2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Tekrar bir gidin bence düştükten sonra yine yükselebiliyor sarılık ilk 21 gün dedi doktor benim bir kızımda giderek arttı anne sütü alıyordu sadece doktor demek ki proteini almıyor dedi sağarak da verdim yine de arttı sarılığı oysaki 60 cc anne sütü içiyordu ama yine de arttı. Işık aldı 3 gün. 15 den 8 e düştü doktor mama ver dedi 2 günde 5 e düştü şimdi sıfırlandı şükür 🙏🏻 mama kilosunu da toparladı sarılık be kansızlıktan kilo da az almıştı maalesef mama topladı şükür yapacak bir şey yok. Aslında günde 20-30 gr normal 20x4 den 80 gr sizinki 100 gr almış neredeyse sınır ama yine de almış ama mama takviyesi ddiyebilir doktor bilemiyorum değeri yükseldiyse yinede gidip bi ölçtürün hastaneler ölçüyor. Ben şimdi geldiği kadar az da olsa meme peşine 70 cc mama veriyorum prematüreler zaten hızlı toplamalarını istiyorum kilolarını şükür günlük ve aylık kilo alımları iyi daha kronolojik olarak doğmamış sayılıyorlar 3 güne doğacaklar inşallah 🤣🙏🏻🧿🥰
Canım giremedim yoğunluktan doktora götürdüm 15.5 çıktı sarılığı kilo alımı yavaş dedi memede uyumasına izin verme cumaya kadar iyice besle dedi cuma uzayan sarılık var mı diye bakacakmış kan ala ala kan kalmadı kuzumda😢 Aslında sütüm yetiyor ama mama ile daha hızlı atar diye bugün başladım mamaya kendimi sağıyorum sütüm kesilmesin diye bebeğe 1 öğün anne sütü 1 öğün mama şeklinde veriyorum.Senin minnoşları iyi toparladın maşallah🥰 Bu arada gece kaç saatte bir uyandırıp besliyorsun? Ben dün gece alarmınkapatıp uyumuşum tam 4 saat uyumuşuz bebeğin mıkırdanmasına uyandım çok üzüldüm nasıl uyuya kaldım diye🙁 Benim bebek acıkınca ağlamıo hiç hala anne karnında sanıo kendini doğum haftasına 1 hafta var esasında erken doğduğu için sanırım alışamadı😳

Hahah tamam atıyorum 😂 benim sosyal medyam yok annemden çektim resimleri ayy şu story kaybolmadan izleyin dogurdugum gün nasıl sancı cekereken göbek atıyorum çok komikk 😂😂
Ayyy izledim 😂 kıyamam sana yaaaa . akşama doğumu düşündükçe yüzümde acı bir gülümseme 😂 çok iyi başardın kuzum tebrikler😌😍

Yok canım ya pazartesi gittik kontrole ne açıklık var ne de bir sancım var🙄Bebeğin hala çok yukarıda olduğunu söyledi doktorum çatı muayenesinde🙄Kilosu da 3.270,4kg olursa normal doğuma izin veremem dedi😔Ben de en başından beri normal istiyordum ama bebeğim sanırım normal gelmek istemiyor🫣Haftaya duruma göre planlama yapacağız.Senin durumun nasıl sancın falan var mı?Bebeğinin kilosu kaç?
3070 kilosu bende normal istiyorum ama hiç sancı çıkmıyor benimde. Açıklığı olmayıp sancısı gelince açılan da var canım çok duydum ben doktor erken konuşmuş sanki

Ben her emzirmede bakıyorum çişi dolduysa alıyorum kaka zaten her yaptığında alıyorum

Canım benim de 38de 2-3cmdi neler yaptım neler 39+6da geldi
Ya bide muayeneden sonra avuç içi kadar baya çok akıntı gelmeye başladı sarı yumurta akı gibi. Acaba muayene kaynaklı mi yoksa doğum yaklaşınca mi böyle oluyor sende olmusmuydu

Kızlar bugün tam 38 hafta oldum 3 4 cm açıklığım varmış nst de sancı 0 artık bir an önce doğurmak istiyorum zorlanıyorum bir yandan korkuyorum çok hareketsiz geçirdim hamileliğmi nasıl dogururum bilmiyorum bu açıklıkla ne zaman doğum olur acaba bide acayip çatı ağrım var kemiklerim çok ağrıyor
Kızlar muayeneden beri her tuvalete çıktığımda avuç kadar sarı yumurta akı gibi akıntı geliyo baya çok. Sizce bu doğum belirtisimi

3070 kilosu bende normal istiyorum ama hiç sancı çıkmıyor benimde. Açıklığı olmayıp sancısı gelince açılan da var canım çok duydum ben doktor erken konuşmuş sanki
Sanırım benim doktor sezaryen yanlısı o zaman😏Ben paniğim deyince de normal nasıl doğuracaksın sen dedi😏Aslında seviyorum doktorumu ama sona yaklaştıkça bu söylemleri cesaretimi kırdı biraz açıkçası.Sen 38+kaç oldun,biz 38+2yiz?Hangi şehirdesin,hangi hastanedesin?Ben Mersin Medical Park hastanesine gidiyorum,Hatice Yılmaz Doğru doktorum.

Kizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.
Güzel bi doğumun olmuş maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Benimde böyle kolay olur inşallah

Sanırım benim doktor sezaryen yanlısı o zaman😏Ben paniğim deyince de normal nasıl doğuracaksın sen dedi😏Aslında seviyorum doktorumu ama sona yaklaştıkça bu söylemleri cesaretimi kırdı biraz açıkçası.Sen 38+kaç oldun,biz 38+2yiz?Hangi şehirdesin,hangi hastanedesin?Ben Mersin Medical Park hastanesine gidiyorum,Hatice Yılmaz Doğru doktorum.
Bencede sezaryen yanlısı normal istiyorsan öyle istediğini söyle bence direk sezaryen yönlendirmesi saçma olmuş 38+1 im bende ben farklı şehirde devlet hastanesine gidiyorum canım. Sen birde özele gidiyormussun istediğin gibi olsun doğumun bence

Demekki.. ben ilkinde de epidural yaptım doğumu. Anestezi uzmanı hemen gelmediği için son 10 dakika iğne yaptılar ama ozamana kadar çok acı çektim boştan yere Yordular beni. Doğuma aldıklarında üçüncü ıkınmamda çocuk çıktı ama doktor acayip kesmiş alt bölgemi. Bence ben ıkınamadım o direk kestiği için bebek kolay çıktı gibi geldi bana tabi sonrası çok acı çektim dikişten dolayı. Bu arada ıkınma hissi geldiğini hiç hatırlamıyorum ne başta ne sonda.
Benim ilk doğumum olacak,korkuyorum ya😵‍💫Normal istiyorum ama sezaryen olacakmışım gibi bir his var artık🙄Hiçbir şey bilmemek çok zor ve stresliymiş🫥38.haftadayım

The The canım sanırım doğumun başladı birazdan doğurdum bile yazabilirsin ama dualarım sizinle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊 😍

Kizlar saat 02.50 gibi sancılar nisanim geldi.başladı hiç yatmadım hep ayakta geçirdim. 4 gibi banyoya girdim sonra hafif kanama geldi.saat 5.30 a kadar evde sancıları yaşadım. 5.45 hastane yattığımda açılmam tamdı. 06.18 de bebeğimin ağlamasını duydum. Boynunda iki kordon dolanması vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. Dikisim var. Ama şuan saat 11.20 ve ağrım yok. Ayağa kalkıp gezebiliyorum. Bebeğimi iki tür emzirdim. Normal düşünen annelere güç olur inşaallah doğumum.
Süpperr bir doğum hikayesi ya çok tebrik ederim sağlıklı bir ömür diliyorum😍

Bizde bugün yine sarılık kontrolüne gittik çok şükür 10 geldi gayet iyi dedi haftaya yine çağırdı kilosu da 3360 Gr oldu çok mutlu oldum kilo alıp büyümesine ve de mamaya gerek yok dedi sadece emziriyorum 2 gündür evet yorucu oluyor 2 saatten fazla uyutmuyorum zaten artık sarılığı da azaldığı için kendisi de ağlıyor . Kızlar ilk günler zor ama bir haftada bile alıştım daha kolay geliyor artık çok şükür rabbim tüm bebeklere sağlık versin 🌸🥰

Benim ilk doğumum olacak,korkuyorum ya😵‍💫Normal istiyorum ama sezaryen olacakmışım gibi bir his var artık🙄Hiçbir şey bilmemek çok zor ve stresliymiş🫥38.haftadayım
Özele gidiyorsan detaylı konus dr.la. Gözüm açıldı artık açık açık konuştum doktorla. Bak burda herkes deneyimini yazmıs sanslısın. Ben hiç bişey bilmiyordum. Platesi bile yeni öğrendim 😅 normale hazırla vücudunu. Perine masajı falan diyorlar. Geç değil. Gerisi nasip ☺️

Gözün aydın canım, çok güzel bir doğum hikayesi olmuş, Allah uzun ömürler versin inşallah.

X