Sağol canım. Hakkımızı ödeyemezler. Allah erkeklere merhamet insaf illaki vermiştir de bize merhametsizi denk geldi demek. Kral gibiler asıp kesiyorlar.çok geçmiş olsun erkekler inan aynı benimki de çok fena neden evlendim ki deyip duruyorum iş yerinde canı sıkkın bırak yardımı bir de hıncını benden çıkarmaya çalışıyor sürekli beş karış surat kavga etmek için hazır bekliyor uymuyorum pazar günü radyoyu değiştirip duruyor bir yerde dursan dinlesek dedim diye neler yaptı inanamazsın çekip gidesim var bebeği de alıp
canım o kartlara para tuzağı diyorlar halıya bile emin olamadım bir iki anca duracak dışarıda gezdirmek daha mantıklı geliyor
4 aylık 57.000Ne kadar aldınız ve kaç günlük yattı acaba
Bu rapor parası dediğiniz nedir4 aylık 57.000
Benim kızımın cildide kızarıyor sürekli sivilcelet var minik minik alsammı bilemedim siz dra sorarak mı aldınızEvet yüzü için. Mustela Stelatopia yazan atopik ciltler için olan yani
Bn oğlumda full kullanmstım ama içeriği asit dedıler o yüzden bıraktım kızımdaBebişlerin poposuna zeytinyağı kullanıyor musunuz eğer kullanıyorsnz nasıl kullanıyorsunuz kızlar
Bzım yüzümüz cok fena idiBenim kızımın cildide kızarıyor sürekli sivilcelet var minik minik alsammı bilemedim siz dra sorarak mı aldınız
Hangisini kullanmıştınız? Ben pregna formula kullanmıştım değiştirmek istiyorum.Ben gebelikteki vitamini devam ediyorum dr 4ay kullanacaksın dedi süte çok etkisi varmış bebeğin kilo alması için.
Ben vinelac devam ediyorumMerhaba güzel anneler, kendinize multivitamin kullanıyor musunuz? Pharmaton falan kullanılabiliyor mu bilen var mı?
Maaşınız asgari ücretin sanırım fazlaydı ozmn cnm güle güle harcamak nasip etsin Allah4 aylık 57.000
Araştırmıştım eczacıya sorduk evet bu kremi almanız gerekiyor dedi. 2 gün oldu süreli aman aman bi değişim olmadı ama düzenli kullanımda işe yarar inşallah. Dr. a yüzünü sordum süt ürünlerini vs kesme konusunu. Olur mu sakın kesme. Yenidoğanda olur böyle şeyler. Sırf yüzü düzelsin diye sütün için kendin için en gerekli besinlerden mahrum kalma. Yüzü zamanla düzelir dedi. Mantıklı geldi. Yaylada soğukta kalmış gibi yüzü kıpkırmızı oldu biraz çirkinleşti nazar değmez diyorum ben deBenim kızımın cildide kızarıyor sürekli sivilcelet var minik minik alsammı bilemedim siz dra sorarak mı aldınız
Bu ne parası tam olarakMaaşınız asgari ücretin sanırım fazlaydı ozmn cnm güle güle harcamak nasip etsin Allah
Sanırım ocakta ısıtırsan asiti uçuyor diye biliyorumBn oğlumda full kullanmstım ama içeriği asit dedıler o yüzden bıraktım kızımda
Hamileyken calisiyorsan doğum iznine ayrılmış olunuyor ya rapor parasi oluyorBu ne parası tam olarak
S sessizlikkk Arkadaşımızın dediği gibi doğum izni parası canımBeh rapor parası dediğiniz nedir
Benim kendi işim canım bağkurluyum çalışan durumuna ve konununa göre değişiyor olabilir tam bilmiyorum bende çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinMaaşınız asgari ücretin sanırım fazlaydı ozmn cnm güle güle harcamak nasip etsin Allah
Cnm inşallah olmaz ateşi,Kızlar ben bugün karar verdim ve 2. Ay aşısını yaptırdım. Umarım ateşi çıkmaz. Rabbim korusun tüm evlatlarımızı. Nasıl içim gitti anlatamam yaa ne zormuş.
Ne zaman geçti peki böylemiydi sizin deBzım yüzümüz cok fena idi
450 tl alsammı almasammı elımde kalıcak derken bıkac doktora sordum geçicek dedi ve geçti
Aynı benim de öyle yaa çok fena kızarıyor bakalım geçerler inşallahAraştırmıştım eczacıya sorduk evet bu kremi almanız gerekiyor dedi. 2 gün oldu süreli aman aman bi değişim olmadı ama düzenli kullanımda işe yarar inşallah. Dr. a yüzünü sordum süt ürünlerini vs kesme konusunu. Olur mu sakın kesme. Yenidoğanda olur böyle şeyler. Sırf yüzü düzelsin diye sütün için kendin için en gerekli besinlerden mahrum kalma. Yüzü zamanla düzelir dedi. Mantıklı geldi. Yaylada soğukta kalmış gibi yüzü kıpkırmızı oldu biraz çirkinleşti nazar değmez diyorum ben de
Hmm. Ben memurum ayrıca başvurmam gerekmiyordur sanırım.Hamileyken calisiyorsan doğum iznine ayrılmış olunuyor ya rapor parasi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?