• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANA DA ARALIK AYI TÜP BEBEK YAPTIRANLAR, SONUÇLAR VE BELİRTİLER TOPLAŞALIM🌸💕

Dün akşam kaset test yaptım Silik çıktı heyecanlandım bende pozitif diye gittim test verdim 3,6 çıktı malesef negatif.
Ben umutlanmıştım sizin ki pozitif olacak diye sıkma canını inşallah bir daha ki sefere sağlıklı hayırlı bir şekilde pozitif olsun inşallah 🤲😢

Başkentte kime yaptırdınız?
Merhaba bende başkentte pınar hocanın yanında tedavi görüyorum ilk tranferim olumsuz oldu hemen 2.ye başladık şehir dışından geldiğimiz için şuan 8.günüm cuma günü kan verecem. Rabbim inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırız. Cumartesi günü adet günümdü ama olmadım kullandığım ilaç ve iğnelerden mi. İlkinde iğne kullanmadım test gününden bir gün önce hep kahverengi akıntım olmuştu sabahına azar azar oldu negatif çıktığı gibi adet gördüm

Merhaba bende başkentte pınar hocanın yanında tedavi görüyorum ilk tranferim olumsuz oldu hemen 2.ye başladık şehir dışından geldiğimiz için şuan 8.günüm cuma günü kan verecem. Rabbim inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırız. Cumartesi günü adet günümdü ama olmadım kullandığım ilaç ve iğnelerden mi. İlkinde iğne kullanmadım test gününden bir gün önce hep kahverengi akıntım olmuştu sabahına azar azar oldu negatif çıktığı gibi adet gördüm
Hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif olur. Benim de pınar hocaylaydı üç kez yaptık ama nasip olmadı. Kullandığınız iğnelerden ilaçlardan adet olamıyorsunuz

Hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif olur. Benim de pınar hocaylaydı üç kez yaptık ama nasip olmadı. Kullandığınız iğnelerden ilaçlardan adet olamıyorsunuz
İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Bende tavsiye üzerine bu doktora geldim teyzem eltisi görümcesi yakın çevreden tanıdıklar çoğu bu hastaneye gidiyor aynı doktor aralarında ilkinde olumlu sonuçlar alan var tutup da sonra düşen var olamayanlar da var

merhaba arkadaşlar
Adanada tüp bebek yaptırdım 16 aralıkta transferi gerçekleştirdik. Yaş 32 sorun sebepsiz infertilite 6 yumurta toplanıp sadece iki tanesi 5.güne kadar gelişti 2 tane embriyo yerleştirildi. Bugün 10. Günüm transferimin. Belirtiler 2. Ve 3. Gün adet sancı aralıklı. 4. Ve 5.gün şiddetli bel ağrısı. Daha sonraki günler bel ağrısı kayboldu arada sancı ve sol kasıkta küçük küçük seğirme atma gibi oldu. Bugün 10.günüm normalde de regl günüm hiç bir belirti yok. Test günüm yarın. Sizlerde durum nedir. Pozitif olanların belirtileri nelerdi yardımcı olursanız sevinirim 🌸🙏
Merhaba bende 18 kasımda çift transfr oldum 4.gün betahcg 12 , 6.gün 87 , 9. Gün 378 di y bakalım hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza

Ben Bület Haydardedeoğluna yaptırdım aslında egolu gibi görünüyor ama adam çok hiperaktfif duramıyor bi vaka olsada yardımım dokunsa tarzında. Bana bu hocayı bi vatandaş önermişti 10 kez tüp bebek yaptırmışlar ama olmamış 11. de hocayı bulmuşlar hocanın muayene etmiş çocuğunuz olur demiş tedavi etmiş çok umutsuz şekilde gitmiştik dedi karısını tedavi etmiş kadın hamile kalmış göreceksiniz ikinci çocuk da kendiliğinden olacak demiş adamla ertesi yıl tekrar karşılaştık abla ikinci çocuğum da oldu dedi kendi bir yakınına da götürmüş onların da çocuğu olmuyormuş bülent hoca muayene etmiş ama onların maalesef çocuk sahibi olamayacağını söylemiş yani Bülent beyi ben bu şekilde tanıdım ve karar vermiştim iyki de tercih etmişim suanda pozitifiz 13 ocakta kese muaynesi için gideceğiz

Ben Bület Haydardedeoğluna yaptırdım aslında egolu gibi görünüyor ama adam çok hiperaktfif duramıyor bi vaka olsada yardımım dokunsa tarzında. Bana bu hocayı bi vatandaş önermişti 10 kez tüp bebek yaptırmışlar ama olmamış 11. de hocayı bulmuşlar hocanın muayene etmiş çocuğunuz olur demiş tedavi etmiş çok umutsuz şekilde gitmiştik dedi karısını tedavi etmiş kadın hamile kalmış göreceksiniz ikinci çocuk da kendiliğinden olacak demiş adamla ertesi yıl tekrar karşılaştık abla ikinci çocuğum da oldu dedi kendi bir yakınına da götürmüş onların da çocuğu olmuyormuş bülent hoca muayene etmiş ama onların maalesef çocuk sahibi olamayacağını söylemiş yani Bülent beyi ben bu şekilde tanıdım ve karar vermiştim iyki de tercih etmişim suanda pozitifiz 13 ocakta kese muaynesi için gideceğiz
Ay çok sevindim bu mesajınıza. Sizin sebebiniz neydi peki?

Düşük Amh için Bülent hocayı çok öneriyorlar. Bu tarz hikayeleri çok var. İnşallah bana da dileyen herkese de nasip olur

amin inşallah diyelim☺️ bende pko var ama genel olarak sebebiniz yok dıyor dr lar. Sebepsiz infertilite. 8 yıl önce de tüp bebek yaptırmıstım oda ilk denemede tutmuştu ikizlerim onu Dr Gökhan Çıragile yaptırmıstım o KKTC ye gitti şimdi oda cok rahat ve profesyoneldi . İkincisinde Bülent hocayı duydum onu tercih ettim. Ben başkent hastaneindeki Erhan bey ve Acıbadem de Volkan beye de gittim ama cok nötr geldiler bana devam etmedim.

amin inşallah diyelim☺️ bende pko var ama genel olarak sebebiniz yok dıyor dr lar. Sebepsiz infertilite. 8 yıl önce de tüp bebek yaptırmıstım oda ilk denemede tutmuştu ikizlerim onu Dr Gökhan Çıragile yaptırmıstım o KKTC ye gitti şimdi oda cok rahat ve profesyoneldi . İkincisinde Bülent hocayı duydum onu tercih ettim. Ben başkent hastaneindeki Erhan bey ve Acıbadem de Volkan beye de gittim ama cok nötr geldiler bana devam etmedim.
Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Başkent benim için kocaman bir hayal kırıklığı.

Bende bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum,ilk denemeyi devlette yaptım 2 embriyo oluştu biri transfer oldu negatif sonuçlandı kasım ayında.digeri donduruldu.amh düşüklüğü var tekrar embriyo oluşmazsa diye korkuyorum.diger embriyo için bülent hocaya gidip görüşmek istiyorum.rahimle ilgili yada herhangi bir problem varmı diye muayene olmak istiyorum

Back