Bi belirti herhangi birşeyiniz var mıBende ayın 17 sinde transfer oldum bugün 10.günüm idrar testi veya kan testi yaptınız mı bana yarını tahlil günü olarak verdiler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ADANA DA ARALIK AYI TÜP BEBEK YAPTIRANLAR, SONUÇLAR VE BELİRTİLER TOPLAŞALIM🌸💕
- Konu Sahibi aydenn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adana aşılama #aşılamatedavisi inferlite tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herhangi bi belirtiniz oldumu sizde siz yaptınız mı testBende ayın 17 sinde transfer oldum bugün 10.günüm idrar testi veya kan testi yaptınız mı bana yarını tahlil günü olarak verdiler
- 23 Mart 2024
- 315
- 98
- 13
Başkentte kime yaptırdınız?Bende adanada yapmak istiyorum. Ama çok kararsızım. Başkentte yaptım. Olumsuz oldu. Şimdi ikinciyi denemek istiyorum
- 4 Aralık 2024
- 226
- 148
- 18
- 36
Dün akşam kaset test yaptım Silik çıktı heyecanlandım bende pozitif diye gittim test verdim 3,6 çıktı malesef negatif.Hayırlı zamanlar olsun inşallah sonuç aldınız mı acaba
- 4 Aralık 2024
- 226
- 148
- 18
- 36
Ben umutlanmıştım sizin ki pozitif olacak diye sıkma canını inşallah bir daha ki sefere sağlıklı hayırlı bir şekilde pozitif olsun inşallahDün akşam kaset test yaptım Silik çıktı heyecanlandım bende pozitif diye gittim test verdim 3,6 çıktı malesef negatif.
- 25 Mart 2024
- 77
- 41
- 3
- 33
merhaba başkentte hangi doktorda yaptırdınız acabaBende adanada yapmak istiyorum. Ama çok kararsızım. Başkentte yaptım. Olumsuz oldu. Şimdi ikinciyi denemek istiyorum
Bende çok umutlanmıştım ama maalesef hayırlısı böyleymiş demekki ne diyelim inşallah başka zamanaBen umutlanmıştım sizin ki pozitif olacak diye sıkma canını inşallah bir daha ki sefere sağlıklı hayırlı bir şekilde pozitif olsun inşallah
- 4 Aralık 2024
- 226
- 148
- 18
- 36
Amin amin inşallah Rabbim tez zamanda kucağını hayırlı sağlıklı güzel bebeklerle doldurdun inşallahBende çok umutlanmıştım ama maalesef hayırlısı böyleymiş demekki ne diyelim inşallah başka zamana
Merhaba bende başkentte pınar hocanın yanında tedavi görüyorum ilk tranferim olumsuz oldu hemen 2.ye başladık şehir dışından geldiğimiz için şuan 8.günüm cuma günü kan verecem. Rabbim inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırız. Cumartesi günü adet günümdü ama olmadım kullandığım ilaç ve iğnelerden mi. İlkinde iğne kullanmadım test gününden bir gün önce hep kahverengi akıntım olmuştu sabahına azar azar oldu negatif çıktığı gibi adet gördümBaşkentte kime yaptırdınız?
- 23 Mart 2024
- 315
- 98
- 13
Hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif olur. Benim de pınar hocaylaydı üç kez yaptık ama nasip olmadı. Kullandığınız iğnelerden ilaçlardan adet olamıyorsunuzMerhaba bende başkentte pınar hocanın yanında tedavi görüyorum ilk tranferim olumsuz oldu hemen 2.ye başladık şehir dışından geldiğimiz için şuan 8.günüm cuma günü kan verecem. Rabbim inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırız. Cumartesi günü adet günümdü ama olmadım kullandığım ilaç ve iğnelerden mi. İlkinde iğne kullanmadım test gününden bir gün önce hep kahverengi akıntım olmuştu sabahına azar azar oldu negatif çıktığı gibi adet gördüm
İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Bende tavsiye üzerine bu doktora geldim teyzem eltisi görümcesi yakın çevreden tanıdıklar çoğu bu hastaneye gidiyor aynı doktor aralarında ilkinde olumlu sonuçlar alan var tutup da sonra düşen var olamayanlar da varHayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif olur. Benim de pınar hocaylaydı üç kez yaptık ama nasip olmadı. Kullandığınız iğnelerden ilaçlardan adet olamıyorsunuz
- 23 Mart 2024
- 315
- 98
- 13
Siz ne için gittiniz peki özel değilseBenimde bugün dü kan testim ama eşim şehir dışından bugün geleceği için tek başıma yapmak istemedim yarın direk kan testi verecem ben. İdrar testide hiç yapmadım. Direk kanda görmeyi tercih ettim.
