İnsan sevemeyince sevmiyo ya ben yeri geliyorum annemi de istemiyorum daralıyorum hizmette bekleniyo illa ki yatacağım yerde yoruluyorum bide kp olayı beni daha çok daraltıyo malum memeler foraKuzum aslında 2.torun. Ama diğeri hep uzakta olduğu için haliyle tam tadamamışlar yani . Eşime kalsa gelsinler 3-4 günde bir ne olacak , zaten 1-2 saat durup gidiyorlar diyor . Ama istemiyorum arkadaşım yani . Bugün geldiler haftaya pztye kadar görüşmek yok dedim
Haftada kaç kez geliyorlar? Eşin de gelme diyemez ki yaKızlar kayınvalideleriniz ne kadar sürede bir geliyor? Ben haftada 1 kuralı koydım eşime YETER yani
Canım mesela perşembe görüşmüştük daha. Pazar günü gelmek istedi . Arkadaşlar vardı reddettik. Bugün yine aradıHaftada kaç kez geliyorlar? Eşin de gelme diyemez ki ya
Benim kp iş dolayısıyla haftada 2 gün bizde akşamları. O geldiğinde geçip yatak odasına takılıyorum valla. Bebek uyursa uyuyorum, uyumazsa eşime veriyorum o uyutuyor ben oğlumla uyuyorum. Fırsata çeviriyorum yoksa olay çıkarırımİnsan sevemeyince sevmiyo ya ben yeri geliyorum annemi de istemiyorum daralıyorum hizmette bekleniyo illa ki yatacağım yerde yoruluyorum bide kp olayı beni daha çok daraltıyo malum memeler fora
Ay evet yaa o da varİnsan sevemeyince sevmiyo ya ben yeri geliyorum annemi de istemiyorum daralıyorum hizmette bekleniyo illa ki yatacağım yerde yoruluyorum bide kp olayı beni daha çok daraltıyo malum memeler fora
Anladım kuzum yani yemeğe falan mı geliyorlar nasıl geliyorlar? Gündüz mü akşam mi? Her türlü gıcık durum gerçekten ama eşini çok darlama derim çünkü bu durum nasıl söylenir bilemedim anne babayaCanım mesela perşembe görüşmüştük daha. Pazar günü gelmek istedi . Arkadaşlar vardı reddettik. Bugün yine aradı
Bişeykere çevirmemiz lazım zaten yoksa çekilmezler. Kullanıcı adımı danalardandini yaptım bi ara olur herhalde djskhsjsjs psikoloğum bozuldu hanıııımBenim kp iş dolayısıyla haftada 2 gün bizde akşamları. O geldiğinde geçip yatak odasına takılıyorum valla. Bebek uyursa uyuyorum, uyumazsa eşime veriyorum o uyutuyor ben oğlumla uyuyorum. Fırsata çeviriyorum yoksa olay çıkarırım
Hshshshs lütfetmişler cidden istenmediklerini de anlamıyorlar sanırımAy evet yaa o da varvalla ben bugün sadece kahve yaptım . O kadar. Hizmet beklemesin kimse. Allahtan kendileri çay koyma dedi. Koymaya hiç niyetim yoktu zaten
Yok yemeğe değil. Yemekten sonra oturmaya ya da gündüz mesela gelmek istiyorlar. Valla darlıyorum. Ben darlanacağıma o darlansın. Bir bahane bul beni bulaştırma hiç dedim. Ne söylicm ben her seferinde diyor. Birinde arkadaşlar gelck de, birinde biz gidicez de, birinde benim yorgun olduğumu söyle bul bir şey 1 haftayı doldur dedimAnladım kuzum yani yemeğe falan mı geliyorlar nasıl geliyorlar? Gündüz mü akşam mi? Her türlü gıcık durum gerçekten ama eşini çok darlama derim çünkü bu durum nasıl söylenir bilemedim anne babaya
Anlamıyor kız .Bişeykere çevirmemiz lazım zaten yoksa çekilmezler. Kullanıcı adımı danalardandini yaptım bi ara olur herhalde djskhsjsjs psikoloğum bozuldu hanıııım
Hshshshs lütfetmişler cidden istenmediklerini de anlamıyorlar sanırım
Hipp organik combiotic kullanıyorum canımcanım hangi mamayı kullanıyorsun
Düştü canım çok şükür calpol verdim sen ne yaptın inşallah geçmiştirCanım benimde oglumun kulaktan 37.7 čıktı yüksek mi ki. Ama vucudu alnı falan sicak degil. Seninki nasıldı.
Düşürmek için ne yaptın canim........
