlem yaptılar her gün aradılar. 5. Güne 3 yumurta gitti birisi çok iyi diğeri iyi diğeri orta dediler ab gibi bir şey söylenmedi ama ben memnundum açıkçası. 2 ayrı transfer oldum tutmadı. Sebebi birçok farklı şey olabilir tabii ki bilinmiyor ne yazık ki. Erkek sebepliydi bizimki ama bende de bir şey varsa ve bilinmiyorsa diye tribe girdim. Ben embriyologlardan da hemşirelerden de abla gibi davranan doktorumdan da memnundum. Psikolojik olarak çok iyi geldiler bana sağ olsunlar hiç şikayetim yok. Ancak 2 olumsuz sonrasında hastanenin önünden geçerken bile kalbim acıyor. Aynı yerde yaptırmak istemememin sebebi o. Pgtli yaptırmak istiyorum bu sefer. Kendime de detaylı olarak testler yapılsın istiyorum. Olumsuz haberi o kadar acıttı ki canımı tekrar yaşamamak için elimden geleni yapmak istiyorum. Gel gör ki adanada başka nereye gidebilirim? Başkent hakkında da kötü yorum çok duydum. Acıbademde deneyeyim dedim sizler gibi birkaç kişinin daha yorumunu gördüm. Kafam allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum.

İnşallah hepimiz için çok çok güzel hayırlı olur herşey. Geçecek bir haftada merak etme çok zorlu senin için biliyorum ama geçiyor. Kendinde belirti arama bende transferden 4. Ve 5. gün şiddetli bel ağrısı vardı sürekli kramp vardı solda sanki birşey atıyor seğiriyor gibiydi müthiş şişlik gaz sancısı vardı. Ara ara regl sancısı vardı. Ayaklarım hep buz gibiydi. buralardan okuduğuma göre Bu belirtiler hamilelikti. Oyüzden çok belirti aramayıp yorumlamamak en iyisiymiş bende yaşayınca anladım Beslenmene dikkat et dinlen yeter. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum 💕🌸
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olsun 🥰❤️

Ben medlineda tedavi gördüm 9 yumurtaya işlem yaptılar her gün aradılar. 5. Güne 3 yumurta gitti birisi çok iyi diğeri iyi diğeri orta dediler ab gibi bir şey söylenmedi ama ben memnundum açıkçası. 2 ayrı transfer oldum tutmadı. Sebebi birçok farklı şey olabilir tabii ki bilinmiyor ne yazık ki. Erkek sebepliydi bizimki ama bende de bir şey varsa ve bilinmiyorsa diye tribe girdim. Ben embriyologlardan da hemşirelerden de abla gibi davranan doktorumdan da memnundum. Psikolojik olarak çok iyi geldiler bana sağ olsunlar hiç şikayetim yok. Ancak 2 olumsuz sonrasında hastanenin önünden geçerken bile kalbim acıyor. Aynı yerde yaptırmak istemememin sebebi o. Pgtli yaptırmak istiyorum bu sefer. Kendime de detaylı olarak testler yapılsın istiyorum. Olumsuz haberi o kadar acıttı ki canımı tekrar yaşamamak için elimden geleni yapmak istiyorum. Gel gör ki adanada başka nereye gidebilirim? Başkent hakkında da kötü yorum çok duydum. Acıbademde deneyeyim dedim sizler gibi birkaç kişinin daha yorumunu gördüm. Kafam allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum.
Tabi ki her şey bir yerde nasip kısmet 🙏🏼 umarım sizde en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏼 hastahane, hemşireler, doktorlar vs kişiden kişiye göre değişiyor, çok fazla yorumlara takılmamak gerekiyor bence. Mesele ben Adana medline da aşılama tedavisi olmuştum ve hastahaneden o kadar rahatsız olmuştum ki anlatamam. Medline hastahanesinin doktoru değildi doktorumun özel bir kliniği vardı işlemleri medline da yapıyordu. Psikolojik olarak hiç mutlu hissetmedim operasyondan çıktıktan sonra. Ne bir bilgilendirme yapıldı ne de yönlendirme . Acıbadem de o duyguları hiç yaşamadım ama. Hastahane, doktorlar ve hemşireler o konu da çok hassas ve güzel davrandılar. Kendimi çok rahat hissettim. Dokturumdan da memnunum ama Labaratuarın bilgilendirmesi zayıftı bence. Günlük aradılar çok kısa konuştular, detaylı bilgi vermediler, hala yumurtalarımın kalitesi hakkında bir bilgim yok. 3. Gün 10 tane embriyo vardı 4. Gün arayıp bugün dinlendirme yapıyoruz normal ortama çıkarmadık dediler sayı hakkında bir şey diyemiyoruz dediler. 5. Gün transfere gelekeceksiniz ama dediler. 5. Gün geldiğimde 5 tane embriyo kalmış dediler. Bir günde nasıl yarısı elendi, durumları ne oldu açıklama yapan olmadı. Şu anda da sonucumu bekliyorum, durum ne olur bilmiyorum ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Günlük hayatıma devam ediyorum. Yatmadım, dinlenmedim. Hala da öyle devam ediyorum. İnşallah benimle birlikte bekleyen herkes pozitif sonuçlar alır 🙏🏼

Back