Lahana sarın diyordu birisi. Ama haşlanmış mı emin değilim. Bi aratın nette. Buraya atmıştım bulursam atayımMerhaba güzel anneler nisan annesiyim. Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. Göğüs uçlarım beyazlaştı aşırı acıyor emziremiyorum. Dayanamıyorum. Çığlık çığlığa kalıyorum emzirmeyi deneyince. Bi yandan acıdığı için emziremiyorum bi yandan süt doluyo yine acıyo napacağımı şaşırdım. Garmastan, lansinoh, zeytinyağı, kantaron hepsini denedim. Var mı tavsiyeniz? Doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerekir.
İzle canım işe yarar inşallahMerhaba güzel anneler nisan annesiyim. Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. Göğüs uçlarım beyazlaştı aşırı acıyor emziremiyorum. Dayanamıyorum. Çığlık çığlığa kalıyorum emzirmeyi deneyince. Bi yandan acıdığı için emziremiyorum bi yandan süt doluyo yine acıyo napacağımı şaşırdım. Garmastan, lansinoh, zeytinyağı, kantaron hepsini denedim. Var mı tavsiyeniz? Doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerekir.
Hemen lahana almaya gidiyorum umarım işe yarar acıdan ölecem çünkü çok teşekkür ederim tavsiye içinİzle canım işe yarar inşallah
Kullanıyorum kullanmazmıyım ama hiçbir işe yaramadı. Gümüş kapakta var silikon kalkanlarda ama yok bu yaralar beni mahfediyor.Cnm göğüs kalkanları var mutlaka tavsiye ederim sürekli kullaniyorm göğüs ucu kıyafete pede degdikce acıyor kalkani takınca acı fln yok mutlaka aal hemen kullanmaya başla
Merhaba göğüs ucunuzu kremledikten sonra strec filmle sarın benim ki anca öyle iyilesti.Kullanıyorum kullanmazmıyım ama hiçbir işe yaramadı. Gümüş kapakta var silikon kalkanlarda ama yok bu yaralar beni mahfediyor.
Amin kuzum inşallahCnm sende anne oldun ve yine olacaksın Allah'ın izniyle, ben inanıyorum. Çok güzel bir bebeğin olacak, daha gençsin ve uzun yılların varve herşeyi unutup bebeğinle huzur bulacaksın
Dualarımız seninle
Amin kuzum inşallahTabi olucan canım seneye sende kutlayacaksın Allahın izniyle
Sağol kuzumcanım benim sen hep dualarımdasın Allah güzel gönlüne göre sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsinsenin de anne oldun anneler günün kutlu olsun canım arkadaşım
canım menenjit beyinde hasar bırakıyor asla riske girememKızlar ya ozel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz ?27sine randevu var istersen yapalım dedi sağlık ocağı aslında yaptıracaktım ama çevremde hic yaptıran yok hatta 2 tane eczaci tanidigim var birisi gecen sene anne oldu digeri benden 2 ay once ikiside sadece rota yaptirmis daha samimi oldugum arkadasim normalde onuda yaptırmazdım ama rotavirus olan bi bebekle temasimiz oldu ondan yaptirdim dedi o yuzden kararsiz kaldim eczacilar bu isin icinde onlar yaptirmiyosa vardir bildikleri sanki
Anneler gününüz kutlu olsun kızlar
Benim için dua edin olur muumarım ben de bir gün anneler günümü kutlayabilirim
Rica ederim inşallah doğrudur video bana gerçekçi geldi başkalarında da duymuştumHemen lahana almaya gidiyorum umarım işe yarar acıdan ölecem çünkü çok teşekkür ederim tavsiye için
Ben yaptırmayı düşünmüyorum özel aşıları, diğerleri konusunda bile şüpheli iken. Oğlumda rota virüsü aşısı yaptırmıştık ama koruyuculuğu çok uzun değil diye biliyordum bir de temas olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum bebek bunlar kreş gibi bir ortama gitmiyor sonuçta diye düşünüyorumKızlar ya ozel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz ?27sine randevu var istersen yapalım dedi sağlık ocağı aslında yaptıracaktım ama çevremde hic yaptıran yok hatta 2 tane eczaci tanidigim var birisi gecen sene anne oldu digeri benden 2 ay once ikiside sadece rota yaptirmis daha samimi oldugum arkadasim normalde onuda yaptırmazdım ama rotavirus olan bi bebekle temasimiz oldu ondan yaptirdim dedi o yuzden kararsiz kaldim eczacilar bu isin icinde onlar yaptirmiyosa vardir bildikleri sanki
Ben yaptırmayı düşünmüyorum özel aşıları, diğerleri konusunda bile şüpheli iken. Oğlumda rota virüsü aşısı yaptırmıştık ama koruyuculuğu çok uzun değil diye biliyordum bir de temas olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum bebek bunlar kreş gibi bir ortama gitmiyor sonuçta diye düşünüyorum
Ben o etkisinin o kadar olmadığını duydum. Boşa yaptırmışım diye düşünmüştüm o yüzdenzaten bu aşı bebeklik için değil, en yoğun 2-5 yaş arası dönem için yapılıyor. ishal, ateş tehlikeli ve kreşte muhakkak virüs kapıyorlar. ben yaptıracağım
Amin kuzum inşallahSeninde anneler günün kutlu olsun canım
Biliyorum senin için buruk bir anneler günü, senin kucağında bebeğinle kutlayacağımız anneler günü gelecek, ben inanıyorum
Ben o etkisinin o kadar olmadığını duydum. Boşa yaptırmışım diye düşünmüştüm o yüzden
Anladım canım sağol yapabilirsem bakalimemzirme sürelerinin arasını aşağı yukarı 15er dk açarak alıştırdımbir de her emzirmede uzun uzun tutuyorum sızıyor memede hala uyuyor burnuna dokunuyorum, gıdıklıyorum vs iyice doyunca da birde 15er dk 15er dk birkaç gün açarak devam edince oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?