Çok kötü bir şey yaşadım dün hala etkisinden kurtulamıyorum
sizinle paylaşmak istedim
Sütüm çok doluyken emzirmeye başladım o sırada telefondan bir şey izliyordum keşke mememe makas yapsaydım. Sanırım tazikli süt geldi ve genzine kaçtı ya da nefes borusuna bilmiyorum. Normalde öksürürerek kendini kurtarırdı bu sefer yapamadı bir baktım gözleri arkaya gitti nefesi durdu hemen ağzına üfledim yüzüstü çevirip sırtına vurdum çevirdim çocuğu tekrardan yüzüne baktım birkaç saniye içinde düzeldi. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok kötü korkuttu beni. o an hayatını mı kurtarmaya çalışsam ambulans mı arasam bilemiyor insan bir an apartmana koşmayı düşündüm. sonra öğrendim ki önce bebeği kurtarmak sonra ambulansı aramak gerekiyormuş o panikle insan düşünemiyor. Bizimki doğduğundan beri nefes alırken değişik sesler çıkarıyor yutkunurken Boğazına kaçırıp duruyor ben bu korkuyla nasıl çocuk büyüteceğim bilmiyorum gece uyumayıp başında mı beklesem diye bayağı bir geç yattım. Emzirmeye korkuyorum
bir de bizim kız grip burnu çok tıkanıyor sürekli açmak gerekiyor ama boğazını temizleyemiyoruz. Aspiratör yeterli gelmiyor. Sanki boğazında balgam varmış gibi öğürüyor.
Aklınızda olsun bebek emerken uyuyakalırsa ağzında yutmadığı süt olabilir onu yutturup öyle yatağa koyun.