Evet canım bel kalmadı tabiTek başına mi yıkıyorsun ben annemle zor yıkıyoruz
Ben bugün ağladım vallahiBişeykere çevirmemiz lazım zaten yoksa çekilmezler. Kullanıcı adımı danalardandini yaptım bi ara olur herhalde djskhsjsjs psikoloğum bozuldu hanıııım
Hshshshs lütfetmişler cidden istenmediklerini de anlamıyorlar sanırım
Haklısın kuzum senin ailen yakın oturuyor mu peki sana? Benim kendi ailem yakın eş ailesi bir tık daha uzaklar. Kendi ailem yakın olmasına rağmen sırf rahatsız oluruz diye gelmiyorlar bile hiçYok yemeğe değil. Yemekten sonra oturmaya ya da gündüz mesela gelmek istiyorlar. Valla darlıyorum. Ben darlanacağıma o darlansın. Bir bahane bul beni bulaştırma hiç dedim. Ne söylicm ben her seferinde diyor. Birinde arkadaşlar gelck de, birinde biz gidicez de, birinde benim yorgun olduğumu söyle bul bir şey 1 haftayı doldur dedim
Canım ben hiç saat işi gitmedim valla ne zaman ağlasa veriyorum uyusada karışmıyorum kendisinin uyanmasını bekliyorum uyuyan bebekte güzel kilo alır
Kuzum benim ailem 40 km uzaklıktaki ilçede . Eşimin ailesi yürüyerek 5-6 dakika öyle diyimHaklısın kuzum senin ailen yakın oturuyor mu peki sana? Benim kendi ailem yakın eş ailesi bir tık daha uzaklar. Kendi ailem yakın olmasına rağmen sırf rahatsız oluruz diye gelmiyorlar bile hiçşu erkek aileleri her şeyi kendilerine hak görüyorlar anlamıyorum. Sık sık bahane bulursanız bir yerden sonra anlarlar diye düşünüyorum
Ay o 2 yaşa da lanet diyolar doğru muBen bugün ağladım vallahi15 dklik sağlık ocağına gidip gelmemiz 2 saati buldu. Evet 2 saat ve slingde taşıdım kızı düşün belim melim koptu gitti 2 yaş oğlum bebekten daha çok zorluyor beni ya gerçekten. Bebeklerin atağı x183848=2 yaş sendromu
3 gün müü oyy kız ne sicmistir çocuğumSanırım atak kuzum çözemedim tam. Evet fena bi bebek zaten ama şu son günlerde çok zorluyo artık ne bitmez ataklarmış valla gına geldi. Kakasını dün yaptırdım 3 gün olmuştu mecbur ellemek zorunda kaldım. Yağ sürüp popo masajı yapıyorum kulak çubuğu felan sokmuyorum aralıyorum yapıyo öyle. Ondan önce kendi yapmıştı kendi de yaptığı için Arada rahatlatmam gerekiyo. Ama dediğin gibi derdi gaz değil zibilyon kere pırtlayıp hala ağlaması bence biraz şovalt komşu örneğini verdin bana nasıl düşünmiyim kıız trendyoldan huni bakmaya gidiyorum ben bb
Sevmiyorum kısmı yeterli oldu gerisi teferruatÇünkü her konuya mutlaka bi yorumu var sinir oluyorum sevmiyorum kuzum
Gecen sefer kendi başına 3 günlük yaptı ve paçasına kadar doldurdu sen düşün video çektim büyüdüğünde göstercem bana yaşattığı faciaları3 gün müü oyy kız ne sicmistir çocuğumkız bunlar kendine baktiriyor atak falan hikaye babası arada takılıyor şamar geliyor diye benim ki uyandı gözler fal taşı boku yedim gündüz full uyudu çünkü hahah dedim dimi ben sana onu simdide rahatlatayim dedim olmadı tabi hunin benden
Sen çok kaynanacı çıktın be aslıSevmiyorum kısmı yeterli oldu gerisi teferruat
Hahah resmen yer yapıyor heeKuzum benim ailem 40 km uzaklıktaki ilçede . Eşimin ailesi yürüyerek 5-6 dakika öyle diyimbunlar yakında olduğu için sık görüşmeyi hak görüyolar kendilerine. Ay bir de şuna çok sinir oldum . Benim ofisim ailemin olduğu ilçede . Haliyle ilayı oraya götürüp anneme bırakacağım. Geçende kv böyle ilayla konuşuyor gibi yapıp ‘’ay benim kızımın annesi ofise giderken kızımı bize bırakacak biz gezcz dimi babaannem’’ diyo. Pardoooon ?! kim demiş bırakacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?