2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sağol canım. Hakkımızı ödeyemezler. Allah erkeklere merhamet insaf illaki vermiştir de bize merhametsizi denk geldi demek. Kral gibiler asıp kesiyorlar.

Benim kızımın cildide kızarıyor sürekli sivilcelet var minik minik alsammı bilemedim siz dra sorarak mı aldınız
Araştırmıştım eczacıya sorduk evet bu kremi almanız gerekiyor dedi. 2 gün oldu süreli aman aman bi değişim olmadı ama düzenli kullanımda işe yarar inşallah. Dr. a yüzünü sordum süt ürünlerini vs kesme konusunu. Olur mu sakın kesme. Yenidoğanda olur böyle şeyler. Sırf yüzü düzelsin diye sütün için kendin için en gerekli besinlerden mahrum kalma. Yüzü zamanla düzelir dedi. Mantıklı geldi. Yaylada soğukta kalmış gibi yüzü kıpkırmızı oldu biraz çirkinleşti nazar değmez diyorum ben de

Bebegimin doğdugundan beri gözü çapaklaniyordu uyandiginda gözlerini bile açamiyordu internetten bakarak masaj yaptim burda da bir arkadaş da yapiyorum dedi. Yaklaşık 1 hafta boyunca düzenli masaj yaptim bu gün hiç çapaklanma yok. Ay inşallah tamamen geçmiştir. Tavsiye ederimmm

Kızlar ben bugün karar verdim ve 2. Ay aşısını yaptırdım. Umarım ateşi çıkmaz. Rabbim korusun tüm evlatlarımızı. Nasıl içim gitti anlatamam yaa ne zormuş.
Cnm inşallah olmaz ateşi,
Bizde yaptı ateşdün sabah olduk halaa ateşi var, calpol verdım, halsiz sureklı uyuyor

Reactions: The
Aynı benim de öyle yaa çok fena kızarıyor bakalım geçerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…