- 29 Mart 2010
- 2.447
- 948
Maalesef Özel de tedavi görmüyorum. Çam ve sakura hastanesinde tedavim. Böyle bi imkan yok.Canım keşke rahmi bir ay dinlendirseydiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef Özel de tedavi görmüyorum. Çam ve sakura hastanesinde tedavim. Böyle bi imkan yok.Canım keşke rahmi bir ay dinlendirseydiniz.
Benim 11. Günüm adet gecikmem oldu sizce bu hamilelik belirtisi miYeni mi opu oldun? Taze transferde biraz öyle oluyo. Ben daha 3. günümdeyim ama ilk iki gün benim de karnım şişti.
Gitsem görünür mü bebek acaba 28 şubatta transfer oldumYa ben de aynıyım. İnan ki hiç transfer olmamış gibiyim. Korku sarınca hemen kadınlar kulübünde belirtisiz pozitif olup doğum yapanların yazılarını bulup okuyorum rahatliyorum. Belirtisi günden güne azalıp doğum yapan da çok var belirtisiz doğum yapan da. Ama stres olmamak elde değil tabi
5.haftada vajinal usg ile, 6.haftada karindan usg ile ve 8.haftada bebek hareketleri ile gorunur diye okumustum.Gitsem görünür mü bebek acaba 28 şubatta transfer oldum
Test günün ne zaman ? Benim haftaya pazartesi. Ama cumartesi günü yaptıracağım. O zamana kadar idrar testi yapmayacağım sanırım.Al benden de o kadar belirti falan umrumda değil diyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok diyorum sonra google da belirti ararken buluyorum kendimi
Muhtemelen görünür ama şimdi erken diye küçük diyebilir sonra ona moralin bozulur. Sonra kalp atışı bekleyeceksin yine stres acaba kalp atışı var mı boş gebelik mi diye diye stresler bitmez canım. Hem senin değerin de yüksekti ve güzel artmıştı hiç stres olma benceGitsem görünür mü bebek acaba 28 şubatta transfer oldum
Tebrik ederim canımKizlar, kan sonucum cikti ay cok heyecanlandim sukurler olsun Insaallah boyle devam eder tum pozitif cikanlarin ve duzenli artar.
Canım naptın? Benim değerim 171 çıktı, doktor olumlu konuştu çarşamba günü 300lerde görmek istiyorum pazartesi de kese dediInsaAllah Rabbım buyuk.
Senın belırtı varmıydı Agrı felan Bas dönmesı
Ayy sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuu inşallah inşallah hamilesinKızlar hastanedeyim kan vermeye geldim dua edin bana
test günüm 25 i p.tesi mi oluyor.ben de idrar testi yapmamakta kararlıyım bakalım dayanabilecek miyimTest günün ne zaman ? Benim haftaya pazartesi. Ama cumartesi günü yaptıracağım. O zamana kadar idrar testi yapmayacağım sanırım.
yaa çok güzel bir haber canım Allah mutluluğunuzu daim etsinnKizlar, kan sonucum cikti ay cok heyecanlandim sukurler olsun Insaallah boyle devam eder tum pozitif cikanlarin ve duzenli artar.
Yok 1 tane transfer oldum ama dün tekrar test verdim değer 909 çıktı acaba ikizmi oldu ? Böyle yükselen varmı değeri normal mi acabaAyy MaşaAllah Kızz ıkı tanemı transfer edıldı
Ben 7 martta oldum 5. Gün embriyosuGercekten miii umut oldun bana sen ne zaman transfer olmuştun ? Sen gerçi baya ilerdesin benim daha 3. gün
Bende iki 5. gün blastokist transfer edildi.
Kacıncı gün canımCanım naptın? Benim değerim 171 çıktı, doktor olumlu konuştu çarşamba günü 300lerde görmek istiyorum pazartesi de kese dedi