- 20 Mart 2015
- 47
- 42
- 88
- 35
Merhaba bende 18 kasımda çift transfr oldum 4.gün betahcg 12 , 6.gün 87 , 9. Gün 378 di y bakalım hayırlısı ile alırız inşallah kucağımızamerhaba arkadaşlar
Adanada tüp bebek yaptırdım 16 aralıkta transferi gerçekleştirdik. Yaş 32 sorun sebepsiz infertilite 6 yumurta toplanıp sadece iki tanesi 5.güne kadar gelişti 2 tane embriyo yerleştirildi. Bugün 10. Günüm transferimin. Belirtiler 2. Ve 3. Gün adet sancı aralıklı. 4. Ve 5.gün şiddetli bel ağrısı. Daha sonraki günler bel ağrısı kayboldu arada sancı ve sol kasıkta küçük küçük seğirme atma gibi oldu. Bugün 10.günüm normalde de regl günüm hiç bir belirti yok. Test günüm yarın. Sizlerde durum nedir. Pozitif olanların belirtileri nelerdi yardımcı olursanız sevinirim
- 20 Mart 2015
- 47
- 42
- 88
- 35
Ben Bület Haydardedeoğluna yaptırdım aslında egolu gibi görünüyor ama adam çok hiperaktfif duramıyor bi vaka olsada yardımım dokunsa tarzında. Bana bu hocayı bi vatandaş önermişti 10 kez tüp bebek yaptırmışlar ama olmamış 11. de hocayı bulmuşlar hocanın muayene etmiş çocuğunuz olur demiş tedavi etmiş çok umutsuz şekilde gitmiştik dedi karısını tedavi etmiş kadın hamile kalmış göreceksiniz ikinci çocuk da kendiliğinden olacak demiş adamla ertesi yıl tekrar karşılaştık abla ikinci çocuğum da oldu dedi kendi bir yakınına da götürmüş onların da çocuğu olmuyormuş bülent hoca muayene etmiş ama onların maalesef çocuk sahibi olamayacağını söylemiş yani Bülent beyi ben bu şekilde tanıdım ve karar vermiştim iyki de tercih etmişim suanda pozitifiz 13 ocakta kese muaynesi için gideceğiz
- 23 Mart 2024
- 315
- 98
- 13
Ay çok sevindim bu mesajınıza. Sizin sebebiniz neydi peki?Ben Bület Haydardedeoğluna yaptırdım aslında egolu gibi görünüyor ama adam çok hiperaktfif duramıyor bi vaka olsada yardımım dokunsa tarzında. Bana bu hocayı bi vatandaş önermişti 10 kez tüp bebek yaptırmışlar ama olmamış 11. de hocayı bulmuşlar hocanın muayene etmiş çocuğunuz olur demiş tedavi etmiş çok umutsuz şekilde gitmiştik dedi karısını tedavi etmiş kadın hamile kalmış göreceksiniz ikinci çocuk da kendiliğinden olacak demiş adamla ertesi yıl tekrar karşılaştık abla ikinci çocuğum da oldu dedi kendi bir yakınına da götürmüş onların da çocuğu olmuyormuş bülent hoca muayene etmiş ama onların maalesef çocuk sahibi olamayacağını söylemiş yani Bülent beyi ben bu şekilde tanıdım ve karar vermiştim iyki de tercih etmişim suanda pozitifiz 13 ocakta kese muaynesi için gideceğiz
Düşük Amh için Bülent hocayı çok öneriyorlar. Bu tarz hikayeleri çok var. İnşallah bana da dileyen herkese de nasip olur
- 20 Mart 2015
- 47
- 42
- 88
- 35
Ay çok sevindim bu mesajınıza. Sizin sebebiniz neydi peki?
Düşük Amh için Bülent hocayı çok öneriyorlar. Bu tarz hikayeleri çok var. İnşallah bana da dileyen herkese de nasip olura
- 20 Mart 2015
- 47
- 42
- 88
- 35
amin inşallah diyelim bende pko var ama genel olarak sebebiniz yok dıyor dr lar. Sebepsiz infertilite. 8 yıl önce de tüp bebek yaptırmıstım oda ilk denemede tutmuştu ikizlerim onu Dr Gökhan Çıragile yaptırmıstım o KKTC ye gitti şimdi oda cok rahat ve profesyoneldi . İkincisinde Bülent hocayı duydum onu tercih ettim. Ben başkent hastaneindeki Erhan bey ve Acıbadem de Volkan beye de gittim ama cok nötr geldiler bana devam etmedim.
- 23 Mart 2024
- 315
- 98
- 13
Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Başkent benim için kocaman bir hayal kırıklığı.amin inşallah diyelim bende pko var ama genel olarak sebebiniz yok dıyor dr lar. Sebepsiz infertilite. 8 yıl önce de tüp bebek yaptırmıstım oda ilk denemede tutmuştu ikizlerim onu Dr Gökhan Çıragile yaptırmıstım o KKTC ye gitti şimdi oda cok rahat ve profesyoneldi . İkincisinde Bülent hocayı duydum onu tercih ettim. Ben başkent hastaneindeki Erhan bey ve Acıbadem de Volkan beye de gittim ama cok nötr geldiler bana devam etmedim.
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Bende bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum,ilk denemeyi devlette yaptım 2 embriyo oluştu biri transfer oldu negatif sonuçlandı kasım ayında.digeri donduruldu.amh düşüklüğü var tekrar embriyo oluşmazsa diye korkuyorum.diger embriyo için bülent hocaya gidip görüşmek istiyorum.rahimle ilgili yada herhangi bir problem varmı diye muayene olmak istiyorumamin inşallah diyelim bende pko var ama genel olarak sebebiniz yok dıyor dr lar. Sebepsiz infertilite. 8 yıl önce de tüp bebek yaptırmıstım oda ilk denemede tutmuştu ikizlerim onu Dr Gökhan Çıragile yaptırmıstım o KKTC ye gitti şimdi oda cok rahat ve profesyoneldi . İkincisinde Bülent hocayı duydum onu tercih ettim. Ben başkent hastaneindeki Erhan bey ve Acıbadem de Volkan beye de gittim ama cok nötr geldiler bana devam etmedim.