Kizlar merhaba. Sabah uyandigimda ateşim vardi üşütmüşüm galiba. Kv ben bakarim sen biraz uyu dedi. 3 saat uyumuşum nasil iyi geldi anlatamam. Ateşim geçti resmen
Şimdi kv ve kp o 3 Saati nasil geçirdiklerini anlatayim. Bebek açtır diye mama vermişler kaç kaşik koydun kaç cc su koydun dedim. Ben cc bilmem senin gibi 1 kaşik koydum suyuda senin koydugun gibi goz karari diyor
bide doymayinca 2 kere verdik diyor. Kim bilir ne kadar su koydular.
Uyandim geldim baktim çocuga benim biraktigimla bin fark var arada altini açmişlar bezi alip kumaş bez koymuşlar altı kundagi sıril siklam olmuş.
başindaki şapkasini alip baska bisey sarmislar. Bide anlatiyor bizde durmadi. Boyle boyle yaptik iki kişi olup beceremedik diye. Zaten bir yere birakip çikilmicagini biliyordumda. Bu kadarini düşünmemistim. Duzenli odam geldigimde her yer dagilmis durumdaydi.
Kizlar dün gece başladi sag gögsüm inanilmaz derecede agri oldu hani zaten süt inince agri olur ama bu başkaydi resmen aciyor. Dokunup cikarmaya korkar oldum. Bebek emdiginde çok aciyor. Şimdi biraz daha iyi ama yinede oyle. Acaba ateştenmidir. Bide çok sicak. Beyaz yerleri kizarmaya başlamiş. Ben boyle agrı gormedim. Acaba mastit başlangicimidr.