- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
olsun kız buda bi şey bu bile yoktu bendeO Oylesinwbirisii canım benim de kasıklarım ve belim ağrıyor. Kasılma olmadığı takdirde ben doğuma baglamiyorum bu durumu açıkçası şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun kız buda bi şey bu bile yoktu bendeO Oylesinwbirisii canım benim de kasıklarım ve belim ağrıyor. Kasılma olmadığı takdirde ben doğuma baglamiyorum bu durumu açıkçası şu an
Tamam kuzucum çok saolBen 2 lt ye 20 damla kullanıyorum kuzu
biz daha 37+4Sen de mi doğurmayanlar kulübündesin?Kaç haftalıksınız
Bu adet ağrısı bendede var da ben çatı muayenesine bağlıyorum ama öncesindede ara ara geliyordu 1 haftadır son haftalarda normalmiş galıbaolsun kız buda bi şey bu bile yoktu bende
normaldir ya ne kasılmam car ne de başka bi şey. regl öncesi sızlama gibiBu adet ağrısı bendede var da ben çatı muayenesine bağlıyorum ama öncesindede ara ara geliyordu 1 haftadır son haftalarda normalmiş galıba
Var var bendede 1 haftadır cuma günü sorduğumda normal dedi doğuma hazırlıyor vücut kendını işte artık valla neler neler yaptım gelmiyor ben saldım akışınanormaldir ya ne kasılmam car ne de başka bi şey. regl öncesi sızlama gibi
E daha 37 haftadasin normal canım gelmemesiVar var bendede 1 haftadır cuma günü sorduğumda normal dedi doğuma hazırlıyor vücut kendını işte artık valla neler neler yaptım gelmiyor ben saldım akışına
Cnm kan değilde 1 kez akıntı geldi 3 günlükken falan, foto cekip doktora gosterdım, normal bu dediDoktoru verdi ama ben sadece 1 kere kullanıyorum günde canım. Bir de şey soracağım bebeğin vajinasından kan geliyor mu sizde de ya doktor 15 gün normal dedi anne karnından geçen hormonlar yapıyormuş ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım. Akıntıyı çektirme kurcalama dedi. Ben temizlerken akıntıya değmiyorum o şekilde kapatıyorum ama çok tuhaf
Aynı durumdayiz. 38+2 deyim. İkinci normal doğumum olacak kısmetse. İlki de normal olduğu için çatı muayenesi yapmadı banada.Benim ilk dogumum olmadığı için doktor çatı muayenesinr gerek görmedi canım. İlki normaldi. Şu an 38+4 :)
Ben çok yoruldum ya artık gelsin istiyorum geçen gün ağladım artık bunaldım çok fazla kendimi 2 senedir hamile gibi hissediyorumE daha 37 haftadasin normal canım gelmemesi
Çekme onu dedi bana doktor bazen kızlık zarı da dışarıda olabiliyormuş ben de çekmedim zamanla kendi kendine aktı arkasından da kırmızı akıntıya dönüştü normalmiş de insan ilk gördüğünde bir korkuyor ben çok korkmuştum hala da nasıl normal olabilir modundayım ama araştırdığım kadarıyla gerçekten normalmişKan gelmedi ama akıntısı geldi beze doğru akıyordu bende temizledi bastırmadan kaydı geldi kendi kendine düşecek sanırım akıntısı. Ama kanı duymadım doktorun bi sıkıntı yok diyorsa yoktur her bebek farklı sonuçta. Bende biraz daha sabredicem ondan sonra verdiği damlayı vericem günde iki kere ver dedi
Öyleymiş canım artık bakalım geçer inşallah. Sen naptın doğurdun mu yakın mı ne durumdasınBenim ilk dogumum olmadığı için doktor çatı muayenesinr gerek görmedi canım. İlki normaldi. Şu an 38+4 :)
Canım okumuştum bunu. Yaşamadım ama normal deniyor yani aynen hormonal bir şeymiş. Tuhaf değil yani
Benimki de önce akıntıydı sonra kan gelmeye başladıCnm kan değilde 1 kez akıntı geldi 3 günlükken falan, foto cekip doktora gosterdım, normal bu dedi
amin inşallah. 37+7 bugün. Özel muayenehane dr umun çalıstıgı hastanede medicanada inşallahUmarım normal yaparız ya epidurale bile gerek kalmaz aminKaç haftalıktın sen?Doğum nerde olacak?
İnşallah canım bekliyorum bakalım ben de. Sancin, kasılman falan oluyor mu ? ilki kaçta doğmuştuAynı durumdayiz. 38+2 deyim. İkinci normal doğumum olacak kısmetse. İlki de normal olduğu için çatı muayenesi yapmadı banada.
Yok kız dogurmadim kasilmam bile yok. 38+4 bugün işte doktorum bir hafta yok, haftaya pzt kadar dursun benim kız . Pzt gelebilirÖyleymiş canım artık bakalım geçer inşallah. Sen naptın doğurdun mu yakın mı ne durumdasın
Bezıne mi geliyor canım benim ilk dogdufunda oluyordu ama o zaman sarılıktı bıde emebildiğibi sanıyordum meğersem ac kalıyormus o yuzden oluyor demişti doktor hem sarılık hemde aclık yuzundendi aklında bulunsunDoktoru verdi ama ben sadece 1 kere kullanıyorum günde canım. Bir de şey soracağım bebeğin vajinasından kan geliyor mu sizde de ya doktor 15 gün normal dedi anne karnından geçen hormonlar yapıyormuş ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım. Akıntıyı çektirme kurcalama dedi. Ben temizlerken akıntıya değmiyorum o şekilde kapatıyorum ama çok tuhaf