2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Şu masaji bende yapıyım dedim anca 3 4 kere yaptım toplam bi faydası olmaz heralde

Aynı canım birebir valla yoruldum ya
Şu masaji bende yapıyım dedim anca 3 4 kere yaptım toplam bi faydası olmaz heralde
Devam et canım daha doğum olmadı sonuçta günde 2 kere yap 5 dk kasların iyice gevşesin valla mis gibi bişey yırtıksız kesisiz doğum sanki hiç doğurmamışım gibi

Aynen daha doğum yok 39+1 im yapabildiğim kadar yapiyim

Valla düşmesi nasıl oluyor bilmiyorum ama ellediğim zaman ipleri hissetmiyorum artık büyük ihtimal erimiştir. Ama bi kaç gün çok fena ağrı çektim orası baya sert olmuştu herhalde o zaman iyileşti. Ama şuan makat ağrım var dün de kabız olmuşum, biraz zorlandım ağrıdan uyuyamıyorum bile

Reactions: The
Unutuluyor unutuluyor
Benim üçüncü bebeğim, 3 üde erkek
4.yü bedenim kaldırmaz diye, kordonları bağlattım

Ay tedavisi yürek yakan cinsten tehlikeli cidden anlaması zor inşallah bir daha tekrarlamaz canım kimseninde başına gelmesin

Tikabasa X Xxudy kızlar bebişimin yüzü çok fena oldu ya kuru gibi bir de kulak arkaları da kızarık ve kuru egzama gibi yani egzama mı bilmiyorum da öyle kuru kulakları ve kulak arkası göz kapakları çok kuru ve kızarmaya başladı , internetten bunu aldım geldiğinde kullanmaya başlicam, şimdilik evde bioderma atoderm var kendime kullanıyordum bebişe de sürmeye başladım su bazlı en azından gözenekleri tıkanmaz ama yine de kızarık ortamı havalandırıyorum suyla yüzünü yıkıyorum kızarıklık rahatlıyor ama oda yine sıcak olmaya başlasın yine hemen kızarıyor yüzü

Eklentiler

• IMG_5532.png
    154,3 KB · Görüntüleme: 40
ah canım ya çok geçmiş olsun inşallah besin alerjisi değildir (

ah canım ya çok geçmiş olsun inşallah besin alerjisi değildir (
Ay en korktupum inşallah ama onun için poposunda kızarıklık oluyor kaka yaparken diyorlar bakalım kremle geçemzse zaten 1 Nisan dr gideceğiz göstereceğim

Kuzum bizde de arttı ya, bende yıkıyorum ne yapacağız. Doktor bana birsey Sürme dedi. Bende çekinir oldum birsey sürmeye, bende şu mustelaya bakayım bi.

Kuzum bizde de arttı ya, bende yıkıyorum ne yapacağız. Doktor bana birsey Sürme dedi. Bende çekinir oldum birsey sürmeye, bende şu mustelaya bakayım bi.
Canım ben sürmeyeyim dedim ama bu sefer kulakları kulak arkaları dudak üstü kurumaya başladı dokunuyorum resmen pütürlü kuru ve kızarık egzamadan korktum yine nemlendirdim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…