- 10 Haziran 2022
- 4.478
- 7.036
- 88
Yaa yunusun da mı aynii yerimmm onuuuBenim oğluşumdada yeşil şimdilik![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa yunusun da mı aynii yerimmm onuuuBenim oğluşumdada yeşil şimdilik![]()
Ay sorma ya çakır maviydi bizimde babası çakırım diye seviyorduHafizam kuvvetlidir6 ay masmaviydi bi anda yeşil oldu
Ay değişir mi acaba 1 yaşına geliyorlar
Aynen mavis oğlum diyorduk çikolata olması bi miktar üzerAy sorma ya çakır maviydi bizimde babası çakırım diye seviyorduşimdide zeytinim diye seviyoruz
burdan çikolataya gecmeyiz heralde
![]()
AminAminhayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kuzum evet yeşil kp gözleri yeşil ona benzemiş demekkiYaa yunusun da mı aynii yerimmm onuuu![]()
Burdan dönmez yaa ayıptırAynen mavis oğlum diyorduk çikolata olması bi miktar üzer![]()
Bizim babamizin gözleri hareli yeşil ela gibi ona çekmişKuzum evet yeşil kp gözleri yeşil ona benzemiş demekki![]()
Babaya çekmesi normal bizimki gitti dedesine çektiBizim babamizin gözleri hareli yeşil ela gibi ona çekmiş![]()
Hahaha dedesini çok sevecek demekkiBabaya çekmesi normal bizimki gitti dedesine çektiaslında eşiminde gözleri kahve diğil
Sanmıyorum dedesi diyor torun benim ayağıma gelsinHahaha dedesini çok sevecek demekki![]()
AA AA o ne demek be öyle bende sevmedim bak dedeyi şuanSanmıyorum dedesi diyor torun benim ayağıma gelsin![]()
Yani diyecek söz bulamıyorum bendeAA AA o ne demek be öyle bende sevmedim bak dedeyi şuan![]()
AaaBabaya çekmesi normal bizimki gitti dedesine çektiaslında eşiminde gözleri kahve diğil
Sağol kuzum evet abi olucak Allahın izniyleAaaNiqu hamiş misinnnnnn
Allahım saglikla kavusmanizi nasip etsin canim benim sevindim Yunus kus abi mi oluyooo
![]()