- 6 Mayıs 2013
- 1.048
- 479
- 323
- 36
Bizimki de öyle. Eziyorum iyice suyu da dayıyorum peşine :)Pütürlü yemiyor hemen boğazına tıkanıyor bende zamana bıraktım kivi hiç vermedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de öyle. Eziyorum iyice suyu da dayıyorum peşine :)Pütürlü yemiyor hemen boğazına tıkanıyor bende zamana bıraktım kivi hiç vermedim
canım ben de senin verdiklerini veriyorım az yiyor köfte ve yumurtalı ekmek pankek severek yiyor eline almadan yemek sevmediği için çorba sulu gida çok az yiyor artık eline almaya çalısıyor doktora biz de götürmüyoruz o yüzden bilmiyorum vitaminlerin hiçbirini de vermiyorum evimiz çok güneş alıyor d vitamini de kullanmıyorum alerjen olarak ise bal dışında herseyi veriyorımBen doktora hastalık dışında hiç gitmedim. Sağlık ocağı hemşiresinin takibindeydik. 1 yaşında benim de gitmem gerekiyor kan değerlerine bakılacak dediler. Ancak ben hiç düzenli vermedim damlasını demirini vs sizin yediklerinizden yemek mi istemiyor? Yoksa salça vs oluyor alerji olur diye mi? Bu arada kivi versek alerjik mi?
canım bal kesin yasak listesinde bisey olmadı alerjisi yokmuş deyip verme alerjiyle ilgili değilmiş çünkü yasak olmasının nedeni içindeki bir madde zehirliyormuşDün gce ateşi çıktı 39 du
Bugun yogurt yedi sadece, ıhlamur yaptım içine kuşburnu ve bal koydum az bişey, fıstık ezmesi almıştım bnde tattırdım geçenlerde cnm, ishak nasıl? Öpüyorum onu kafasından
canım ben de senin verdiklerini veriyorım az yiyor köfte ve yumurtalı ekmek pankek severek yiyor eline almadan yemek sevmediği için çorba sulu gida çok az yiyor artık eline almaya çalısıyor doktora biz de götürmüyoruz o yüzden bilmiyorum vitaminlerin hiçbirini de vermiyorum evimiz çok güneş alıyor d vitamini de kullanmıyorum alerjen olarak ise bal dışında herseyi veriyorım
şeker atıyor musun benim oğlum o şekilde alıştı ve onun dışında hiçbir şey yemez oldu o yüzden çok korkuyorum tatlıya alışmasını istemiyorum. Ama krepi deneyebilirim. Yumurtalı ekmeği ne şekilde yiyor ekmeğinin arasına gibi mi yoksa yağda yumurtalı ekmek mi kızartıyorsun?
Bende öyleyim valla acelesi yok zamanı gelince hepsi yiyecekBizimki de öyle. Eziyorum iyice suyu da dayıyorum peşine :)
Cnm hemen hemen 1 yaşına geldi oyuzden bal verdımcanım bal kesin yasak listesinde bisey olmadı alerjisi yokmuş deyip verme alerjiyle ilgili değilmiş çünkü yasak olmasının nedeni içindeki bir madde zehirliyormuş
kuzum ya kıyamam neden hastalandı hoş herkes hasta ( anne sütü alıyor boşver bugün de yoğurt yesin :)) İshakcım büyüyor 2 dişimiz patladı:))
Ben doktora hastalık dışında hiç gitmedim. Sağlık ocağı hemşiresinin takibindeydik. 1 yaşında benim de gitmem gerekiyor kan değerlerine bakılacak dediler. Ancak ben hiç düzenli vermedim damlasını demirini vs sizin yediklerinizden yemek mi istemiyor? Yoksa salça vs oluyor alerji olur diye mi? Bu arada kivi versek alerjik mi?
Maşallah canım bunları yiyor mu hep . Benimki çok maymun iştahlı bi sevdiğini bikaç kez yedikten sonra yemiyor . Yumurta hiç sevmiyor. Zor bela dalgınlığına gelirse yiyor. . Çorba bi tek domatesli şehriye çorbası içiyor . . Şu sıra bi tek domates salatalık yiyor isteyerek . Ben kivi,çilek,domates hep verdim . Bunlar alerjenmiş ama bizim alerjimiz çıkmadı şükür . İstersen küçük miktar dene . Bişey olmazsa verirsin .Kızlar ne zamandır giremiyorum. Anlaşılan çok da yazamıyor herkes. 10 aylık oldu kızım. Kilosu ve boyu geriden geliyor. 9. Ayda 70 cmdi ve 8kg civarındaydı. Kıyaslamak yanlış ancak çok mu düşük fikrinizi almak istedim? Bir de neler yediriyorsunuz? Ben çorba yapıyorum genelde ve içine çeşitli sebzeler yapıyorum bazen kereviz havuç bazen bal kabağı patates soğan gibi.. ama mutlaka içine ilik suyu ya da tavuk suyu koyuyorum. Akşam da biz ne yiyorsak yutabileceği kıvamdaysa veriyorum. Dişi hala çıkmadı. Onun dışında elma muz avokado veriyorum. Kahvaltısında peynirli yumurta, irmikli bişey yaparsam içine ceviz fındık badem rendeliyorum. Sizce yeterli mi? Eksiklerim illaki vardır ama ne acaba
Daha gitmedik canım kontrole seninki nasıl oldu böbrekleri için gittin mi? Yürümeye çalışıyor bizimki ama bakalım henüz korkuyorKızzzlar nasılsın bebekleriniz nasıl???
Bu ay bebekleriniz neler yapıyor gelişimsel olarak
11.ayda kaç gram aldı bebekleriniz ?
Evet canım gittik böbrekte büyüme devam ediyor, 3 ay sonra tekrar bakılacak.Daha gitmedik canım kontrole seninki nasıl oldu böbrekleri için gittin mi? Yürümeye çalışıyor bizimki ama bakalım henüz korkuyor
geçmiş olsun canım neden olurmuş acabaEvet canım gittik böbrekte büyüme devam ediyor, 3 ay sonra tekrar bakılacak.
İnşallah iyileşir bir an önceEvet canım gittik böbrekte büyüme devam ediyor, 3 ay sonra tekrar bakılacak.
Canım bazı erkek bebeklerde görülen durummuş, şuan takip ediliyor. İnsalkah sorusuza sadece takiple kalır.geçmiş olsun canım neden olurmuş acaba
Canım nasılsın. Noldu senin hamilelik işiİnşallah iyileşir bir an önce
Canım sen bebeğini emziriyormusun. Dr ne dedi hamilelikte emzirme olur dedimiBende öyleyim valla acelesi yok zamanı gelince hepsi yiyecek
Canım bi kere korunmasız oldu. olacak mı acaba derken baktık istiyoruz ama olmadı nasip artık. Senin de topic var diye kimse gözünden kaçmıyorCanım nasılsın. Noldu senin hamilelik işi
Ahahaha evet kaçmıyor. Biz bu ay tutturduk. Bu gün hatta 6 haftalık oldum. Yarin Dr gidicemCanım bi kere korunmasız oldu. olacak mı acaba derken baktık istiyoruz ama olmadı nasip artık. Senin de topic var diye kimse gözünden kaçmıyor
Hadi hayırlı haberlerle gel . Kese kalp hepsini görürsün inşallah takip ediyorum arada Ekim grubunu belki gelirim diyeAhahaha evet kaçmıyor. Biz bu ay tutturduk. Bu gün hatta 6 haftalık oldum. Yarin Dr gidicem