Bu emzirme parası doğum yapan her kadına yatıyor canım 852 lira arkadaşım çalışmıyor eylülde doğum yaptı ona da yatmıştı, bana da ptt den yatmış görünüyor, haftaiçi gidip alacağım artıkSüt parasına dair birşey var mı şahıs ödemelerine baktıgım da hiç bir ödeme görmüyorum ben alan var mı? Yanlış yerden mi bakıyorum alanlar çalısan mı ev hanımı mı?
Kız biz doğduğu günün ertesi günü kestik benim kızım vampir gibi tırnaklarla doğduğu için mecburdukKizlar bir de tırnağını kestiniz mi siz 17 günlük olduk biz bugün kesicem daha
Hiç bişi yazmıyor ordaBu emzirme parası doğum yapan her kadına yatıyor canım 852 lira arkadaşım çalışmıyor eylülde doğum yaptı ona da yatmıştı, bana da ptt den yatmış görünüyor, haftaiçi gidip alacağım artık
İşgöremezlik ödemelerine bakacaksın orada yazıyor
Ekran görüntüsü attım gördün mğHiç bişi yazmıyor orda
Beni doğurmadım saydılar herhalde şubat 25 de yaptım ben doğumumuBu emzirme parası doğum yapan her kadına yatıyor canım 852 lira arkadaşım çalışmıyor eylülde doğum yaptı ona da yatmıştı, bana da ptt den yatmış görünüyor, haftaiçi gidip alacağım artık
İşgöremezlik ödemelerine bakacaksın orada yazıyor
Daha yatmamış demek kiBeni doğurmadım saydılar herhalde şubat 25 de yaptım ben doğumumu
133₺olan ilk oğlumda ki ödeme, acaba ben ev hanımıyım diye eşime yatma ihtimali var mı çünkü öyle okumustumEkran görüntüsü attım gördün mğ
Arama kısmından aratıyorsun
Ssk ne verıyor, ben çalışmıyorum çalışmayanda alabılıyor muDaha yatmamış demek ki
Benim de ssknın vereceği yatmadı daha
Yani onu bilmiyorum belki de, ben çalışanım133₺olan ilk oğlumda ki ödeme, acaba ben ev hanımıyım diye eşime yatma ihtimali var mı çünkü öyle okumustum
Çalışana veriliyorSsk ne verıyor, ben çalışmıyorum çalışmayanda alabılıyor mu
Canım dikiz aynadan memnunmusun bn bir tane aldım beğenmedim çok , seninkinin linki varsa yazar mısınCanım ben 40 gün olduğundan beri her hafta dışarı çıkıyorum bugün ilk defa ikisiyle beraber tek başıma çıkacağım eşim şirkete gitti bir kaç işi var bizde öğleden sonra yanına gideceğiz arabaya dikiş aynası aldımbakalım inşallah başarırım gidip gelmeyi tek başımıza artık her gün eşim yokken tek başıma parla götüreceğim 30 dk da olsa
23-24 derece de
atlet üstüne tulum çorap ya da
Kısa kollu üstüne alt üst takım çorap
Üstüne tek tak ince müslin seriyordum ama artık sermiyorum bellerine dürüm gibi rastlıyorum kolları dışarda bırakıp bütün gece göğüs ve sırtları sıcak kalıyor şuan böyle iyiler
Offf gerçekten bu kv bıktım. Küçücük çocuga şampuan mi olur diyor. Malum önümüzdeki hafta kırkımız çikiyor. Kalbinide kırmak istemiyorum. Çünkü çok emegi var.Hafta da 1 evet
Ayy bugun bizim 40ımız ama benim g.tüm yemiyor dısarı çıkmaya,Kızlar bugün ilk kez kızlarla tek dışarı çıktım arabayla eşimin yanına şirkete gittik 2 saate geri geldik çok şükür sorunsuz gittik geldik besleyip çıktım direk evden bir sonraki beslenme saati gelemden 2 saate geri döndümaslında 1 saat daha kalsam eşimle dönerdim de acıkırlardı kıyamadım artık cesaretlendim arada çıkarım böyle parka sitede park var oraya giderim güneş görsünler temiz hava
Evet kullanıyorum cnm, kndinden eldivenli üstlükleride varEldiven mi kullaniyorsun canım, ben takmıyorum hiç nerdeyse geceleri kendinden eldivenli tulum olursa falan onu geciriveriyotum
Cnm evde durumlar düzeldimi, yazdıysan da gormedımCanım dikiz aynadan memnunmusun bn bir tane aldım beğenmedim çok , seninkinin linki varsa yazar mısın
Sağol canımArama kısmına iş göremezlik ödeneği yaz çıkar
Bende yok canımArama kısmına iş göremezlik ödeneği yaz çıkar
20 günlükten beri deniyorum yeni almaya başladı 34 günlük bugünKızlar emzik vermeye ne zman başladınız
Olması lazım aslında, bilmiyorum canım ben dediğim yerden baktımBende yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?